Moze li mi neko reci koje su to grupe na Fecebook-u preko kojih mogu pratiti dokle se stiglo sa termionima.
Hvala!
Hvala!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala punoIz ambasade zovu sa ovog broja:011/306-4400.
Prekosutra.
Hvala svima na odgovorima...
Treba apostil na diplomu.Dali treba apostil pecat na diplomu i za elektro instalatera
Nisam siguran, u ambasadi meni nisu trazili, ali sam ipak imao diplomu sa apostileom i prevod diplome, i to cu poneti u nemacku za svaki slucaj mozda iskoci nesto boljeDali treba apostil pecat na diplomu i za elektro instalatera
Ako znaci ista odgovor, noks 6-8, mene nisu proveravali. Pitala me je zapravo, Sie sprechen Deutsch, ja? Ja rekla Ja, i to je bilo to.
Imas li sertifikat polozen?
Ima, ja sam dobila odobrenje za vizu.Ima li nekih vesti iz ambasade za danas
Sa srecom! Samo sto konacno kazes, samo tri meseca cekanja.Ima, ja sam dobila odobrenje za vizu.Konacno.
NOKS 6-8 Beograd
Radna viza za visokokvalifikivane
Registracija 11.06. 2018.
Mail sa terminom 13. 08. 2018.
Termin 28. 08. 2018.
Odobrenje 20. 09. 2018.
Hvala svima na info i puno srece na dalje!
Sa srecom! Samo sto konacno kazes, samo tri meseca cekanja.
Cestitamo....Ima, ja sam dobila odobrenje za vizu.Konacno.
NOKS 6-8 Beograd
Radna viza za visokokvalifikivane
Registracija 11.06. 2018.
Mail sa terminom 13. 08. 2018.
Termin 28. 08. 2018.
Odobrenje 20. 09. 2018.
Hvala svima na info i puno srece na dalje!
Hvala, haha.. Pa zato sto sam se prvi put prijavila krajem marta i malo kasno primetila da sam pogresila noks, pa sam morala iz pocetka...Sa srecom! Samo sto konacno kazes, samo tri meseca cekanja.
Bravo!''Samo''
Cestitamo....
Puno srece...
Ja znam jedino stomatologa koji se tamo skoro zaposlio, ako ista znaciDa li ima ovde lekara koji su se zaposlili u pokrajni SCHLESWIG-HOLSTEIN? Imam par pitanja, ukoliko biste mogli da mi pomognete za neke informacije. Unapred zavhalna![]()
Pomoć, mislim da je bilo skoro sličnih pitanja, prevrteo sam skoro 20-tak stranica al nisam našao pa reko aj ponovo da pitam.
Popunjava za sutra Antragsformulare imam i primer kako ga treba popuniti https://drive.google.com/file/d/1gEpfLkoCg9mXj3AfCi_ALf1_uIQXWmB-/view alimam i nekih nedoumica.
5. Ukoliko ste već boravili, navedite datume i mesta poslednjih 5 boravaka (mesec/godina)
- ja sam u ovom vekuboravio 2 puta (2017 i 2013) a pre toga 1998, i početkom 90-ih jednom ili dva puta. Šta ako ne nađem podatke za te boravke iz 90-tih.
6. Predviđeno mesto boravka u SR Nemačkoj u primeru se navodi adresa firme (kao to se obično stavlja) a ja planiram da budem kod rođaka dok ne nađem stan, pa šta da stavim adresu firme ili rođaka i u tom smislu i u jednoj i u drugoj varijanti Sammelunterkunft - zajednički stan?
10. Davaoci preporuke u SR Nemačkoj (npr. poslodavac, obrazovna ustanova, rođaci), kakve preporuke? Tu pišem firmine podatke?
12. Nepopunavam?
13. Iz kojih sredstava podmirujete izdržavanje za vreme boravka u Nemačkoj, navodim kao u primeru ili???
I jedno glupo pitanje koliko je bitan taj Zustimmung pretpostavljam da ga svi posedujemo, ako ne koliko će mi olakšati proces dobijanja radne i boravišne?
Ja znam jedino stomatologa koji se tamo skoro zaposlio, ako ista znaci![]()
Ja znam jedino stomatologa koji se tamo skoro zaposlio, ako ista znaci![]()
Iskreno i ja sam oko tih pitanja u nedoumici...
5. planiram da upisem 2 ili 3 posete u zadnjih par godina
6. ja imam stan tako da upisujem tu adresu
10. upisujem podatke poslodavca
13. mislim da mi je #vozacc da se upisuje Gehalt
A za Zustimmung.. i ja ga imam jos pre godinu dana izdat.. ali u njemu pise da se odobrava do 2020. godine tako da mislim da ce to mozda da ubrza malo....
pozdrav