Za medicinare su stigli do 13.12., a za ostale 04.12. Verovatno niste vozac, pa Vas to ne zanima......
Da, medicinski sam radnik, 18 Dec sam poslala zahtev za termin...Znaci blizu sam...Hvala Vam puno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za medicinare su stigli do 13.12., a za ostale 04.12. Verovatno niste vozac, pa Vas to ne zanima......
Da. Da li znate dal priznaju kod 95 iz slivenije
Niste u pravu...lepo pise kod95 ili ako vozac nema kod95 onda potvrda od poslodavca da ce tamo srediti kod95..
Da li neko zna kako izgleda potvrda da nam jezik nije potreban i da cemo tamo nauciti i potvrda za kod , ja licno znam A1 i imam slovenacki kod
Da li neko zna kako izgleda potvrda da nam jezik nije potreban i da cemo tamo nauciti i potvrda za kod , ja licno znam A1 i imam slovenacki kod
Znaci treba i ta recenica potvrda da cu tamo polaganji i ako imam kod95iz slovenije
A jer moram onda kad dodjem u nemacku da polazem ili samo mi upisu u vozacku kod95 jer imam
Taj papir jer samo potreban za ambasadu
I na tarabi pise pa nije. Ja prenosim iskustva ljudi koji su bili u ambasadi i koje su sa spricevalom iz slovenije vracali i trazili im potvrdu od poslodavca.
I uzgred, u Bavarskoj i BW vam nece ni spricevalo priznati i upisati vam kod u vozacku. Provrtite poslednjih stotinak stranica na forumu i imate sve odgovore.
Potvrda od poslodavca da cete zavrsiti kod95 u nemackoj je samo za ambasadu, da njih podmirite. Kako cete se vi snaci sa tim spricevalom iz Slovenije to zavisi od regije u koju idete. U nekim vam priznaju i upisu odma kod u vozacku, u Bavarskoj i BW prave problem sigurno
Aha samo za ambasadu hvala vam
Mislim kolko stavri ovde saznas a ne od ambasade mislim strasno kako nemaju informacije i onda bude problem strasno
Nista sad jos malo cu da sednem i da idem na onom forumu sta treba stavka po stavku i plus ovo sa foruma sto znas i da sredim papire
Jel ide neko u grad Bilefeld
Da li imaš možda neku informaciju za pokrajnu Nordhrein Westfalen, da li gore priznaju potvrdu iz slo! Ja imam potvrdu da ću gore završiti obuku za code 95 ali moram da polažem IHK(jer mi je C kategorija posle 2009god) koji traje 140 sati teorija i 10 sati praksa i košta oko 2500€!
Dvojici kolagama priznali u Minhenu slovenski kod95..A ambasadi takodje priznaju..ali u svakom slucaju ko ima kod slovenski nista ga ne kosta da mu poslodavac posalje potvrdu na mejl pa odstampa..
Nemojte da me drzite za rec, za jug i ove dve regije znam sigurno da generalno ljudi imaju problem, za ostale ne znam
Imam nemacke module95 u novembru odslusao predavanja,termin ima 19.6 jos uvek cekam vizu..Idem u Minhen da vozim,i u ambasadi nisu znali sta su moduli kada su videli papir..i pitali kako sam ja to polozio ako ne znam nemacki,pa sam rekao da sam imao predavanja na hrvatskom..
Imaš negde na forumu objašnjeno - tipa kolege i dispecer su sa prostora ex-yu! Ali ja mislim da ti za jezik nije ništa potrebno. , uči ga i usavršavaj zbog sebe a vozače ne cimaju za jezik osim taxsista i vozača autobusa
Potvrda da ti jezik nije potreban ti ne treba ako si LKW vozac. Potvrda da ces zavrsiti kod95 u nemackoj se pise svojim recima i potreban je potpis poslodavca. Ova recenica je dovoljna
Hiermit bestätigen wir, dass (ime i prezime) eine Schulung für schlüsselin95 in Deutschland durchführen wird.