kanarinka
Elita
- Poruka
- 16.443
Hoce li biti danas neka podela? Sta mislite?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Medicinari su negde januar 2018., vozači decembar 2017.
Mislim i da su elektricari stigli do decembra, ja sam aplicirao 4 decembra a termin bio 31.07, tako da ako se nesto ne promeni na bolje nazalost ceka te cekanje od vise meseci
Niko se ne oglasva ni za termine ni za vize....Ima li danas kakvih desavanja oko termina?
ja sam izgleda pogresio Noks.. posto sam aplicirao jos pre negoo sto sam nasao posao misleci da se to odnosi na moju strucnu spremu, a posle toga sam nasao posao u magacinu.. da li ce to biti problem? posle 3 meseca cekanja ne ide mi da opet konkurisem za NOks 1-2..
- - - - - - - - - -
ja sam izgleda pogresio Noks.. posto sam aplicirao jos pre negoo sto sam nasao posao misleci da se to odnosi na moju strucnu spremu, a posle toga sam nasao posao u magacinu.. da li ce to biti problem? posle 3 meseca cekanja ne ide mi da opet konkurisem za NOks 1-2..
- - - - - - - - - -
Ja znam iz prve ruke da je to vec napisano i da u oktobru ide na usvajanje!E sad sta dalje,kad i kako,hoce li se usvojiti to niko ne zna!Pratite samo ovde, objavicu nesto cim izadje pratim politicku situaciju u Nemackoj i sve ostalo jer trenutno nemam pametnija posla u zivotu od ucenja Nemackog i planiranja kako sto hitnije da odem iz ove zemlje.
trazio sam i svi pisu da treba ponovo da se prijavim za taj Noks sto odgovara moj ugovoru.. da li je moguce da prodjem sa ovim Noksom 3-5 ? ne ide mi u prilog da ponovo konkurisem pa cekam jos 7 meseci, a cekam vec 3meseca..Neko je ranije pisao na forumu o takvoj situaciji, pogresan noks, prelistaj malo unazad i pronaci ces sigurno sve sto te zanima
trazio sam i svi pisu da treba ponovo da se prijavim za taj Noks sto odgovara moj ugovoru.. da li je moguce da prodjem sa ovim Noksom 3-5 ? ne ide mi u prilog da ponovo konkurisem pa cekam jos 7 meseci, a cekam vec 3meseca..
znam, svestan sam toga zato i pitam da l ima nesto da ne moras ispocetka sve.. ne znam sta da radimAli sta ako odes na dugo cekani termin i ona te vrate jer si noks 1-2 pa ispocetka. Ne znam vidi razmisli dobro jer ipak dugo se ceka ....
Pozdrav svima.Da li neko zna sta raditi uslucaju kada ambasada da termin a ugovor u medjuvremenu istekne?
znam, svestan sam toga zato i pitam da l ima nesto da ne moras ispocetka sve.. ne znam sta da radim
hvala puno!
a kad ti je termin? ja idem u ponedeljak... pa reko ako si isto da pijemo kafu...
poz
Bio sam juce na terminu predao papire uredno nikakva pitanja mi nisu postavljali sve je trajalo 15 min, inače noks 3-5 veterinarski tehnicar. Jedan čovek nije imao sreće, noks 3-5 aplicirao 14 decembra juce takodje imao termin, ali kad je ušao u konzulat, rečeno mu je da nemoze da predaje papire u Beogradu nego mora da ide na Kosovo, pošto čovek ima Srpski pasoš izdat u sup Priština, čovek se smorio skoro nije počeo da plače, inače je Srbin.
28.9 2.10 ili 5.10 su datumi koje treba pratiti za davanje termina, jer je podeljeno sve do 10.12...
Kakva ti je procjena za 04.01 3-5 vozač?
Ne moze se proceniti koliko ce podeliti...jedino kada...
hvala ti.. ostavicu ovako pa nek mi je sa srecom.. je l ima neko da je isto zakazao termin pocetkom jula ove godine?Nekom je prošlo sa pogrešnim noksom, a nekom ne.
Eto, sad budi pametan..