sta mislite dal je pametno da opet apliciram po novom, pa gde bude pre?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam dva puta stornirao termin jer mi nije stigao neki bescheid iz DE, nisu se naljutili, kapiram da se oni i obraduju kada neko stornira jer je to manje posla za njih.![]()
sta mislite dal je pametno da opet apliciram po novom, pa gde bude pre?
Je li ovo opet nista?
Cuti ,pssssst,sakrili smo se da termini počnu izlaziti pa ce mo ih opholiti i hop uhvatiti ,cut,pst,evo ide jedan ! ????
Da li je neko danas dobio vizu?tj.da li su zvali nekoga ?☹
Danas je moja prijateljica iz DE zvala ministarstvo.Nebitno sa kim je razgovarala,ali bili su zgranuti i rekli da je cista laz da se toliko ceka ???? Svako dobija termin uz minimalno cekanje.Pa ko koga ovde j...?Kad sam joj objasnila,nije mogla da veruje...
Danas je moja prijateljica iz DE zvala ministarstvo.Nebitno sa kim je razgovarala,ali bili su zgranuti i rekli da je cista laz da se toliko ceka ???? Svako dobija termin uz minimalno cekanje.Pa ko koga ovde j...?Kad sam joj objasnila,nije mogla da veruje...
Ja sam predao 5.1 orrkli su mi da pcelujem za 10-ak dana odgovor, i jos nista.Danas sam upoznao devojku koja cek vec 2 meseca(
Koje ministarstvo je zvala u DE,i sta su joj jos rekli povodom dugog cekanja na termine? To sve ovde zanima?
Ne mogu vam reci nista detaljnije.Molim vas ne zamerite.Znam kako vam je,i ja sam u istom sosu.Ali ona se bavi malo ozbiljnijim poslom i ne smem ni na koji nacin da je ugrozim.Sve sto mogu-ja sam napisala.Ili se tamo prave ludi ili su zaista neupuceni u haos koji se ovde desava
Ja sam glupa sto sam bilo sta napisala!Zasto bih vas zezala?!Pa,pobogu i ja sam u ovoj prici..Zasto bih se ja pravdala i sa kojim pravom otkrivala tudji identitet?Ja sam ljudski napisala,jer sam smatrala da je to znacajna informacija.Vidim da sam pogresilaKoji je to ozbiljniji posao,da mozda ne radi u BND-u,nemojte nas zezati,svi smo ovde veoma napeti? Svi mi radimo neki posao i svaki je ozbiljan,ne znam sta vam to znaci ozbiljniji posao? Objasnite malo bolje.