Dobar dan svima. Imam jedno pitanje u vezi zakazivanja termina. Dobio sam od poslodavca dokument sa Betriebsnummer izat na jucerasnji dan. Njemu je receno da sa tim dokumentom (fotokopijom) odem do Ambasade, i da ce oni kontaktirati mog poslodavca i da ce oni interno zavrsiti neki deo dokumenata.Meni je to sve zvucalo kao naucna fantastika i da razuverim svog poslodavca otisao dam do Ambasade,naravno tamo me je sacekao covek iz obezbedjenja i rekao da mogu samo da posaljem mail ili pozovem ali u fazonu slabe vajde jedino da idem se informisem na internetu sto sam i ucinio neborjano puta pre toga na zvanicnom sajtu a i ovde na forumu. Kada je pre uvodjena novog sistema od ovog meseca (koji inace potpuno ne razumem) bio potreban broj Zustimunga i broj pasosa,ja broj nisam imao vec samo broj pasosa.Sada kada imam broj ja neznam gde treba da ga upisem obzirom da to polje vise ne postoji.Obzirom da za moj posao ne treba diploma ( rad na autoplacu ), da li ja kao neko ko ima zavrsen 4 stepen strucne smene,zakazujem termin na "EWT03_3-5 NOKS". Zaista bih bio zahvalan kada bi mi nego pomogao makar kako i na koji nacin da se prijavim za termin, i ako je pod ovim poljem "EWT03_3-5 NOKS" gde treba da ukucam Betriebs Nr. ? Hvala najlepse.