mechaniker
Početnik
- Poruka
- 3
Dok cekam termin po noksu 3-5,a cekacu ga dugo,mogu li da trazim i termin za kratkorocnu vizu za radove u poljuprivredi?Moze li to imati neke prepreke i poteskoce?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za termin sam aplicirao 4 dana posle tebe, za VK i Blue card pa cekam da se javi neko ko je dobio termin skoro da vidim koliko se otprilike ceka.Evo i ja pokusavam da saznam dokle se stiglo sa Noks 6-8. Ako ti nesto znaci, aplicirao sam za termin 13.12.2018. Kada si ti aplicirao? Pozz
Ne mogu da nadjem post u kome je zena pisala oko spajanja porodice, konkretno pridruzivanja muzu.
Zanima me kakva pitanja pitaju, to oko partnera, koliko se poznajemo dobro itd. Ne mogu da verujem da traze i slike sa vencanja, stvarno svasta.
VOZACC dali to znaci da i oni sto odu pre 2020g i dobiju vizu na 6 meseci prilikom produzavanja vize trebaju da imaju b2?
Muz aplicirao 06.11.2018, noks 6-8
11.01. stigao mail, termin 18.01.2019
Dok cekam termin po noksu 3-5,a cekacu ga dugo,mogu li da trazim i termin za kratkorocnu vizu za radove u poljuprivredi?Moze li to imati neke prepreke i poteskoce?
Muz aplicirao 06.11.2018, noks 6-8
11.01. stigao mail, termin 18.01.2019
I ja čekam danima da neko odgovori ali za sada niko ništa neodgovara!!! Ja aplicirao 21.12.2018. za spajanje porodice.Drugari kako sada stoje stvari sa spajanjem porodice? Koliko se ceka trenutno ?
Da li neko zna,kada se zakazuje spajanje proceduru.Posto sam zakazao samo za dete koje ima 7g.rekli su mi da se upisuje 1 posetilac kao za odraslu osobu.posto ona ide sama!A neko kaze da trebaju podatci i od supruge sto mi nekako nema logike,posto ona uopste ne ide na spajanje.I ja čekam danima da neko odgovori ali za sada niko ništa neodgovara!!! Ja aplicirao 21.12.2018. za spajanje porodice.
Danas sam bio na terminu ,sve je proslo glatko,jedino sto su za vikend IZMENILI informator,obratite paznju na to!
Bio sam jutros na terminu.Da naponem da su za vikend izmenili informator pa su i meni u agenciji davali drugi..(ne znam tacno koje izmene ima,ali jedna od izmena koju su mi pomenuli je bas ta koju si pomenula za heftalicu,ne znam da li ima jos neka...).otisao sam u ambasadu,odneo izvid iz PIO ,sertifikat A1,tuv sertifikate ,diplome kursa zavarivaca,novi i stari pasos,75e,popunjen informator....sve to fotokopirano u par primeraka i poredjano po odredjenom rasporedu...orginali su na uvid,vraca ih,a fotokopije i tih 75e zadrzava![]()
vratila mi je i org i fotokopije diploma kursa zavarivaca,ne treba joj ,ali je zadrzala TUV sertifikate...poneo sam i ugovor iz prethodne firme (gde pise da sam radio kao bravar/ zavarivac) ,to sam poneo kao “dokaz” da sam radio u toj struci posto u PIO listingu nemam upisano,medjutim i to mi je vratila,ne treba joj ni org ni kopija..
I ja čekam danima da neko odgovori ali za sada niko ništa neodgovara!!! Ja aplicirao 21.12.2018. za spajanje porodice.
Valjda će se neko pojaviti sa nekom informacijom!Ja tek treba da apliciram, pa da znam sta me ocekuje