Jel završena raspodela?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prijavila sam se 08.03.2018 za NOKS 6-8.... za nedelju dana puna tri meseca. Ima li nade da cu u junu dobiti termin? Kako znate kad se dele termini? Jel se zna po registarskom broju ko je na redu?
Citam vas ali ne javljam se uvek kad Nemam sta da kazem)) predinfarktno stanje.... ajdeee ajdeeee ajdeee! Ídem da izmeditiram...

Pa u mejlu pise da su pokusali da me kontaktiraju telefonom ali je bilo neuspesno samo ne znam kako.
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
Cestitam!!! Jupi!
Zaboravih koji NOKS i koliko dugo so cekala od termina do sada?
[/QUOTE]Kolega,to vam poslodavac odstampa na racunaru,posalje mejlom i vi odstampate..nije to potvrda da se vadi u nekoj ustanovi..bolje trazite to od njega,nego da bacite pare na slovemski kod,a nece da ga negde prihvate u DE.
Hvala, aplicirala za termin 05.09.2017.
Termin bio 04.05.2018.
I danas javili da je viza odobrena, NOKS 3-5.
Srecno svima koji cekaju![]()
Ne znam da li da placem ili da se smejem.
Prvo je bilo da nece bez COD 95 da razgovaraju sa vama u Ambasadi, sad kad imamo COD 95 ne priznaje se, nego treba nesto drugo, i sad dok dodjem na red za termin, mogu misliti sta ce jos sve izmisliti.
valjda nece biti nama noksovcima bas toliko...kako je to strasnoNadam se da si resio problem sa Spricevalom ako vozis u Bavarskoj ili BW.
Prvo resenje je da ti da izjavu poslodavac da ces tamo uraditi.
Drugo da si izvadio kod karticu iz Slovenije. Propasce ti termin ako nisi.
Poslao mi je poslodavac potvrdu,cekam da stigne...i onda sam kompletan.
Cekanje do daljnjeg...pa ko prezivi![]()
Sajt za privredni registar nemacke zna li neko?
Prvo je bilo da nece bez COD 95 da razgovaraju sa vama u Ambasadi, sad kad imamo COD 95 ne priznaje se, nego treba nesto drugo, i sad dok dodjem na red za termin, mogu misliti sta ce jos sve izmisliti.
Vlado od kad cekas termin? Koje ono bese zanimanje?
To sto mislis da je kod95 nije kod 95. Gde na spricevalu pise da je kod95? Evo ja ga imam u rukama upravo i recicu ti odmah NIGDE. To je sertifikat o temeljnoj kvalifikaciji.
Dakle niko nista ne izmislja, svaka regija ima svoje zakone u Nemackoj, bavarska i bw ti nece priznati temeljnu kvalifikaciju kao kod95 i to je kraj price.