Dnk test

Muškarac stvarno treba biti budala da to ide tražiti od žene. Pa bar danas nije teško uzeti uzorak DNK. Uzmeš uzorak brisom sluznice djetetovih usta, uzmeš i svoj, žena ne mora ništa znati. A kad dođu rezultati, ako se ispostavi da dijete nije tvoje onda se tek kaže ženi a ako se ispostavi da je tvoje držiš jezik za zubima.

Mi smo prije nego smo imali djecu uradili My heritage DNK test, čisto iz znatiželje da vidimo šta će nam pokazati za porijeklo. Mm je znao da ima italijansko porijeklo, ali na tom testu mu je ispalo i da ima 25 % balkansko, što nije znao.

Kad smo dobili djecu ja sam i za njih to naručila, prvo isto iz znatiželje da vidimo šta će pokazati za njihovo porijeklo, a onda i zato što smo imali vantjelesnu, pa da za svaki slučaj provjerimo jesmo li mi roditelji, poslije raznih dokumentaraca na tu temu nikad ne znaš. Naravno, i da se dokazalo da bebe nisu biološki naše ne bismo ih dali, ali čisto da znamo. Plus mogućnost zamjene u porodilištima. Tako da ni majke ne mogu biti sigurne da li su biološke majke, a ne samo očevi.

Nego, kad sam uradila My Heritage, izašlo mi je na sajtu neki blizak rođak iz Amerike, ali ja nisam na to obraćala pažnju jer mi je po imenu i prezimenu djelovalo kao da je neki Rus, pa sam mislila da je to tek onako, da nismo nikakav blizak rod. Međutim, on se meni javio i ispostavilo se da je djevojačko prezime njegove majke i moje prezime isto i da su moj otac i njegova majka od dva brata djeca. Onda sam se sjetila da je moj otac uvijek spominjao da ima strica u Americi, ali izgubili su kontak. Takođe se ispostavi da je taj moj rođak u braku sa ženom koja je irskog porijekla i trebalo je da dođu u Irsku da se upoznamo, ali taman tad je počela pandemija, pa nisu mogli i na kraju dolaze sad ove sedmice, pa ćemo se napokon i vidjeti. :)

Radio kolega to, nema kod nas nego dok su bili u nemackoj na poslovnom putu. I stigli mu rezultati, ispade prpadnik nekog hercovackog plemena, kad su proguglali to pleme, slika vodje tog plemena od pre 100 god pljunuti kolega! Kao brat blizanac :rotf:

Ja bih bas to rado radila, simpaticno mi je, al nema ovde...

Sad baš gledam i piše ovo:

What countries is MyHeritage available in?
The MyHeritage DNA test is available in all countries except for residents of the following locations: France, Israel, Iran, Libya, Sudan, Somalia, North Korea, Lebanon, Russia, and Syria ("Restricted Locations for DNA Genealogy").

Tako da provjeri, možda je sad moguće i iz Srbije naručiti. Samo kad budeš slala u laboratoriju stavi tu kovertu koju dobiješ od njih u neku drugu jer na njihovoj otraga piše da je to bimaterijal i onda pošta možda neće uzeti. Meni tako ovdje nisu htjeli u manjoj lokalnoj pošti, pa sam odnijela u veću poštu gdje je uvijek gužva, pa nisu ni obraćali pažnju. Na početku se slalo u SAD, a sad se šalje u Njemačku, barem meni je tako bilo prije dvije godine.

Sta biste uradile kada bi vam muz rekao da hoce da uradi dnk test? Vi znate da ga niste prevarile ali on iz nekog razloga ipak zeli da ga uradi jer kao svasta se desava.
Pitanje je iz kog razloga želi da uradi test? Postoje opravdani razlozi, kao i oni koji baš nd mogu da se pravdaju.
Da li bi vam bilo svejedno nek uradi ako hoce ili bi to naruslio vase odnose, povjerenje i bracnu idilu?
Kako kome, u USA su sada (valjda?) uveli obavezn DNK test pri rođenju zbog velikog procenta tužbi za alimentaciju i sl.

Sta biste uradile kada bi vam muz rekao da hoce da uradi dnk test? Vi znate da ga niste prevarile ali on iz nekog razloga ipak zeli da ga uradi jer kao svasta se desava.
Da li bi vam bilo svejedno nek uradi ako hoce ili bi to naruslio vase odnose, povjerenje i bracnu idilu?
Nekako je nejasno kakav DNK test je u pitanju.

Ima raznih DNK testova.

Ako je reč o testiranju radi utvrđivanja očinstva, tu je onda jasno da sumnja već postoji
Idila i poverenje su već narušeni.

Treba se ponašati kao zrela osoba.
Život nije idila
Brak nije idila.
Ko zna koliko je dece koja tatom zovu čiku koji ih je odgajio ne znajući ili baš znajući da nije biološki otac.

I ta deca u krajnjoj liniji imaju pravo da znaju.
Ako ništa drugo, za slučaj transplantacija organa.

Muškarac stvarno treba biti budala da to ide tražiti od žene. Pa bar danas nije teško uzeti uzorak DNK. Uzmeš uzorak brisom sluznice djetetovih usta, uzmeš i svoj, žena ne mora ništa znati. A kad dođu rezultati, ako se ispostavi da dijete nije tvoje onda se tek kaže ženi a ako se ispostavi da je tvoje držiš jezik za zubima.
jao kad bi meni iza ledja to uradio..

Mala deca uglavno lice na oca (ne sva, ali uglavnom, nemoj mi skacete sa odgovorima ja sam bila pljunuta majka). To je biologija uredila bas zbog problema "kukavicje jaje"
Morate da shvatite da muskarac ne zna da li je dete njegovo. Drugacija je to psihologija od zenske. I to je potpuno prirodno

Drugi par carapa su bolesno ljubomorni nepoverljivi muskarci koji su odrasli u ostecenu osobu pa sad maltretiraju zene i optuzuju za prevare (koje uglavnom takvi muskarci i cine :lol:). Sa takvim se ne pravi dete....al aj sad....

kazite da vas je pobrkao sa svalerke.

Da li je nešto pre toga narušilo vašu idilu?
u kom kontekstu je zahtevana provera?

ako je samo svašta se dešava...ne znam šta tražiš pored takve osobe.

Back