Зоки
Legenda
- Poruka
- 52.409
ese zna na kraju koko uzimaju za ruke? jer ako je ruka dobra može to daleko da se ispali.otišli i to da testiraju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ese zna na kraju koko uzimaju za ruke? jer ako je ruka dobra može to daleko da se ispali.otišli i to da testiraju
čim ti meni budeš poslao slike plafona i uzglavlja krevetaPusti fotke kuće na pp i cenu.
Hvala.
Šta fotke, nek ti pusti papire od kuće overene kod notara i izveštaj da je sve legalizovano. Mojne te posle izbacuje izvršitelj.Pusti fotke kuće na pp i cenu.
Hvala.
niko ništa ne govoriese zna na kraju koko uzimaju za ruke? jer ako je ruka dobra može to daleko da se ispali.
Pa prvo fotke da vidim da li dulazim uopšte u tu priču, a onda i papire i ostalo.Šta fotke, nek ti pusti papire od kuće overene kod notara i izveštaj da je sve legalizovano. Mojne te posle izbacuje izvršitelj.
akcija dok traju zalihe?niko ništa ne govori
izgleda da ne naplaćuju ništa
Ma uđi, veruj mi, kajaćeš se posle što nisi probao. Kad te unučad jednog dana pitaju - deko, sta je bivo na kvaju, jesi usao, a ti samo spustiš pogled...Pa prvo fotke da vidim da li dulazim uopšte u tu priču, a onda i papire i ostalo.
čim ti meni budeš poslao slike plafona i uzglavlja kreveta
da vidim ima li smisla da pregovaramo
Uuuuu sine, pa ti udario španca po celom plafonu?
Kamiondžije ne možeš da zaboraviš <3Obično se dešavalo kada su u grupi, da ne kažem čoporu. Kurjaci su rijetki. Oni koji spontano ili smišljeno sami udijele kompliment ili dobace nešto pristojno.
Građevinski radnici prednjače u dobacivanju, mada ni intelektualci nisu ništa bolji.
Vojna lica, nekadašnja su bila jako vulgarna, prostija od građevinaca. Kamiondžije da ne zaboravim!
vidim temeljno si pročitala o čemu se radi u temiObično se dešavalo kada su u grupi, da ne kažem čoporu. Kurjaci su rijetki. Oni koji spontano ili smišljeno sami udijele kompliment ili dobace nešto pristojno.
Građevinski radnici prednjače u dobacivanju, mada ni intelektualci nisu ništa bolji.
Vojna lica, nekadašnja su bila jako vulgarna, prostija od građevinaca. Kamiondžije da ne zaboravim!
ovo ti vlaga neka
Prcko, jesi li parkirao na invalidsko mjesto, ono za N.godinu?Kamiondžije ne možeš da zaboraviš <3

Očito da razmišljamo na dva potpuno različita dobacivanja.vidim temeljno si pročitala o čemu se radi u temi

да улетим?evo saće i ovu temu da useru
ne useru, to upljuje ko muva sijalicuevo saće i ovu temu da useru
Parkirao bih kod tebe ali tamo nema mesta vise na parking !Prcko, jesi li parkirao na invalidsko mjesto, ono za N.godinu?![]()
aj plsда улетим?
očitoOčito da razmišljamo na dva potpuno različita dobacivanja.![]()
ufff to još gadnijene useru, to upljuje ko muva sijalicu
Ајмоооо, кикирики, кокицееееaj pls
Igraš se humora, a malac?Parkirao bih kod tebe ali tamo nema mesta vise na parking !All reserved