Naravno da moze,mozes ako hoces svaki dan,to je najmanji problem.Da li se sa prvom vizom koju dobijemo moze ili sme izlaziti iz Nemacke? Na primer za praznike,produzeni vikend ili nesto slicno resimo da dodjemo u Srbiju,BiH,gde god?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da moze,mozes ako hoces svaki dan,to je najmanji problem.Da li se sa prvom vizom koju dobijemo moze ili sme izlaziti iz Nemacke? Na primer za praznike,produzeni vikend ili nesto slicno resimo da dodjemo u Srbiju,BiH,gde god?
Nema nista koliko vidim nece vise biti podele u ovoj godini,tako koliko mi se cini agonija se nastavlja iduce godine...Cekanje se produzava sve duze i duze...Da li se promenilo nesto u veyi NOKS 3-5, do polovine Januara je stiglo. Da li neko ima neke nove informacije ?
Hvala unapred na odgovoru.
I evo dok cekam poziv iz ambasade da jave da je odobrena viza i cetvrti poslodavac odustao. Nadam se da ce brzo zvati, bio na terminu 23.11. i da odem da otpocnem promenu poslodavca posto smo vec nasli drugog. Uzgred ima li neko da ide u Geretsried, to mi je novi grad za posao?☺☺☺☺☺
Kako mislis da ti odobre vizu ako je taj poslodavac od koga si poneo ugovor na termin odustao?
Pa volim ja to tako da mislim i da se nadam da ga nece kontaktirati, jer je poziv od njega usledio nakon termina i predaje dokumentacije u ambasadi. A i ako odbiju ulozicu zalbu sa novim ugovorom
Bilo je slucajeva da ne kontaktiraju i obrnuto. Srecno. Odmah po zustimmung sa novim ugovorom ako dobijes vizu, znas vec proceduru...
Do 19 se prave termini posle toga pauya pa sledeci mesec. Nadam se uskoro ja sam 25 januara aplicirao !
Koji si noks?
Da li se za dopunu saznaje na salteru kada se predaju dokumenta ili naknadno zovu?
VOZACC dali je obrazac za podnosenje za izdavanje vise za sve isti, videla sam na sajtu za pise "obrazac zahteva" ali nema nigde da pise da je to za vozace i dali mi je potrebno muzu da mu poslodavac izda potvrdu da ce skolovanje ( kod 95) obaviti pre zaposljenja ako on vec ima diplomu KOD-a koju je dobio u Sloveniji?
NOKS 3-5 Gadjaju sebi skola koju imas i radno mesto na koje ces dobiti ugovor.Zdravo svima na forumu,
Da li neko zna po kom NOKS-u se treba registrovati,
imam srednje strucno obrazovanje u trajanju od 3 godine (struka stolar), diplomu sa apostilom, prevodom i overom.
Dobicu ugovor u kome se naglasava da me traze na poziciji HOLZMECHANIKER za koju nije potrebna diploma?
U nedoumici sam...