Milex1
Aktivan član
- Poruka
- 1.041
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Do kujčevog umoraIgraš se humora, a malac?
Lako je tebi kada si kratak!Do kujčevog umora![]()

Lako je tebi kada si kratak!![]()
A Ti plitka ,imaš masan batak hohohoLako je tebi kada si kratak!![]()
Мислио сам да је тема оно кад у мушком друштву видимо лепу девојку на улици, па да испаднемо фаце пред другарима, кренемо да јој добацујемо:"Кс, кс...." и слично...
pa i to se moze uvezbati....................ako se zna kako, ispali se na ceo metar...............sad zamisli kako izgleda to ispaljivanje u malom prostoru vagine.ovo je lep uvod, još samo da damo zaključak
koliko je optimalno dobacivanje?
prosek neki
је л се разумеш и у кречеље, треба ми нештоТо је подна лајсна. Пукла цевка у зиду .
A ne nego sam stvarno izdrkao i isprskao plafon, fotografisao i okačio na forum.То је подна лајсна. Пукла цевка у зиду .
A ne nego sam stvarno izdrkao i isprskao plafon, fotografisao i okačio na forum.
Себи, или.....A ne nego sam stvarno izdrkao i isprskao plafon, fotografisao i okačio na forum.
Шта, плафон?Себи, или.....
vatrogasciA sta cemo mi koji smo strpljivi i strckamo na rate?
ja ga ne vadimevo da predložim neke odrednice, za eto npr najprostiju pozu, takozvanu misionarsku, i kad se tek malo povuče u nazad koliko treba da ga izvadi(dakle, ostaje na toj razdaljini, nema da se naginje nešto unapred)
је л се разумеш и у кречеље, треба ми нешто
ниси ни ти глуп као што сам мислила.. иде свињокољ .. па треба искусна рука месарке за транџирање две убојнице.. Танте за кукурику.
ниси ни ти глуп као што сам мислила
шалим се, јеси
само још да научим да ставим још коју тачку... да изгледам паметније... етц..... глупос' се доказује... новим постовима... Настављаш где си стала..
само још да науим да ставим још коју тачку... да изгледам паметније... етц...
.Кад ти усхфали тачака ( плурал ) , а ти стави некаки' знак интерпункције ! Мо'ш и пробат' емоџија.
бај тх евеј тачка је у цхат и осталим форумима пауза у говору од две секунде.. Тиме се , својеврсно, колорификује комуникација