Dobijanje radne/boravišne vize u Nemačkoj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na Facebooku Opet odbijenice za vozace,Minhen u pitanju..ne znam sto su ucestali sa odbijenicama u vecim gradovima
Misha 665
Na Facebooku Opet odbijenice za vozace,Minhen u pitanju..ne znam sto su ucestali sa odbijenicama u vecim gradovima
Misha 665! Hajde ako bude neke podele na fejsu za spajanje porodice i noks 1-2 ti objavi ovde na forumu. Hvala unapred! FDDD je hteo da pomogne i da objavljuje ali dobi vizu hvala Bogu. Mogu i drugi forumaši koji imaju fejs.

Zato što u tim gradovima verovali ili ne, ima nezaposlenih vozača na birou koji primaju socijalu i neće da rade. Zbog toga BA ne želi da izda Zustimmung za te gradove. Samo dobro napisana žalba i trebalo bi da prođe i tamo...

Pozdrav svima, danas sam aplicirao 15.1.2020 Noks 3-5 za profesionalnog vozaca bez nostrifikacije, tako pise u opciji. Posedujem nas AMMS sertifikat ili cod95, da li sam dobro odabrao, posto za opciju postoji i profesionalni vozac uz saglasnost?? Nemam poslodavca ni tamo ni ovde i da li sam trebao da odaberem Noks 1-2 i da cekam. Hvala unapred.

Pozdrav svima, danas sam aplicirao 15.1.2020 Noks 3-5 za profesionalnog vozaca bez nostrifikacije, tako pise u opciji. Posedujem nas AMMS sertifikat ili cod95, da li sam dobro odabrao, posto za opciju postoji i profesionalni vozac uz saglasnost?? Nemam poslodavca ni tamo ni ovde i da li sam trebao da odaberem Noks 1-2 i da cekam. Hvala unapred.
Dobro si postupio. U međuvremenu kad pronađeš poslodavca i on ti obezbedi saglasnost, lako ćeš stornirati taj termin i aplicirati u toj drugoj kategorij. Za sad neka ostane tako kako si uradio

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back