FDDD
Veoma poznat
- Poruka
- 12.225
Moze da bude supervelemajstor i da ima iskustvo 20 godina u grafickom dizajnu, kad se skola ne slaze sve je uzalud. To mogu samo programeri ako dokazu radno iskustvo najmanje 5 godina i vozaci ko ima dozvolu pre 2009.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bih na tvom mestu slala svoj CV na razne adrese firmi koje traze grafickog dizajneraImam diplomu i znanje B1 nemačkog jezika.
Konstelacija može da zvuči čudno, ali poznavanje umetnosti u mnogome pomaže oko grafičkog dizajna.
Hvala na odgovoru
Dajes lose savete. Prvo, zasto da gubi vreme i salje CV-e. Pozove lepo nemacku ambasadu i pita da li je moguce raditi ovaj posao bez diplome.Ja bih na tvom mestu slala svoj CV na razne adrese firmi koje traze grafickog dizajnera
i tako bih i videla kakve su moje sanse.
Mnoge IT firme imaju medju svojim zaposlenima i grafickog dizajnera. Da li si nekad radio i web dizajn? Ako i nisi, naucices. Napravi LinkedIn profil, pokazi prethodne radove, i cimaj regrutere koji rade za nemacke firme.Imam diplomu i znanje B1 nemačkog jezika.
Konstelacija može da zvuči čudno, ali poznavanje umetnosti u mnogome pomaže oko grafičkog dizajna.
Hvala na odgovoru
kakav poziv, pa valjda ti trebas da apliciras za termin i automatski dobijas datumPozdrav svima
Imam pitanje oko vize.
Kad se dobije potvrda o nostrifikaciji diplome i slučaj krene dalje, koliko se čeka do poziva iz ambasade?
Znam da piše 10 nedelja, ali da li je i tako u praksi?
Hvala
U pravu si.kakav poziv, pa valjda ti trebas da apliciras za termin i automatski dobijas datum
jbm li ga kazu ne puno oko dve sedmiceU pravu si.
I kad apliciram sa delimično priznatom diplomom, koliko se čeka do termina?
bruto u ugovoru iznad 3000€ ili dosta godina staza u Srbiji za 45+Aplicirao za termin 01.03.2022 i dobio termin 09.03.2022. U pitanju je ubrzani postupak stručne radne snage (beschleunigten Fachkräfteverfahren) sa delimično priznatom diplomom, dobijenom predsaglasnosti od službe za strance u Nemačkoj, radnim ugovorom na neograničeno. Spadam u grupu preko 45 plus. Imam položen A2.
Zamolio bih nekog sa istim statusom kao što imam ja, da mi se javi u vezi nekih pitanja.
ja koliko se sećam bilo je odavno, kačio sam spajalicomTo znam za bruto platu.
Sad je nejasno u vezi slika. U informatoru piše da se slike lepe na zahtev a na samom zahtevu u delu gde treba da stoji slika piše da se slika ne lepi nego da se samo zakači.
Zamolio bih nekog ko je prošao proceduru i trrmin da napiše šta je pravilno. Da se lepi slika ili ne ?
Šta će ti to? Svi smo našli poslodavca preko nekoga ili preko neta... kad ga nadješ jednostavno odeš na razgovor da te vide par dana obično bude, nadju ti i smeštaj. Što da se mlatiš i komplikuješ sa vizom za traženje posla?Pozdrav, planiram da konkurisem za vizu za trazenje posla u nemackoj... nije mi uopste jasan deo na videxu oko referenci, kako da popunim ako nemam nikog u nemackoj.
ali u praksi ne znam kako si to zamislio, odeš i tražiš posao. gde, s kim? znaš dobro nemački? ne možeš da baneš recimo u Minhen i da kreneš okolo, moraš da imaš neki plan.Nemam bukvalno nikoga u Nemackoj a voleo bih da posao nadjem na licu mesta
Imam B1 sertifikat i u maju polazem za B2, sa jezikom stojim solidno tako da sa te strane nemam brige. Imam zavrsen fakultet i master a imao bih i dovoljno sredstava da odem i ostanem neko vreme dok ne nadjem posao. Smatram da je za mene viza za trazenje posla ok stvar, jedino me buni kako i sta da ispisem na videxu pod reference ukoliko zelim da konkurisem za bas tu vizu.ali u praksi ne znam kako si to zamislio, odeš i tražiš posao. gde, s kim? znaš dobro nemački? ne možeš da baneš recimo u Minhen i da kreneš okolo, moraš da imaš neki plan.
ako nemaš nemački barem na b1 nivou i dobru konverzaciju mislim da ti je ovo nemoguća misija.
ne znam ali pretpostavljam da moraš da upišeš neko boravište u tvom slučaju neki hotel ili tako nešto gde bi online rezervisao. najbolje pozovi ambasadu pokušaj ili pošalji mejl, možda brzo odgovoreImam B1 sertifikat i u maju polazem za B2, sa jezikom stojim solidno tako da sa te strane nemam brige. Imam zavrsen fakultet i master a imao bih i dovoljno sredstava da odem i ostanem neko vreme dok ne nadjem posao. Smatram da je za mene viza za trazenje posla ok stvar, jedino me buni kako i sta da ispisem na videxu pod reference ukoliko zelim da konkurisem za bas tu vizu.
Ne znam možda ima neko na forumu ko je došao na spajanje (ja nisam). Najbolje pitati pozvati Aus.behorde ili im poslati mejl. Na mejl nekad ne odgovaraju pa najbolje ko zna dobro nemački da pozovePozdrav ljudi,
Nov sam na forumu.
Dobio sam ulaznu vizu na tri meseca, spajanje porodice je u pitanju, pokrajina Hessen. Da li sa tom vizom mogu da trazim posao posto na vizi pise erwebstatigkeit erlaubt ili moram da cekam na termin koji je tek za 2 meseca u Auslanderbehörde kako bih mi izdali boravisnu dozvolu na osnovu koje bih se mogao zaposliti?
Hvala unapred