Midhaler mozda mozes da mi das informaciju koja institucija resava moj u boravisnu vizu.Radi se o Minhenu tamo sam dobio radnu dozvolu.Dali je migracioni biro ili....ako znas mail adresu bilo bi super.hvala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja cu (nadam se) biti u hotelu Aloft. Inace sam zavrsila Nemacki jezik i knjizevnost, tako da se nadam da mi u ambasadi nece traziti sertifikat pored diplome sa fakulteta.
Hvala u svakom slucaju na brzom odgovoru☺
Midhaler mozda mozes da mi das informaciju koja institucija resava moj u boravisnu vizu.Radi se o Minhenu tamo sam dobio radnu dozvolu.Dali je migracioni biro ili....ako znas mail adresu bilo bi super.hvala
Zdravo ljudi.Nisam pisao ovdavno,zbog silnih obaveza i dolaska u de.Dobio vizubi radim vec mesec ipo dana,stojim na raspolaganju da pomognem koliko znam o celom procesu.Prosao i ja tu golgotu☺☺.Sta vas zanima pitajte (mada ima i ovde dosta iskusnih korisnika ).Pozdrav
- - - - - - - - - -
Naravno....samo i kod nas se ceka da znas...pokusaj
Imao sam termin 07.07. A javili mi 17.08 da je odobrena viza..stim sto sam imao problem da nisam imao Geverbe..tog dana,ali je poslodavac poslao njima direkno nakon 3 dana .....tako da sam bio u dilemi da li uopste cu da dobijem,pa sam bio malo dosadan mejlovima ☺..Ali na kraju mi javili da je odobrena...Koliko sam ja upoznat,Nemacka i mesto gde ides koliko su azurni za proveru tih dokumeta,,toliko se ceka.Ambasada dobije dopis da li je viza odobrena ili ne i oni javljaju istog dana.Nek me neko ispravi ako gresim
Kod mene je sledece:javio sam se na oglas za radno mesto sef kuhinje.Sutadan su me pozvali na probni rad. (Trajao 1 dan), odmah smo se dogovorili oko uslova, plata, stan, i ostalo.Tada hotel trazi radnu dozvolu i dobijam je na 2 godine.Odmah saljem Konzulatu zahtev za termin za vizu.Odgovor dobijam za 3 dana i termin 31.08.2017.Zakazanog dana predajem svu potrebnu dokumentaciju i cekanje 7-ma nedelja nista.Slao sam im par mailova ...opet nista...tako da sam izgubio nadu....Ako neko ima sl iskustvo neka se javi.Inace hotel za koji sam potpisao ugovor je ACHAT-Premijum i ima 36 hotela u lancu.Napominjem da je direktor pisao urgenciju na koju nisu odgovorili....pozzz svima
MidHealer i Sohes ................... Velika Vam hvala na odgovorima ........
Jos nisam aktivirao ugovor o radu kao ni saglasnost posto cekam pasos Republike Srbije da od istog skeniram onu stranicu sa podacima i to da ide na pasos iz Srbije........tako mogu posto mi je drugar poslodavac u DE............mada ljudi moji,vise me svrbi ono "HOCE LI MI NEKO PRAVITI PROBLEM ZBOG TOG SISTEMA STO NEMAM SEST MJESECI BORAVAK NA TERITORIJI R. SRBIJE" ?????
Hvala Vam ------------ LP Dalibor
Jos nisam aktivirao ugovor o radu kao ni saglasnost posto cekam pasos Republike Srbije da od istog skeniram onu stranicu sa podacima i to da ide na pasos iz Srbije........tako mogu posto mi je drugar poslodavac u DE............mada ljudi moji,vise me svrbi ono "HOCE LI MI NEKO PRAVITI PROBLEM ZBOG TOG SISTEMA STO NEMAM SEST MJESECI BORAVAK NA TERITORIJI R. SRBIJE" ?????
Zdravo svima,
pitanje za sve koji su dobili vizu ili su makar vec predali papire i MIDHEALERA ☺
Da li ste nosili i papir od poslodavca zasto ste bas vi odabrani za taj posao od svih ostalih kandidata? Da li taj papir poslodavac nama daje ili salje njima? Jer sam ovde u grupi prvi put procitala za to a posao mi NE spada u deficitarne.....
SOHOS, kako je islo kod tebe? Vidim da si u Minhenu i ja bih trebala tamo da pocnem????
HVALA UNAPRED
Ako posaljem diplomu prevedenu na nemacki nemackoj sluzbi za zaposljavanje (Zavrsio sam Fakultet bezbednostu) dipoma mi je priznata u Nemackoj ali ne znam koje poslove mogu radite. Da li mislite ako posaljem diplomu na mail da li oni mogu da mi kazu koje poslove mogu da radim. Da li je neko tako radio? Hvala
imam madjarski pasos i spreman sam na fiktivni brak. samo nz koliko para da trazim
Inace imam i u ponudi posao u becu samo nikako da krenem..i tu mi je dobro zapravo![]()
Video sam vec i cini mi se da su sasvim dobro upuceni i da odrade posao, nego ne vidim na FB neki broj telefona za kontakt, juce poslao mail ali nema odgovora.Ima na FB stranica Non Eu Service-Germany pa pogledajte postove i komentare... kazem vam to je izgleda neka agencija il tako nesto...
Stvarno ljudi, javljajte jel dobio neko termin???