medicina 3/5 nox aplicirala 24.01 i jos uvek nistaaaaa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nista...Samo se agonija nastavlja..sve se duze ceka na termin.dokle su vozaci ima li nesto sveze
Pitanje za vozace- da li izjavu od poslodavca da cu kod 95tj.module odslusati u nemackoj mogu da mi posalju mejlom i da je tako odstampanu predam
Ne moze, po novom informatoru mora original potpis
Muž je juče bio u ambasadi, službenica mu je rekla da mu potvrdu pošalju mejlom, da je odštampa i fotokopira u dva primerka i da to donese.
Samo da bude tako i kera cu da povedem.Pozdrav svima,postaviću link iz jučerašnjih novina u nemačkoj.Molim nekoga da prevede.Čini se da je maratonskom čekanju kraj.18.decembra bi trebao da bude usvojen novi zakon o zapošljavanju ljudi iz trećih zemalja. https://www.n-tv.de/politik/GroKo-einigt-sich-bei-der-Zuwanderung-article20730681.html.Svako dobro Vam želim
Mislim da nije.Da li je moguce da se prebacite iz NOKS -3-5 u 1-2 ako vam kazu da niste pogodili NOKS na terminu?
imam sprecavalo/sertifikat i plus karticu cod 95 iz Slovenije da li onda treba potvrda poslodavca iz nemacke da cu tamo polagati cod pre pocetka rada.Ako neko ima iskustvo sa tim Hvalaaa
ovako Bice ubrzo..sretno!!!Ja bio 02.11. Na terminu 1-2 za Essen oblast isto jos uvek nista.