Mali Heca
Iskusan
- Poruka
- 5.542
Šta ako se komšiji svidi?prema onome ko treba toliko da dobaci ili samo prema komšiji?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta ako se komšiji svidi?prema onome ko treba toliko da dobaci ili samo prema komšiji?
ne znam baš da li bi se komšija složio sa ovim
kad bi se svakoj temi pristupalo ovako ozbiljno, ljis bi procvetao, ja da vam kažemУ научне сврхе сам одрадио експеримент.
bićeš motivisaniji sledeći put da daleko dobacišŠta ako se komšiji svidi?
Jok, mene je uzbuđivalo da iznerviram to đubre.bićeš motivisaniji sledeći put da daleko dobaciš
cek, ti mozes da svrsis na muskarca?Jok, mene je uzbuđivalo da iznerviram to đubre.

Ja ne, nemam toliki domet, vec sam napisaocek, ti mozes da svrsis na muskarca?![]()

cek, ti mozes da svrsis na muskarca?![]()
Glupo mi da kazem kako volim ,,al ne volim da rasipam spermu okolo,mozda mene to ne lozi a ima i ko voli..aj sad, kao ne voliš da vidiš kako leti preko njenog stomaka, grudi i glave, pa sve do uzglavlja?
ne izaziva to neki osećaj nadmoćnosti?
stedljiv tip... ili sebican..ne dam..mojeGlupo mi da kazem kako volim ,,al ne volim da rasipam spermu okolo,
nije to bilo pitanje, otvori zasebnu temu za to gde volišGlupo mi da kazem kako volim ,,al ne volim da rasipam spermu okolo,mozda mene to ne lozi a ima i ko voli..
nećeš moju kuću na sprat?Svoje ne damo, tuđe nećemo!
Pa biće moja, ne tuđa, saberi se.nećeš moju kuću na sprat?
Bilo bi dobro da se pojavi i neko ko ne može a da ga nije blam. Ups...Sad kad bi se pojavio neko sto moze da pogodi muvu letu bilo bi bas super
uuu dobro pitanjeDrugo pitanje je plašite li se rikošeta?
A na temilici muuuuk...uuu dobro pitanje
samo ako budeš plaćao stanarinu mogu da te pustim da misliš da je tvojaPa biće moja, ne tuđa, saberi se.
otišli i to da testirajuA na temilici muuuuk...
Pusti fotke kuće na pp i cenu.samo ako budeš plaćao stanarinu mogu da te pustim da misliš da je tvoja