Dobijanje radne/boravišne vize u Nemačkoj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo je strasno..citam po facebooku da dele termine medicinarima nakon mesec dana od prijave,kao ubrzano za ove sto imaju Urkunde,i to su individualni termini..a sta je sa svima nama sto cekamo,preko reda se sad deli...neki su cak pisali da su dobili termine a prijavili se za noks 3-5 avgusta 2018..o cemu se ovde radi..u soku sam i ja takodje

Milose, najtuznije od svega je sto ti ljudi zapravo jos nemaju Urkunde i kako misle da ga dostave? Pa samo na taj papir se ceka po 4 meseca! A ovi sto su u proteklih mesec dana aplicirali ,,mit Urkunde" oni nemaju uglavnom sada ni sertifikat, uce jezik tek sada, vecina ih je na a1 nivou a za ovo im treba b2.. Pa to nema teoretske sanse da sve to pripreme cak i sa dopunama dokumentacije itd. Oni su sbi uglavnom racunali da ce cekati god dana pa do tada sve zavrsiti... Eto sta napravise bez ikakve potrebe. A mogli su ici redom.
Sledeca podela ce biti tek krajem februara.

- - - - - - - - - -

Izvinjavam se, pogresila sam vam ime. @Misha665

Pa je li moguce da nece vise deliti do marta?opet februar ceo,i mozda opet 28og da podele malo!Danas su ocistili 15 dana.3 iz decembra do 12og januara!Ako su tvoje predpostavke tacne posto sam i ja pocetak februara,odoh da se ubijem iste sekunde!

Javljali su se od 3.januara do 12.tako da racunam 10. Mogu da dele 28og al za sredinu marta, i to opet 10 dana. Znaci nece ocistiti januar. Eto u najboljem slucaju kraj marta. Znam kako ti je. Meni ce poslodavac morati da salje ugovor po treci put zbog mog optimizma. Ako bude hteo

Da, danas su ocistili 10 dana u januaru za 1/2. A vec je bukiran pocetak marta. Ja sam 5og februara. Znaci termin pocetkom aprila u najboljem slucaju. Jos malo pa kao u Sarajevu.

Racunajte da ste dobili tih 10 i kusur dana zbog toga sto su ljudi manje aplicirali oko nove godine i praznika. Najbliza racunica je 7 dana ciscenja za mesec dana cekanja.

Samo jos nesto...ne znamo da li ce sledeca podela biti za mesec dana, uvek postoji prostor da se podeli jos nesto u ovim medju danima. Nema fiksnog pravila.

I meni sve sve zgadilo, a po meni je kriva predhodna vlast za sve koja nas je pokrala i ojadila do maksimuma, njima na pamet nije padalo da vode zemlju u Eu. Koliko god da se sada lose zivi meni Vucic nije kriv za to, jer pobogu kako on moze da uskopa blago koje ne postoji, ne postoji privreda jer su pre njega sve privatizovali i pokrali. Po meni on bar ima ideju da vodi ka evropskoj uniji da nesto resi, ali nije bas sposoban ili mu ne daju sile vece od njega, jer mnogo smo mi mali...

- - - - - - - - - -

Moram samo da dodam da ako se ne varam, ljudi koji kukaju na vlast ocekuju da predsednik iskopa rudnik zlata, podeli narodu ili ostampa pare pa krene svima da deli koliko kome treba.. Ljudi to nije ekonomija, nema vlast mnogo uticaja na neke stvari. Odakle da stvoris kada je sve pre tebe opljackano, kada privreda ne postoji, a ti nemas carobni stapic?

Jao kad cujem to botovi.. Stvarno me briga za politiku ovde, nesto me mnogo i ne zanima vise ova propala zemlja i propali Balkan, samo ne vidim kako bi mi za sve to bila kriva ova vlast, po meni su mnooogo gori bili oni predhodni sto su vas otvoreno na vase oci krali ali ne secam se da je neko rec reko, svi su se divili lepoti bivseg predsednika i tako:-D
Sad ovaj trenutni nema bas harizmu, nije ni mnogo sposoban, misli da ako vise prica da ce to nesto pomoci a samo mu kontraefekat pravi itd. Medjutim ne vidim da krade, jer nem zaista ni sta vise da se ukrade u zemlji koja je opustosena. Samo su mi smesni ljudi i ljudska glupost, jer najlakse je kukati a ne znaju nista ni o cemu.

- - - - - - - - - -

Rekao* slucajno sam npisala ,,rek'o
A bas ne podnosim nepismenost.. Pa da ne budem kao ova vecina po drustvenim mrezama sto misle da se ispravno kaze ,,reko, poso, dali, neznam..."
To mi strasno bode oci

Jao kad cujem to botovi.. Stvarno me briga za politiku ovde, nesto me mnogo i ne zanima vise ova propala zemlja i propali Balkan, samo ne vidim kako bi mi za sve to bila kriva ova vlast, po meni su mnooogo gori bili oni predhodni sto su vas otvoreno na vase oci krali ali ne secam se da je neko rec reko, svi su se divili lepoti bivseg predsednika i tako:-D
Sad ovaj trenutni nema bas harizmu, nije ni mnogo sposoban, misli da ako vise prica da ce to nesto pomoci a samo mu kontraefekat pravi itd. Medjutim ne vidim da krade, jer nem zaista ni sta vise da se ukrade u zemlji koja je opustosena. Samo su mi smesni ljudi i ljudska glupost, jer najlakse je kukati a ne znaju nista ni o cemu.

- - - - - - - - - -

Rekao* slucajno sam npisala ,,rek'o
A bas ne podnosim nepismenost.. Pa da ne budem kao ova vecina po drustvenim mrezama sto misle da se ispravno kaze ,,reko, poso, dali, neznam..."
To mi strasno bode oci

Neznam koliko imas godina i sta si sve prezivela u ovoj prcevini od zemlje..ali ocigledno ti nije dobro cim oces da odes odavde...necu da polemisem oko politike..nebitni su mi..ali da valja...nevalja..sve gledam ruzicastim ocima(gledam pink)... pozdrav za tebe...

- - - - - - - - - -

Neznam koliko imas godina i sta si sve prezivela u ovoj prcevini od zemlje..ali ocigledno ti nije dobro cim oces da odes odavde...necu da polemisem oko politike..nebitni su mi..ali da valja...nevalja..sve gledam ruzicastim ocima(gledam pink)... pozdrav za tebe...

Gledam i vidim i neverujem koliko mi je dobro..pa sta cu ja onda tamo u tu De...

Malo kome je dobro ovde, zemlji korupcije, zemlji gde se moze ,,preko veze" zavrsiti mnogo toga sto ne bi smelo, zemlji bez privrede bez ikakvog prosperiteta. Zemlji toliko nejakoj da moze svako ko je iole jaci da radi sa njom sta hoce i ne pita se tu mnogo ni vlast u Srbiji. To ne moze preko noci da se popravi i ne moze jedan covek to da popravi koliko god da zeli. Pa zar ne bi svako voleo da mu gradjani budu srecni i zadovoljni, ali prosto imate budzet onoliko koliko vam dozvole okolnosti i to je to. Zao mi je zaista ovih malo priprostih sto prave proteste bez smisla i konkretnog cilja. Izadju i bleje, vicu a niko nema resenje ni ideju. Kao narod moramo da se menjamo iz korena, da menjamo mentalitet koliko god mozemo i koliko nam nasi susedi dozvole.
Ne mozete da nemo gledate kako se kupuju diplome po kojekakvim privatnim skolama i fakultetima, kako se kupuju ispiti, ne mozete da nosite doktoru 50 e kada zavrsite u bolnici ,,da bi vas bolje pazili" - jer narod je sam kriv za mito i korupciju koja vlada, zato sto bi svi fotelje i bogatstvo a malo ko hoce posteno da radi i gradi, malo ko je spreman na to. Svi bi kracim i laksim putem sve. Pa pogledajte i ovde, koliko ljudi hoce u nemacku a ne pada im na pamet jezik da uce- zbog lenjosti i ko zna cega. Itd ...itd...
Za kraj samo da kazem, posto je ova tema vezana za Bundesrepublik Deitschland, citajte malo o tome kako su nemci ziveli nakon Velikog rata i kako su se i zasto izdigli kao Feniks iz pepela, i sta znaci u stvari red,-rad i disciplina, moto koji vezujemo cesto za tu vrednu naciju.
P.S. pripadam mladjoj generaciji,odrastaloj 90tih,imam 28 god.

Potvrdjena teorija opet, da za vas mesec cekanja oni ociste izmedju 5 do 10 dana najvise. Pricam o noksu 3/5 a ne bi me cudilo da se prenosi i na 1/2 takodje.

Po ovoj teoriji bi do Maja meseca sa okvirno godine dana cekanja za termin koliko je sada imali cekanje od 18 meseci za noks 3/5.Da li je po vama realno da se to dogodi,odnosno kakvo je vase misljenje koliko ce se cekati za termin u maju!Hvala za korisne informacije koje delite sa nama!!!

Nema na cemu. Delili su sve nokseve danas i spajanje. Poslednji datum za termin 6.mart tako da se nadamo ponovnoj podeli za mesec dana.

Ako ti nije problem, napiši samo gde mogu da vidim datume za spajanje porodice. Vidim da ljudi spominju neku FB grupu, ali ne uspevam da nađem kako se zove grupa, pa bih bio zahvalan da neko ostavi naziv ili link. Hvala unapred :)

Ako ti nije problem, napiši samo gde mogu da vidim datume za spajanje porodice. Vidim da ljudi spominju neku FB grupu, ali ne uspevam da nađem kako se zove grupa, pa bih bio zahvalan da neko ostavi naziv ili link. Hvala unapred :)

vize termini info

- - - - - - - - - -

Po ovoj teoriji bi do Maja meseca sa okvirno godine dana cekanja za termin koliko je sada imali cekanje od 18 meseci za noks 3/5.Da li je po vama realno da se to dogodi,odnosno kakvo je vase misljenje koliko ce se cekati za termin u maju!Hvala za korisne informacije koje delite sa nama!!!

Zasto da nije realno, pogledajte samo Ambasadu u Bosni.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back