Dreamer994
Početnik
- Poruka
- 9
Zahvaljujem na odgovoru.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zahvaljujem na odgovoru.
Aplicirao pre neki dan i odmah pitas dokle su stigli sa terminimaPozdrav Svima, Da li moze informacija koliko se trenutno ceka i dokle su stigli sa terminima za ,, sa srednjom stručnom spremom prema NOKS-u 3-5 '' ? Aplicirao sam 28.12.2019. Hvala svima koji odgovore, srecni praznici
FDDD! Druže hajde ako bude neke podele za spajanje porodice i noks 1-2, a da je objavljeno na fejsu ti onda objavi i prenesi na forum. Zahvalan sam ti unapredAplicirao pre neki dan i odmah pitas dokle su stigli sa terminima
Nemas ti sanse da stignes na red ako ne produze stari zakon
Ima li pomeranja za 1-2 noks i za spajanje porodice?Vezano za vozace,video na fejsu da je jedan imao 18.05.2018 a drugi 20.05.2018 registraciju a navodno dobili termine pa sad ako je tacno....eto info,nezvanicno.
Za to nemam pojma,iskreno.Ima li pomeranja za 1-2 noks i za spajanje porodice?
Nema jos podela, izbacicu ovde kad bude bilo. To i ako je neko dobio vanredno to je od onih sto su stornirali termine, prave podele jos nemaIma li pomeranja za 1-2 noks i za spajanje porodice?
Moze li prevod u kratkim crtama?POZZZ
potrebna im je kvalifikovana radna snaga van Eu,novi zakon stupa 01.03.2020 na snagu,termini tj.vize u ambasadi moraju se dobijati ekspresno brzo.Moze li prevod u kratkim crtama?POZZZ
Bayern najbrze odobrava vizePozdrav...
Bili smo na terminu juce noks 3-5...U pitanju je Minhen
Kada se moze ocekivati poziv iz ambasade?
Ako je za utehu ja sam bio na termin 11.12 i jos nista.PozzzPozdrav...
Bili smo na terminu juce noks 3-5...U pitanju je Minhen
Kada se moze ocekivati poziv iz ambasade?
MInhen u pitanju?noks 3-5
Minhen se najvise ceka,ubedljivo najvise ljudi ide upravo tu,moj drugar imao termin prosle godine u maju a poziv da mu je viza odobrena imao u avgustu,odlepio totalno,ali sad je vec gore naso stan i radi isti noks i isto Minhen je upitanju.MInhen u pitanju?
mozda samo Minhen ali znam sigurno da je ostatak Bavarske najbrzi za odobravanje viza, u proseku 15-25 dana. Ako je sve u redu sto se tice dokumenataMinhen se najvise ceka,ubedljivo najvise ljudi ide upravo tu,moj drugar imao termin prosle godine u maju a poziv da mu je viza odobrena imao u avgustu,odlepio totalno,ali sad je vec gore naso stan i radi isti noks i isto Minhen je upitanju.
Donja saksonija HanoverMInhen u pitanju?
Druže jesi li to dobio termin kada pitaš?Pozdrav ljudi. Interesuje me sta od papirologije treba za ambasadu noks 1-2.Naravno osim ugovora. Hvala unapred