Ja navijam da svi dobiju termin.
So 08.06.je bilo termina u podeli prosli put, do tada sve zauzeto, medjutim ja dobih 05.06.Termin.
So 08.06.je bilo termina u podeli prosli put, do tada sve zauzeto, medjutim ja dobih 05.06.Termin.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja navijam da svi dobiju termin.
Nadam se da si resio problem sa Spricevalom ako vozis u Bavarskoj ili BW.
Prvo resenje je da ti da izjavu poslodavac da ces tamo uraditi.
Drugo da si izvadio kod karticu iz Slovenije. Propasce ti termin ako nisi.
Poslao mi je poslodavac potvrdu,cekam da stigne...i onda sam kompletan.
Kod mene jos nista , prijava bila 27.09.2017
Stigao termin!
NOKS 6-8
Prijava: 08.02.2018.
Termin: 05.06.2018.
Nadajmo se da moje H u pasosu nece uticati na dodelu vize koja mi treba na pola godine.
Srecno!
Danas mi poslali mejl da je viza odobrena, napokon![]()
Nece uticati samo im dobro dokumentuj i obrazlozi da njihovom krivicom to slovo h. Da su brze radili bilo bi drukcije. Ajde srecno drzimo ti fige da sve bude ko podmazano.Stigao termin!
NOKS 6-8
Prijava: 08.02.2018.
Termin: 05.06.2018.
Nadajmo se da moje H u pasosu nece uticati na dodelu vize koja mi treba na pola godine.
Srecno!
Nadam se da si resio problem sa Spricevalom ako vozis u Bavarskoj ili BW.
Prvo resenje je da ti da izjavu poslodavac da ces tamo uraditi.
Drugo da si izvadio kod karticu iz Slovenije. Propasce ti termin ako nisi.
Sve strane na kojima imas pecat
Kolega imas li ti od poslodavca to napismeno da ces u Nemackoj zavrsiti tu obuku za CODE 95, tj odslusati te njihove Module kako ono vec to zovu?
Cestitam. Znam da si veteran ovde na forumu sto se tice Noksa 6-8.
Tebe smo resili, aj sad i nas sunce da ogreje haha.
Hvala Darko!
Ja imam karticu kod95 iz Slovenije
Nece uticati samo im dobro dokumentuj i obrazlozi da njihovom krivicom to slovo h. Da su brze radili bilo bi drukcije. Ajde srecno drzimo ti fige da sve bude ko podmazano.
- - - - - - - - - -
Kako mejlom, obicno zovu. Ja cekam da pozovu za decu za viziranje, zadnja dopuna bila 9 maja i poslat pozitivan odgovor u bg ambasadu i nema niti poziva niti mejla, niti pisma sa odbijenicu. Bas se plasim. Cim ovoliko dugo bice odbijenica.
Jovana, za koji NOKS si aplicirala?
Hvala na odgovoru Kolega. Ja ipak moram juruti tu potvrdu od poslodavca.
Noks 3-5
- - - - - - - - - -
Kako mejlom, obicno zovu. Ja cekam da pozovu za decu za viziranje, zadnja dopuna bila 9 maja i poslat pozitivan odgovor u bg ambasadu i nema niti poziva niti mejla, niti pisma sa odbijenicu. Bas se plasim. Cim ovoliko dugo bice odbijenica.
Prijavila sam se 08.03.2018 za NOKS 6-8.... za nedelju dana puna tri meseca. Ima li nade da cu u junu dobiti termin? Kako znate kad se dele termini? Jel se zna po registarskom broju ko je na redu?
Citam vas ali ne javljam se uvek kad Nemam sta da kazem)) predinfarktno stanje.... ajdeee ajdeeee ajdeee! Ídem da izmeditiram...
Mi smo izgleda izvisili....