Ajmo sutra termini udjite u oktobar vise..! ????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajmo sutra termini udjite u oktobar vise..! ????
To je dobra vest. Imam strukovnu skolu ali mi onda nije jasno ovo sto pise na sajtu ambasade za cekanje termina.
Zanimanja sa kvalifikacijom / srednjom stručnom spremom (završena srednja (stručna) škola / viša stručna škola ili visoka škola strukovnih studija u trajanju od 3 ili 4 godine) NOKS 3-5
7 meseci
U zagradama pise visoka škola strukovnih studija.
I da li diploma mora da odgovara radnom mestu ili je dovoljno da imas radno iskustvo?
Ah, sada tek vidim da su ove sa zavrsenom visokom skolom struk. studija prišili ovima sto cekaju 7 meseci.. Do sada nije bilo tako, vec su i njih smatrali kao regularne sa visokoskolskim obrazovanjem.. Mamu im j***m!
Sto se diplome tice, trebalo bi da odgovara radnom mestu. Ali ne znam koliko je bitno da ti zvanje 100% odgovara radnom mestu. U smislu,ako si zavrsio mikroelektroniku, da li mozes da radis kao inzenjer na jakim strujama, ne znam da li gledaju toliko detaljno.
oce li biti termina?
Ajmo malo termina za noks 3-5 ?
Proslog petka poceli jos u 7 45Za 15.06. U 7i45
Proslog petka poceli jos u 7 45

Ko zna, mozda je i tako kao sto kazes. Javice nam se mozda pa ce da nam razjasne. I ja ocekujem danas, videcemo.Gile, kad ti je stigao termin?![]()
Najbolje da su ukinuli vize da nas ne pate vise!Pa hoce neka radi u Srbiji a ko nece neka ide!!!
Ovo je robija,gledam svako jutro jel ima sta ko ludak!!!
Ko zna, mozda je i tako kao sto kazes. Javice nam se mozda pa ce da nam razjasne. I ja ocekujem danas, videcemo.

Stigao termin.
Poslat zahtev 15.03.
Danas stigao mail za 21.06.
Jao ljudi, ne mogu da vam opisem osecaj kad sam videla inbox. Bdw, rifresovala sam mail na svake 2 sekunde od 11:59![]()
Cestitam i srecnoCekaj tek su poceli.NOKS 6-8? Ja se registrovao 22. marta, nista od terminaCestitam i srecno
NOKS 6-8? Ja se registrovao 22. marta, nista od terminaCestitam i srecno
EDIT: Stigao i meni! 16.6.
Drzim fige Akita, Vlada....
- - - - - - - - - -
Cekaj tek su poceli.
Da da, Noks 6-8
NOKS 6-8? Ja se registrovao 22. marta, nista od terminaCestitam i srecno
EDIT: Stigao i meni! 14.6.
Stigao termin.
Poslat zahtev 15.03.
Danas stigao mail za 21.06.
Jao ljudi, ne mogu da vam opisem osecaj kad sam videla inbox. Bdw, rifresovala sam mail na svake 2 sekunde od 11:59![]()