Dobijanje radne/boravišne vize u Nemačkoj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Radnici u toj firmi tvrde da svi imaju iste ugovore ,rade kao pomocnici dok ne nauce posao,ali kao pomocnik elektricara se ne moze otici a masa ih je sa nasih prostora i nemaju veze sa elektro skolama,sad se cuo sa Nemcima
Onda radite kako su vam rekli jer su vam je onda taj ugovor potreban za bundensagentur fur arbeit i drugi ne prihvataju.
Ne bi trebalo da bude problem sto ste se prijavili za 1-2. Da ste se prijavili za 3-5 bilo bi sigurno.

Pozdrav!Da li neko vas zna da mi kaze kolike su sanse da ti agencija nadje posao i smestaj a traze samo 24hilj
Din?hvala
Nikakve. Prevara 99%.

Sto se tice termina ne ocekujte nista. Ako je podeljeno do sredine novembra sve onda do kraja prve nedelje novembra ne treba da se nadate.
Ako neko ima tacan datum do kada je uradjena ova poslednja podela nek napise

Pa po starom ili ne ja sam drugu godinu u čekanju.Ali sva sreća pa poslodavac ne odustaje :)

Pozdrav za darcosa našeg starog internet saborca, koji je stradao u prvoj bici sa birokratijom, ne daj se druže i da znaš da nije bitno što ti poslodavac nije odustao, ima ih dosta, već je najbitnije da ti ne odustaješ i sačuvaš živce malo i za tamo, trebaće!

Pozdrav!Da li neko vas zna da mi kaze kolike su sanse da ti agencija nadje posao i smestaj a traze samo 24hilj
Din?hvala

Kada sam bio na predaji dokumenata sreo sam čoveka u ambasadi koji je išao preko neke agencije odavde i dao 300 evra (odrali su ga) i našli su mu posao i smeštaj. Tako da ima šanse, ali opet budi oprezan, lično nemam neko pozitivno mišljenje o agencijama jer im je primarni cilj da uzmu pare po svaku cenu, pa makar ne uradili ništa. Ima i pozitivnih i negativnih primera, pa je najbolje da hvataš nekog poznanika, vezu da bi imao bilo kakvu sigurnost. Eh ovde ništa bez beze, a sve je bezveze.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back