Dnk test

Pa onda se lepo ne bi trebao upustati u takvu priču

Imaj svoje principe koje nećeš zbog vagine da baciš u vodu i posle ovde pričate tako kako pričate
Imam principe kao i ukus,znam sta su ozbiljni odnosi i koliko traju pa mogu da procenim i po kracim kako izgledaju tudje veze,poverenje ne moze ni posle dzaka soli da se podrazumeva i ako se gradi godinama moze za sekund da se zajebe

Ovakve price sa partnerom nije poverenje...svoje fantazije neka zadrži svako za sebe
Da li bi moj partner kresnuo neku koju vidi na ulici pored mene i to mi kaže ,
mene bi uvredilo njegovo nepoštovanje , u krajnjem slucaju i nevaspitanje..
I da li bi njemu prijalo da mu iz cista mira na sred ulice kada naidje frajer zgodniji od njega
ja mu kažem , ovom bih dala na keca i bez razmisljanja
Pa Nina, da, svi se razlikujemo. Sensei me pitao kako znam da mogu imati poverenje. Pa sam navela kao Primer kako mogu. Pa tako što smo u mom slučaju skroz otvoreni. A drugi nek nađu svoje načine.

Sta biste uradile kada bi vam muz rekao da hoce da uradi dnk test? Vi znate da ga niste prevarile ali on iz nekog razloga ipak zeli da ga uradi jer kao svasta se desava.
Da li bi vam bilo svejedno nek uradi ako hoce ili bi to naruslio vase odnose, povjerenje i bracnu idilu?
Znači, mir je iz nekog razloga već narušen , čim njega tišti tako nešto.
Iz razloga koji on može objasniti ili ne (zašto to zahteva), njega grize neki crv da sazna odgovor.
Ako ga ne dobije, crv sumnje će uvek postojati : stabilnost veze je narušena.
Ako mu se izađe u susret, žena može imati razne nemire jer sve može shvatiti kao nepoverenje i sa razlogom biti razočarana u njega, povređena i uvređena. Pa je to opet narušavanje stabilnosti.
Sve je to opet vrlo lično koliko se oni ustvari dobro poznaju i znaju kad koje treba onom drugom da veruje i ima poverenja da na najbolji mogući način prevaziđu tu situaciju bez povrede nečijih osećanja. Delikatno, ali ne nerešivo.
Sem ako je osnovni i jedini razlog misao da ga je žena varala i da dete nije njegovo, onda je to nešto preko čega žena može jako teško preći, u slučaju takve neosnovane optužbe. I njegove iznenadne paranoje.

Meni bi to bilo smesno :D
Kad bih pitao zenu da uradimo dnk test, da vidimo jel moje dete, garant bi pukla od smeha i rekla nesto poput "ajde, al ako pokaze da je tvoj, uplatis za mene i drugarice 2 nedelje na Maldivima" :D
grešiš sinko, silno grešiš... Ne bi joj bilo nimalo smešno kad bi iskazao ozbiljnu sumnju u to da li je dete tvoje. Na taj način si joj sručio u facu da je neverna, i svašta još ponešto. Nema tu prostora za kikotanje.

Pa on je hteo da kaže da su oni tako bliski da bi se ona nasmejala..
Znam šta je hteo da kaže. Ali kad bi kvrcno jednog dana i ozbiljno posumnjao u to čije je dete i zahtevao joj dnk, ne bi se ona smejala. Bila bi razočarana i šokirana, ovde ne pričamo ko je koliko kul sa svojim partnerom, nego kako bi se reagovalo kad bi do toga došlo. Ne u ćaskanju, nego u ozbiljnoj sumnji i zahtevanju testa

Pa on je hteo da kaže da su oni tako bliski da bi se ona nasmejala..
Svi su jako bliski (čim su u vezi), i sve je to bajno sjajno, dok ne naiđe ovakav trenutak o kojem govori tema ... A onda okači bliskost mačku o rep, (ako se nema dovoljno razuma da se prevaziđe kriza)

Znam šta je hteo da kaže. Ali kad bi kvrcno jednog dana i ozbiljno posumnjao u to čije je dete i zahtevao joj dnk, ne bi se ona smejala. Bila bi razočarana i šokirana, ovde ne pričamo ko je koliko kul sa svojim partnerom, nego kako bi se reagovalo kad bi do toga došlo. Ne u ćaskanju, nego u ozbiljnoj sumnji i zahtevanju testa
Naravno i poverenje bi puklo kao balon od sapunice i ne samo njegovoj ženi vec ni jednoj više ne bi bilo do smejanja

Izvini, ali to nije poverenje ..bar ja tako mislim a verujem i vecina

Kako nije poverenje? Nije mi jasno. Ako nekome pričaš otvoreno o sebi, to ne znači da pričaš sve što vidiš čuješ proživljavaš, ali ako otvoreno i iskreno kažeš drugome tvoje utiske kad se povede tema o nečemu, šta je to drugo nego najviši oblik poverenja, jer znaš da te meko neće odbaciti zbog toga kakav jesi?

Ako ti imaš neku drugu definiciju za poverenje imaj i ja se u to ne mešam, ali ne možeš meni reći da to za mene nije poverenje.

Kako nije poverenje? Nije mi jasno. Ako nekome pričaš otvoreno o sebi, to ne znači da pričaš sve što vidiš čuješ proživljavaš, ali ako otvoreno i iskreno kažeš drugome tvoje utiske kad se povede tema o nečemu, šta je to drugo nego najviši oblik poverenja, jer znaš da te meko neće odbaciti zbog toga kakav jesi?

Ako ti imaš neku drugu definiciju za poverenje imaj i ja se u to ne mešam, ali ne možeš meni reći da to za mene nije poverenje.
Rekla sam da za mene to nije poverenje a ne za tebe..tebi partner kaže kako bi kresnuo zgodnu zenu koju vidi na ulici i tebi je to poverenje
..ok..poštujem tvoje ali poštuj ti i moje kada kažem da za mene to nije poverenje, vec nepoštovanje od onoga ko to kaže .

Rekla sam da za mene to nije poverenje a ne za tebe..tebi partner kaže kako bi kresnuo zgodnu zenu koju vidi na ulici i tebi je to poverenje
..ok..poštujem tvoje ali poštuj ti i moje kada kažem da za mene to nije poverenje, vec nepoštovanje od onoga ko to kaže .

Pa hehe nije poverenje to što mi kaže, već što u poverenju to Može da mi kaže 😀.. može. Ne znači da bi mi svaki put govorio jer toga ima sigurno na pretek, ali ima i drugih stvari u životu o kojima se razgovara. 🙂

Pa da, onda moraš da se razvedeš kad se pokaže da dete nije njegovo :hahaha:

lars schmidt GIF

Sta biste uradile kada bi vam muz rekao da hoce da uradi dnk test? Vi znate da ga niste prevarile ali on iz nekog razloga ipak zeli da ga uradi jer kao svasta se desava.
Da li bi vam bilo svejedno nek uradi ako hoce ili bi to naruslio vase odnose, povjerenje i bracnu idilu?
Kazi muzu da je mnogo glup
Trebao je da ti ne kaze, odradi test i zavrsen posao. Ako je on tata to je to baci rezultate i ide dalje, ne pomene to nikome nikad
Ako nije tata hebe ti nanu zasluzeno
Ovako je napravio veliku ranu u vasem odnosu bez ikakvog prethodnog dokaza

Ne znam sta da ti kazem.... Ja razumem da je muskarac u zajebanom polozaju ako odgaja tudje dete a ne zna za to, i razumem da neko ima potrebu da dokaze sebi. Ali to se radi na finiji nacin, bez povredjivanja druge strane. Sam se bori sa svojim demonima a ne da ih baca na suprugu

Nisam se nasla u toj situaciji nikad, ne znam da li bih mogla da oprostim takvu strelu

Back