Dobijanje radne/boravišne vize u Nemačkoj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stigao termin!
NOKS 6-8
Prijava: 08.02.2018.
Termin: 05.06.2018.
Nadajmo se da moje H u pasosu nece uticati na dodelu vize koja mi treba na pola godine.
Srecno!
Nece uticati samo im dobro dokumentuj i obrazlozi da njihovom krivicom to slovo h. Da su brze radili bilo bi drukcije. Ajde srecno drzimo ti fige da sve bude ko podmazano.

- - - - - - - - - -

Danas mi poslali mejl da je viza odobrena, napokon :worth:

Kako mejlom, obicno zovu. Ja cekam da pozovu za decu za viziranje, zadnja dopuna bila 9 maja i poslat pozitivan odgovor u bg ambasadu i nema niti poziva niti mejla, niti pisma sa odbijenicu. Bas se plasim. Cim ovoliko dugo bice odbijenica.

Nadam se da si resio problem sa Spricevalom ako vozis u Bavarskoj ili BW.
Prvo resenje je da ti da izjavu poslodavac da ces tamo uraditi.
Drugo da si izvadio kod karticu iz Slovenije. Propasce ti termin ako nisi.

Kolega imas li ti od poslodavca to napismeno da ces u Nemackoj zavrsiti tu obuku za CODE 95, tj odslusati te njihove Module kako ono vec to zovu?

Nece uticati samo im dobro dokumentuj i obrazlozi da njihovom krivicom to slovo h. Da su brze radili bilo bi drukcije. Ajde srecno drzimo ti fige da sve bude ko podmazano.

- - - - - - - - - -

Kako mejlom, obicno zovu. Ja cekam da pozovu za decu za viziranje, zadnja dopuna bila 9 maja i poslat pozitivan odgovor u bg ambasadu i nema niti poziva niti mejla, niti pisma sa odbijenicu. Bas se plasim. Cim ovoliko dugo bice odbijenica.

Hvala muma!
Mogu na salteru da im objasnim ako me pitaju. Majku mu, nadjoh za studente da je bitno da su finanski onezbedjeni i da je skola validna. E, ja imam sperovan konto i potvrde da nisam odustala od studija itd... A to glupavo H znaci da se nalazim u SIS i da ne mogu u EU. Ali kontam da sa vizom mogu. Nisam deportovona, izbacena... ili kako god. Mislim kriva sam, to je neminovno!

Zovite ambasadu! Nece biti odbijenice ako je tamo pozitivan odgovor. Za kratke vize odlucuju nasi, za posao, studije, porodicu odlucuju Nemci. Zovite Ured za strance, neka oni urgiraju, ipak su i deca u pitanju !

Cestitam Jovana!!!

- - - - - - - - - -

Danas mi poslali mejl da je viza odobrena, napokon :worth:

Cestitam!!! Jupi!
Zaboravih koji NOKS i koliko dugo so cekala od termina do sada?

Jovana, za koji NOKS si aplicirala?

Noks 3-5

- - - - - - - - - -

Kako mejlom, obicno zovu. Ja cekam da pozovu za decu za viziranje, zadnja dopuna bila 9 maja i poslat pozitivan odgovor u bg ambasadu i nema niti poziva niti mejla, niti pisma sa odbijenicu. Bas se plasim. Cim ovoliko dugo bice odbijenica.[/QUOTE]

Pa u mejlu pise da su pokusali da me kontaktiraju telefonom ali je bilo neuspesno samo ne znam kako.

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Cestitam!!! Jupi!
Zaboravih koji NOKS i koliko dugo so cekala od termina do sada?[/QUOTE]

Hvala, aplicirala za termin 05.09.2017.
Termin bio 04.05.2018.
I danas javili da je viza odobrena, NOKS 3-5.

Srecno svima koji cekaju :)

Noks 3-5

- - - - - - - - - -

Pa u mejlu pise da su pokusali da me kontaktiraju telefonom ali je bilo neuspesno samo ne znam kako.

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Cestitam!!! Jupi!
Zaboravih koji NOKS i koliko dugo so cekala od termina do sada?[/QUOTE]

Hvala, aplicirala za termin 05.09.2017.
Termin bio 04.05.2018.
I danas javili da je viza odobrena, NOKS 3-5.

Srecno svima koji cekaju :)[/QUOTE]

Kad je bila prijava na termin i kad je bio termin?

Prijavila sam se 08.03.2018 za NOKS 6-8.... za nedelju dana puna tri meseca. Ima li nade da cu u junu dobiti termin? Kako znate kad se dele termini? Jel se zna po registarskom broju ko je na redu?

Citam vas ali ne javljam se uvek kad Nemam sta da kazem :))) predinfarktno stanje.... ajdeee ajdeeee ajdeee! Ídem da izmeditiram...

Prijavila sam se 08.03.2018 za NOKS 6-8.... za nedelju dana puna tri meseca. Ima li nade da cu u junu dobiti termin? Kako znate kad se dele termini? Jel se zna po registarskom broju ko je na redu?

Citam vas ali ne javljam se uvek kad Nemam sta da kazem :))) predinfarktno stanje.... ajdeee ajdeeee ajdeee! Ídem da izmeditiram...

Koleginica sa foruma se prijavila tacno mesec dana pre vas i dobila termin. Dakle ako budu podelili pun mesec i verovatno kusur par dana dobicete termin. S tim sto su verujem sanse veoma male

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back