Mali Heca
Iskusan
- Poruka
- 5.496
Pa vi dajte, za vas je tema.ovo je lep uvod, još samo da damo zaključak
koliko je optimalno dobacivanje?
prosek neki
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa vi dajte, za vas je tema.ovo je lep uvod, još samo da damo zaključak
koliko je optimalno dobacivanje?
prosek neki
aj sad, kao ne voliš da vidiš kako leti preko njenog stomaka, grudi i glave, pa sve do uzglavlja?Meni nije bitno ,,al zenama je bitno jer sto jače prska njoj lepse zar ne?
pa ono..neki obicaj je da se postavljac teme izjasni na pitanje koje je postavioPa vi dajte, za vas je tema.

ja da znam, ne bih otvarala temuPa vi dajte, za vas je tema.
ovde pričamo o dometua jel bitan samo dobac ili i volumen?![]()
дајте ми дигитрон треба ми нешто
Колико лепљивих тема од јутрос на љису.
i koliko si dobacio?Да.
И ја се све улепих од јутрос.
i koliko si dobacio?

Cenim da je optimalno da muškarac ima domet do temena, a i preciznost, a onda vi samo u tom trenutku kažete:ja da znam, ne bih otvarala temu
jbt
pa nema veze, uzećemo u obzir otežavajuće okolnosti i napraviti neku računicuНису били испуњени сви услови, горенаведени.
Плус, додатно, дувао ветар у мом смеру.![]()
ja otvorim prozor i kažem gađaj komšiju u glavu!Cenim da je optimalno da muškarac ima domet do temena, a i preciznost, a onda vi samo u tom trenutku kažete:
Oko!
Nos!
Kosa!
Sise!
Zid!
...
ili gde već hoćete u tom trenutku
Zlobna si.ja otvorim prozor i kažem gađaj komšiju u glavu!
Joj Kizo shvatili smo.Bitno je da se ne ubaci unutra (sem ako se ciljano ne zele deca).
prema onome ko treba toliko da dobaci ili samo prema komšiji?Zlobna si.
prema onome ko treba toliko da dobaci ili samo prema komšiji?
jel to zbog ove teme o dobacivanju pa si testirao da znas da precizno odgovoris?Да.
И ја се све улепих од јутрос.

jel komsija celav?ja otvorim prozor i kažem gađaj komšiju u glavu!
jel to zbog ove teme o dobacivanju pa si testirao da znas da precizno odgovoris?![]()
ne znam baš da li bi se komšija složio sa ovimЛакше је комшији да прими пројектил, него добацивачу да добаци до комшије.