Dnk test

Pa imam već isksustvo i jedno i drugo. Tj bila sam u odnosu koji je sasvim iskren. To se vidi po malim stvarima. Recimo, pričamo koja je riba dobra na ulici, kaže mi u ovu bi kresno, priča mi da li je sa nekom izašao, ja kažem što je nisi kresnuo ako ti se dopala, dakle sasvim smo otvoreni za sve. Zašto bi u jednom takvom odnosu kada uvek kažemo čak i bolne istine imala nepovrenje? to mogu samo ako mi ta osoba skriva neke sitnice, tipa uhvatim ga u laži za nešto, ili da prećutkuje. Mene bi lično takav odnos smorio. Zato da, bilo je veza u kojima sam sigurna da ono što pitam dobijam odgovor. Ianče nisam paranoična. Postoje jednostavno ljudi laži, ali tu nema dubljih odnosa. Što bi se reklo svako svom jatu leti.
Vrlo je malo ljudi kojima ne smeta da partner deli svoje seksualno umeće ili nagon sa bilo kim na koju mu (joj) se digne. Većina je sebično, ne voli da deli.

Šta bi savetovala sinu koji ti npr.saopšti svoje strahove u vezi toga. Ima druga koji je par godina misleći da je otac podizao i voleo tuđe dete, i zna koje je to probleme izazvalo, želeo bi da on to u životu nikada ne doživi, da izbegne po svaku cenu.

Šta bi mu rekla, ne treba vam nikakav test, sigurno je tvoja beba. Ili bi mu rekla da uradi test, da bi se oslobodio loših misli o tome, i da bi našao svoj mir.

Problem uvek treba sagledati iz više uglova.

Iskreno rečeno verujem da će moji sinovi naći životnu partneri u kojoj bezuslovno veruju i koje njima bezuslovno veruju

30 godina sam u braku i troje djece smo stekli i odgojili ali da nije vjerovao da nije otac to nije bilo u našoj kući

🤷🏻‍♀️

Da je rek’o da oče DNK analizu ja bi bez razmišljanja pristala i onda se lijepo razvela jer mi takav muškarac nije potreban u životu

Iskreno rečeno verujem da će moji sinovi naći životnu partneri u kojoj bezuslovno veruju i koje njima bezuslovno veruju

30 godina sam u braku i troje djece smo stekli i odgojili ali da nije vjerovao da nije otac to nije bilo u našoj kući

🤷🏻‍♀️

Da je rek’o da oče DNK analizu ja bi bez razmišljanja pristala i onda se lijepo razvela jer mi takav muškarac nije potreban u životu
Vremena se menjaju, i ljudi u njima. Ono što je bilo neprihvatljivo u tvoje vreme, možda postane široko prihvaćena pojava.

🤷🏻‍♀️

A one koje imaju decu s raznim muskarcima a odgaja ih ocuh neznajuci,jel ce i te zene da suvrede i razvedu sto nemaju poverenja u njih

Pa imam već isksustvo i jedno i drugo. Tj bila sam u odnosu koji je sasvim iskren. To se vidi po malim stvarima. Recimo, pričamo koja je riba dobra na ulici, kaže mi u ovu bi kresno, priča mi da li je sa nekom izašao, ja kažem što je nisi kresnuo ako ti se dopala, dakle sasvim smo otvoreni za sve. Zašto bi u jednom takvom odnosu kada uvek kažemo čak i bolne istine imala nepovrenje? to mogu samo ako mi ta osoba skriva neke sitnice, tipa uhvatim ga u laži za nešto, ili da prećutkuje. Mene bi lično takav odnos smorio. Zato da, bilo je veza u kojima sam sigurna da ono što pitam dobijam odgovor. Ianče nisam paranoična. Postoje jednostavno ljudi laži, ali tu nema dubljih odnosa. Što bi se reklo svako svom jatu leti.
Ovakve price sa partnerom nije poverenje...svoje fantazije neka zadrži svako za sebe
Da li bi moj partner kresnuo neku koju vidi na ulici pored mene i to mi kaže ,
mene bi uvredilo njegovo nepoštovanje , u krajnjem slucaju i nevaspitanje..
I da li bi njemu prijalo da mu iz cista mira na sred ulice kada naidje frajer zgodniji od njega
ja mu kažem , ovom bih dala na keca i bez razmisljanja

Sta biste uradile kada bi vam muz rekao da hoce da uradi dnk test? Vi znate da ga niste prevarile ali on iz nekog razloga ipak zeli da ga uradi jer kao svasta se desava.
Da li bi vam bilo svejedno nek uradi ako hoce ili bi to naruslio vase odnose, povjerenje i bracnu idilu?
Uradila bih test jer nemam šta da krijem a onda bih mu narednih 50 godina mezila džigericu natenane.

Sta biste uradile kada bi vam muz rekao da hoce da uradi dnk test? Vi znate da ga niste prevarile ali on iz nekog razloga ipak zeli da ga uradi jer kao svasta se desava.
Da li bi vam bilo svejedno nek uradi ako hoce ili bi to naruslio vase odnose, povjerenje i bracnu idilu?
Pa uradi test čisto da mu zapušiš usta i otkloniš svaku sumnju. Šta te košta da to uradiš? Ako nemaš šta da kriješ onda ga uradi.

Back