Dnk test

Neda0000

Početnik
Poruka
31
Sta biste uradile kada bi vam muz rekao da hoce da uradi dnk test? Vi znate da ga niste prevarile ali on iz nekog razloga ipak zeli da ga uradi jer kao svasta se desava.
Da li bi vam bilo svejedno nek uradi ako hoce ili bi to naruslio vase odnose, povjerenje i bracnu idilu?

Kako bi mi bilo, ne znam, ali primećujem da se vremena menjaju, a i mogućnosti. Sada mi se čini da ne bi bilo loše da je takav test obavezan, pa da su roditelji sigurni da su došli kući sa svojom bebom, a ne tuđom. Dešavaju se greške.
Isto bi bilo dobro i za roditelje koji bebu dobiju putem veštačke oplodnje. Mada, tu se onda javlja nova dilema, šta ako je zaista došlo do greške? Beba je tu, treba je voleti i odgajati. Možda bi obavezan dnk test primorao zdravstvene radnike da svoj posao obavljaju savesnije, jer bi se greške brzo otkrile.

Sta biste uradile kada bi vam muz rekao da hoce da uradi dnk test? Vi znate da ga niste prevarile ali on iz nekog razloga ipak zeli da ga uradi jer kao svasta se desava.
Da li bi vam bilo svejedno nek uradi ako hoce ili bi to naruslio vase odnose, povjerenje i bracnu idilu?
Ako nema ceste izlive sumnje, ako ga volis...uradi test i pusti ga da sam izvuce zakljucke.

Uraditi nemam šta da se plašim i posle se lepo razvesti

Uraditi nemam šta da se plašim i posle se lepo razvesti
Šta bi savetovala sinu koji ti npr.saopšti svoje strahove u vezi toga. Ima druga koji je par godina misleći da je otac podizao i voleo tuđe dete, i zna koje je to probleme izazvalo, želeo bi da on to u životu nikada ne doživi, da izbegne po svaku cenu.

Šta bi mu rekla, ne treba vam nikakav test, sigurno je tvoja beba. Ili bi mu rekla da uradi test, da bi se oslobodio loših misli o tome, i da bi našao svoj mir.

Problem uvek treba sagledati iz više uglova.

Stvarno mi je čudno da ljudi žive u takvim odnosima nepoverenja.

Ali to se nekada dešava kada nekoga već uhvatimo u laži, pa mu više ne verujemo. Ali to se vidi na malim stvarima. Kako dolazi do ovako krupnih?

Svaka koja se buni ako bi muž tražio DNK test promoviše dve stvari
-ako ne znam, onda sam srećna
-mora da mi veruje na reč

Zašto onda prave frku kad muž kaže nisam te varao a ona i dalje ne veruje?
I zašto čačkaju mečku ako im neko dojavi da muž švrlja ili nadju nešto sumnjivo (recimo nepoznat broj telefona) kada im je moto "bolje da ne znam"

Svaka koja se buni ako bi muž tražio DNK test promoviše dve stvari
-ako ne znam, onda sam srećna
-mora da mi veruje na reč

Zašto onda prave frku kad muž kaže nisam te varao a ona i dalje ne veruje?
I zašto čačkaju mečku ako im neko dojavi da muž švrlja ili nadju nešto sumnjivo (recimo nepoznat broj telefona) kada im je moto "bolje da ne znam"

pa svrbi. Suštinski, svi ljudi žele da znaju istinu, samo ne znaju šta će posle sa njom. Tj neki imaju hrabrosti, neki ne. Ali ih zanima da znaju, kopka ih.

ako je sve u redu zašto , bi bio problem test
znam, znam povređena si , ali ja msm da bi to samo učvrstilo vezu
tvoj suprug , kako je napisano, ne sumnja u tebe, jednostavno je želi DNK test

Onda šta je problem da se uradi DNK test?

Pa što se mene tiče ništa. Ja bih uradila. Ali sa tom osobom više ne bih živela. Tj možda ako mroam finansijski, ja lično ne moram, ali to bi bio kraj nekog našeg odnosa. Ne samo zbog tog testa, već ta osoba meni ne veruje. Možda je paranoična, možda ima neke svoje razloge, ljubomorna, ali.. ja prosto ne mogu da verujem da bi se meni moglo desiti da sam u takvom odnosu. Nema poverenja, nema nas.

Što se tiče toga da žene nešto sumnjaju, kada postoji tako nešto recimo da me vara ne želi da kaže a ja i dalje imam sumnju, ja bih izašla iz takvog odnosa jer mi tu nešto ne valja. Debelo ne valja. Samo poverenje ima smisla. Sa obe strane.

Stvarno mi je čudno da ljudi žive u takvim odnosima nepoverenja.

Ali to se nekada dešava kada nekoga već uhvatimo u laži, pa mu više ne verujemo. Ali to se vidi na malim stvarima. Kako dolazi do ovako krupnih?
nije apsolutno samo nepoverenje u suprugu kao faktor , dešavanja ima mnogobrojna , ovo bi moglo samo da im učvrsti brak

Što se tiče toga da žene nešto sumnjaju, kada postoji tako nešto recimo da me vara ne želi da kaže a ja i dalje imam sumnju, ja bih izašla iz takvog odnosa jer mi tu nešto ne valja. Debelo ne valja. Samo poverenje ima smisla. Sa obe strane.
Ti to ne znaš, samo sumnjaš.

a ti bezuslovno veruješ partneru?

Pa imam već isksustvo i jedno i drugo. Tj bila sam u odnosu koji je sasvim iskren. To se vidi po malim stvarima. Recimo, pričamo koja je riba dobra na ulici, kaže mi u ovu bi kresno, priča mi da li je sa nekom izašao, ja kažem što je nisi kresnuo ako ti se dopala, dakle sasvim smo otvoreni za sve. Zašto bi u jednom takvom odnosu kada uvek kažemo čak i bolne istine imala nepovrenje? to mogu samo ako mi ta osoba skriva neke sitnice, tipa uhvatim ga u laži za nešto, ili da prećutkuje. Mene bi lično takav odnos smorio. Zato da, bilo je veza u kojima sam sigurna da ono što pitam dobijam odgovor. Ianče nisam paranoična. Postoje jednostavno ljudi laži, ali tu nema dubljih odnosa. Što bi se reklo svako svom jatu leti.

Back