Ugovor sa tom firmom predajes u nemacu ambasadu ali da bi odnela u ambasadu prvo moras da zakazes termin kod njih. Pogledaj na sajtu ambasade nemace sve ti pise, da vidis kojem noksu pripadas itd.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nacekao si se lepo. Neka je sa srecom. Ja termin imam 30. a koliko cu posle da cekam na odobrenje ko zna..svaki dan kao godinapozdrav, evo kraja muka barem sto se tice vize:
zavarivac sa sertifikatom
19.02.2018. aplicirao NOKS 1-2 (mada greskom, trebalo 3-5)
25.11.2019. termin
15.01.2020. odobrena viza
pozdrav i puno srece
Hvala batice i tebi zelim brzo vizu. Jesam se nacekao ali i svojom krivicom jer da sam aplicirao 3-5, jos letos bi imao vizuNacekao si se lepo. Neka je sa srecom. Ja termin imam 30. a koliko cu posle da cekam na odobrenje ko zna..svaki dan kao godina
Čestitamo!!! Sa srećom kolegapozdrav, evo kraja muka barem sto se tice vize:
25.11.2019. termin
pozdrav i puno srece
Hvala koleginice! I tebi zelim jos koliko sutra odobrenje vize.Čestitamo!!! Sa srećom kolega![]()
JeeeeHvala koleginice! I tebi zelim jos koliko sutra odobrenje vize.
SREĆNO FDDDpozdrav, evo kraja muka barem sto se tice vize:
25.11.2019. termin
pozdrav i puno srece
Hvala MisoSREĆNO FDDD![]()
Srećno!pozdrav, evo kraja muka barem sto se tice vize:
25.11.2019. termin
pozdrav i puno srece
Srećno!
Ah nek je stigao a za ostalo si bio psihicki spreman,odavno..samo napred.Sad tek pocinju prava iskusenja tamo kad se ode, stan, prijava, racun u banci, novi posao, usamljenost,...
Ah nek je stigao a za ostalo si bio psihicki spreman,odavno..samo napred.![]()
Misha 665Na Facebooku Opet odbijenice za vozace,Minhen u pitanju..ne znam sto su ucestali sa odbijenicama u vecim gradovima
Misha 665! Hajde ako bude neke podele na fejsu za spajanje porodice i noks 1-2 ti objavi ovde na forumu. Hvala unapred! FDDD je hteo da pomogne i da objavljuje ali dobi vizu hvala Bogu. Mogu i drugi forumaši koji imaju fejs.Na Facebooku Opet odbijenice za vozace,Minhen u pitanju..ne znam sto su ucestali sa odbijenicama u vecim gradovima
Objavicu, naravnoMisha 665
Misha 665! Hajde ako bude neke podele na fejsu za spajanje porodice i noks 1-2 ti objavi ovde na forumu. Hvala unapred! FDDD je hteo da pomogne i da objavljuje ali dobi vizu hvala Bogu. Mogu i drugi forumaši koji imaju fejs.
Au brate ko nije bijo vani ne zna za taj osecaj,moj drugar tek stigao i hteo odmah sutredan nazad kuciSad tek pocinju prava iskusenja tamo kad se ode, stan, prijava, racun u banci, novi posao, usamljenost,...
Zato što u tim gradovima verovali ili ne, ima nezaposlenih vozača na birou koji primaju socijalu i neće da rade. Zbog toga BA ne želi da izda Zustimmung za te gradove. Samo dobro napisana žalba i trebalo bi da prođe i tamo...Na Facebooku Opet odbijenice za vozace,Minhen u pitanju..ne znam sto su ucestali sa odbijenicama u vecim gradovima
Dobro si postupio. U međuvremenu kad pronađeš poslodavca i on ti obezbedi saglasnost, lako ćeš stornirati taj termin i aplicirati u toj drugoj kategorij. Za sad neka ostane tako kako si uradioPozdrav svima, danas sam aplicirao 15.1.2020 Noks 3-5 za profesionalnog vozaca bez nostrifikacije, tako pise u opciji. Posedujem nas AMMS sertifikat ili cod95, da li sam dobro odabrao, posto za opciju postoji i profesionalni vozac uz saglasnost?? Nemam poslodavca ni tamo ni ovde i da li sam trebao da odaberem Noks 1-2 i da cekam. Hvala unapred.
Od poslodavca koji je tamo ili ovde?Dobro si postupio. U međuvremenu kad pronađeš poslodavca i on ti obezbedi saglasnost, lako ćeš stornirati taj termin i aplicirati u toj drugoj kategorij. Za sad neka ostane tako kako si uradio
Pa tamo naravno,treba ti saglasnost iz nemacke.Od poslodavca koji je tamo ili ovde?
Hvala puno na odgovoru, nov sam u ovome pa na vreme da se informisem.Pa tamo naravno,treba ti saglasnost iz nemacke.
Kad nađeš poslodavca obrati se ovde pa ćeš dobiti dalja uputstvaHvala puno na odgovoru, nov sam u ovome pa na vreme da se informisem.
Hvala jos jednomKad nađeš poslodavca obrati se ovde pa ćeš dobiti dalja uputstva