До када мислите да ме пљујете?

Зашто мрзите нас комунисте

• не знам само мрзим

• Не мрзим

• Немам мишљење

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Koji mi? U koga me ubrajaš?

Stariji forumaši se sećaju moje priče "Kako sam zamrzeo Tita". Bio sam dečak od 7 godina, i tu mržnju i prezir sam kasnije nadgrađivao dok sam sazrevao spoznajom da je Titovo društvo sasvim pogrešno u svojoj suštini, i da je okolo gladac, a unutra jadac. Nisam se libio da iznesem te moje stavove ni u školi, zbog čega je moj otac, tada član partije, imao velikih problema, i zbog čega sam ja dobijao batine, nakon što njega izribaju na partijskom sastanku. Nije umeo da objasni "drugovima" da to nije posledica njegovog kontrarevolucionarnog vaspitavanja deteta, nego da njegovo dete ima izgrađen svoj stav i mišljenje sa kojim se ni on sam nije slagao.

Видиш тако сам и ја имала став о Стаљину када сам његови слику поставила у кући добила сам батине које и данас памтим али то ме није зауставило
него сам наставила исту слику да стављам док је коначно нису пренели у моју собу.Човек се мора борити за оно што је искправно по цену свега.

Молим вас да се држите теме зашто мрзите комунисте али не квази комунисте него искрене који су патриоте и који су то доказали и показали
у бројним ратовима.Србија изнад свега .

Pa, to onda i jeste tema...mislim na gulage...
Staljin je bio kvazikomunista, koji je ubijao i zatvarao prave komuniste, čak i komunističke ideologe, kao npr. Trockog, i tako stvarao sebi neograničenu moć, rasterećen mogućnosti da neko upre prstom u njega, i prokaže ga kao kvazikomunistu, te svrgne ga sa vlasti.

Pa, to onda i jeste tema...mislim na gulage...
Staljin je bio kvazikomunista, koji je ubijao i zatvarao prave komuniste, čak i komunističke ideologe, kao npr. Trockog, i tako stvarao sebi neograničenu moć, rasterećen mogućnosti da neko upre prstom u njega, i prokaže ga kao kvazikomunistu, te svrgne ga sa vlasti.

Троцки је био издајник комунизма он је био квази комуниста .Да знаш само да и данас Троцки има свој епит у Русији ,епитет издајника и кукавице

Видиш тако сам и ја имала став о Стаљину када сам његови слику поставила у кући добила сам батине које и данас памтим али то ме није зауставило
него сам наставила исту слику да стављам док је коначно нису пренели у моју собу.Човек се мора борити за оно што је искправно по цену свега.

Šta je ispravno u staljinizmu?

Ово сам чула од једне комшинице,...почетком 2000-те.

" Приликом изласка из трамваја код Келемегдана, помогла сам
једној старијој жени да изађе, пошто је имала део ноге у гипсу...
Када ми се захваљивала, рекла је,
- Баш сте златни, Бог вам помогао...а
ја узвратих:
- Помогао и вама, да доживите стоту.
На то она додаде:
- Ма не требам стоту, али само да доживим да ови комунисти
оду са власти...

После мога одговора:
- А што, па и ја сам комуниста,....она
рече:
- Е, а баш вам се не види!..."

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:, ваљда то пише на челу,
ко је ко..:lol:

Све све,...али ...зашто ти је Стаљин узор:dash:

.

Слањем људи у гулаге?

Знамо сви и председник Путин је јасно образложио да цифра није истиита није Стаљин основао гулаг и сам је био прогнан у Сибир .

То је пропаганда запада ,Стаљин им је трн у оку.

Него толико ето годину дана сам трпила пљување по мени то јесте људима које поштујем и желим да знам разлог.

Koji mi? U koga me ubrajaš?

Stariji forumaši se sećaju moje priče "Kako sam zamrzeo Tita". Bio sam dečak od 7 godina, i tu mržnju i prezir sam kasnije nadgrađivao dok sam sazrevao spoznajom da je Titovo društvo sasvim pogrešno u svojoj suštini, i da je okolo gladac, a unutra jadac. Nisam se libio da iznesem te moje stavove ni u školi, zbog čega je moj otac, tada član partije, imao velikih problema, i zbog čega sam ja dobijao batine, nakon što njega izribaju na partijskom sastanku. Nije umeo da objasni "drugovima" da to nije posledica njegovog kontrarevolucionarnog vaspitavanja deteta, nego da njegovo dete ima izgrađen svoj stav i mišljenje sa kojim se ni on sam nije slagao.

Zar nisi ti forumaš?

Ово сам чула од једне комшинице,...почетком 2000-те.

" Приликом изласка из трамваја код Келемегдана, помогла сам
једној старијој жени да изађе, пошто је имала део ноге у гипсу...
Када ми се захваљивала, рекла је,
- Баш сте златни, Бог вам помогао...а
ја узвратих:
- Помогао и вама, да доживите стоту.
На то она додаде:
- Ма не требам стоту, али само да доживим да ови комунисти
оду са власти...

После мога одговора:
- А што, па и ја сам комуниста,....она
рече:
- Е, а баш вам се не види!..."

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:, ваљда то пише на челу,
ко је ко..:lol:

Све све,...али где,...зашто ти је Стаљин узор:dash:

.

Прво ти као присталица и поштоваоц Шешеља траба да занш да се за њега тренутно боре комунисти Русије ,они исти који поштују Стаљина се залажу за ослобођење Шекија.

Ово је демократска диксусија ,наводно,када ме већ пљујете онда образложите и зашто

Prvo odgovoricu ti kao vernik
Prvi najveci greh je kad je Juda izdao Hrista ,drugi najveci greh je kad se papa proglasio za Boga na zemlji ,i treci kad su ljudi rekli da nema Boga.
Komunisti su prvi osnovali logore za ljude.
Najvise ljudi na svetu je ubijeno u ime komunizma.
Najvise zla srbima je naneto u ime komunizma...
Kad su dosli na vlast u srbiji ,prvo sta su uradili ubili su 100 000 ljudi 80 000 srba i 20 000 prosrpski orjentisanih manjina.
Drirktiva sa vrha je bila ,smatrajte republiku srbiju ne kao oslobodjenu vec okupiranu zemlju.
Ima tu jos toga, ali ne zelim da se ponavljam vise, napisao sam mnogo puta sve sto mislim ,osobe koje i pored toga misle da je komunizam dobar preporucijem da pogledaju jos par videa ...Naravno i knjigu Arhipelag Gulag....

Троцки је био издајник комунизма он је био квази комуниста .Да знаш само да и данас Троцки има свој епит у Русији ,епитет издајника и кукавице

Da, epitet koji mu je nakačio Staljin.

Ako je Trocki bio kvazikomunista, onda je to bio i Lenjin. Lenjin je u Trockom video najboljeg sledbenika svojih ideja izgradnje komunističkog društva i video je u njemu svoga naslednika. Lenjin je prema Staljinu imao mišljenje otprilike kao Milošević o Dačiću. Nikada, ni u ludilu, ne bi hteo da ga nasledi Staljin, kao što ni Sloba ne bi ni u ludilu hteo da ga nasledi Dačić.

Знамо сви и председник Путин је јасно образложио да цифра није истиита није Стаљин основао гулаг и сам је био прогнан у Сибир .

То је пропаганда запада ,Стаљин им је трн у оку.

Него толико ето годину дана сам трпила пљување по мени то јесте људима које поштујем и желим да знам разлог.
Не знаш ти шта се крије иза комуинизма,ко га је стварно створио и са којим циљем, па зато и не разумеш због чега постоји негодовање.

Уааа!комунисткиња ,уаааа Стаљин !

Па да је Стаљина и комунизам живели би као људи и ја и ви и били би једнаки
И нећу да станем осим ако ме модови не пошаљу на" Голи Оток"

Годину дана колико сам на овом форуму пљувачине упућене мени се не бришу
Ако кажем мени ,кажем људима које ја поштујем то је исто као да директно говоре мени а и пишу директно пљувачине мени.

Нећу да престанем и нестанем да би ви могли незадовољство да лечите комплексе и оне који су на власти називате комунистима.Нећу да идем ,и ако морам да трпим увреде ја немам право да сада одустанем .Немам право у име свих комуниста да нестанем јер ће нестати њихов глас.

ПРЕСТАНИТЕ да нас мрзите ,тражите праве кривце не мене ја вам ништа нисам скривила оставите Стаљина на миру .Не желим да се помакнем у име свих радника са одсеченим прстима и у име студената и њихове борбе и у име свих оних који се залажу за равноправност.

Отворите своје видике и напокон схватите да су комунисти патриоте и борци и да и ми желимо добро Србији и ми желимо промене.Ми нисмо фосили ми смо људи од крви и меса.И ми желимо револуцију и ми волимо хероје и ми смо људи .

Годину дана овде трпим увреде на рачун комуниста ,ајде изјасните се једном зашто вам ми сметамо?

Зашто нас мрзите када смо исти као ви!

Kako te bre nije sramota...ova pesma od BS-a nije posevecena Mladicu i ne zove se tako vec Welcome the Serbia..

ae idi preseli se u Severnu Koreju pa cemo mi preziveti bez tebe

Prvo odgovoricu ti kao vernik
Prvi najveci greh je kad je Juda izdao Hrista ,drugi najveci greh je kad se papa proglasio za Boga na zemlji ,i treci kad su ljudi rekli da nema Boga.
Komunisti su prvi osnovali logore za ljude.
Najvise ljudi na svetu je ubijeno u ime komunizma.
Najvise zla srbima je naneto u ime komunizma...
Kad su dosli na vlast u srbiji ,prvo sta su uradili ubili su 100 000 ljudi 80 000 srba i 20 000 prosrpski orjentisanih manjina.
Drirktiva sa vrha je bila ,smatrajte republiku srbiju ne kao oslobodjenu vec okupiranu zemlju.
Ima tu jos toga, ali ne zelim da se ponavljam vise, napisao sam mnogo puta sve sto mislim ,osobe koje i pored toga misle da je komunizam dobar preporucijem da pogledaju jos par videa ...Naravno i knjigu Arhipelag Gulag....

Прво треба да знаш да се црква за време Стаљина поделила и да је једна страна напустила Русију док је друга остала верна Стаљину

Не знаш ти шта се крије иза комуинизма,ко га је стварно створио и са којим циљем, па зато и не разумеш због чега постоји негодовање.

Знам друже врло добро борба против капитализам у садашњем времену ми смо снага која може да покрене ,ми смо део народа и немате право да нас пљујете и игноришете.Заједно можемо бити јаки.Остало је на вама

Прво ти као присталица и поштоваоц Шешеља траба да занш да се за њега тренутно боре комунисти Русије ,они исти који поштују Стаљина се залажу за ослобођење Шекија.

...ти си мене заменила са неким!
Присталица ни поштовалац Шешеља нисам,...али ЖЕЛИМ да се врати
из Хага жив и здрав, као што то желим и свим осталим Србима који
су сада у Хагу!

Ја сам левичар,...за сада "слободни стрелац";)

А, то да ли ће се руски комунисти изборити да се Шешељ пусти,
окачи мачку о реп,...на жалост!!!

.

...ти си мене заменила са неким!
Присталица ни поштовалац Шешеља нисам,...али ЖЕЛИМ да се врати
из Хага жив и здрав, као што то желим и свим осталим Србима који
су сада у Хагу!

Ја сам левичар,...за сада "слободни стрелац";)

А, то да ли ће се руски комунисти изборити да се Шешељ пусти,
окачи мачку о реп,...на жалост!!!

.

Сигурно да не могу да се изборе али се боре он сада има подршку комунистичке партије Руске федерације

Back