Dnevnici

Ja nemam dnevnik al imam rokovnik u koji lepim slike osoba koje ne mogu da podnesem (iz osnovne i srednje),btw imam 2 saucesnika u tome i onda pisemo razne komentare vezane za njih...*** znam da sam skot al kad padnem u bedak i kad mi se ne zivi uzmem tu knjigu da se malo smejem.. :hahaha: ..

ja sam pisala dnevnik (i to svakakve gluposti), ali ga nisam dobro sakrila, pa mi je sestra pronasla i procitala... :rumenko: od tada ne pisem ni na zadnjoj strani sveske, a ne u dnevnik ;)

Nekoliko puta sam ranije pocinjala da pisem dnevnik, ali sve nekako kratko, dosadi mi pa prestanem... i onda opet pocinjem. :p

nasla sam skoro neke svoje stare dnevnike i negde se smejala, negde plakala :D neverovatno koliko mi se nacin razmisljanja od tada promenio, kao da to nisam bila ja

a citala nisam, zato sto ne bih volela da meni to neko uradi, ma kakve gluposti pisala. jednostavno ako to nisam rekla to nekoj osobi, onda i ne zelim da zna

Nekoliko puta započinjala, ali samo jednom ozbiljno pisala i to dok mi je majka bila u bolnici.
I nisam ničiji dnevnik čitala jer em što nisam naletala na iste, em što mislim da to ne bi bilo u redu.

Razmišljam se da li da počnem da pišem dnevnik svojih snova :lol: (barem onih za koje smatram da vrede išta)
Umeju da budu jako originalni, da se jednostavno začudim kako sam umeo sve to da "zamislim"
A i bilo bi kul voditi evidenciju o takvim stvarima :D

ne gledam u proslost, ne interesuje me sta sam radio pre, niti o cemu sam razmisljao, i ne mislim da to moze necemu da mi koristi...
"Covek je uvek ucio iz proslosti!"
- Arhimed, Mac u kamenu :mrgreen:
...Naravno, to je scena kad Merlin pokusava da objasni Vortu da je Zemlja okrugla, a ovaj misli da je ravna i da ce biti okrugla u buducnosti, i onda Arhimede ulece (bukvalno) i pocne da se dere. :mrgreen:

Hm. Nemam pojma zasto sam imala potrebu da to napisem. :/

Sto se tice dnevnika ovih, pisem i pisem i pisem i pisem... Ali ne preterano uredno. Delovi dnevnika su mi u skolskim sveskama, ima gluposti kojekakvih u udzbenicima i knjigama, i, naravno, imam svesku koja se zove dnevnik. Ima vrlo blamirajucih scena, tako da uglavnom pazim kome dajem stvari, nikad ne znam gde sta moze da se nadje.

I ja sam citala mamin "Saskin dnevnik", koji je ona pisala za mene, ali nije bio zanimljiv. :/ Uglavnom se sastojao od spiskova poklona koje sam dobijala za rodjendane i mojih bebecih provala.

"Covek je uvek ucio iz proslosti!"
- Arhimed, Mac u kamenu :mrgreen:
...Naravno, to je scena kad Merlin pokusava da objasni Vortu da je Zemlja okrugla, a ovaj misli da je ravna i da ce biti okrugla u buducnosti, i onda Arhimede ulece (bukvalno) i pocne da se dere. :mrgreen:

Hm. Nemam pojma zasto sam imala potrebu da to napisem. :/

Sto se tice dnevnika ovih, pisem i pisem i pisem i pisem... Ali ne preterano uredno. Delovi dnevnika su mi u skolskim sveskama, ima gluposti kojekakvih u udzbenicima i knjigama, i, naravno, imam svesku koja se zove dnevnik. Ima vrlo blamirajucih scena, tako da uglavnom pazim kome dajem stvari, nikad ne znam gde sta moze da se nadje.

I ja sam citala mamin "Saskin dnevnik", koji je ona pisala za mene, ali nije bio zanimljiv. :/ Uglavnom se sastojao od spiskova poklona koje sam dobijala za rodjendane i mojih bebecih provala.

ma ok je to, "uci iz proslosti", ali mislim da ti nije potreban dnevnik za to...msm, sta ces to bitno da napises u dnevniku sto neces uvek da znas, sto nece uvek da ti bude u glavi...a stvarno je debilno da zapisujes neke nevazne stvari tipa sta si radila danas, koga si videla i to...

Pisala sam celu osnovnu skolu i pola srednje...Sada me mrzi, ali smatram da je to super stvar, kada uzmem da citam stare dnevnike setim se nekih stvari, vidim koliko sam se promenila, nasmejem se....svakom bih preporucila da ima bar jednu ispisanu svescicu :ok:

Pisala sam davno, ali sam ga jednom prilikom pročitala i umalo me srce nije udarilo od toliko gluposti. Bacila sam ga odmah, ali na nepoznat način se jedan list dnevnika našao u kovčegu sa uspomenama.:think:
Tudje dnevnike rijetko nalazim, a kada nadjem pročitam samo ako je stariji od 2 godine, inače...:whistling:

Razmišljam se da li da počnem da pišem dnevnik svojih snova :lol: (barem onih za koje smatram da vrede išta)
Umeju da budu jako originalni, da se jednostavno začudim kako sam umeo sve to da "zamislim"
A i bilo bi kul voditi evidenciju o takvim stvarima :D
I ja sam o tome razmisljala pre koji dan ... Ali u mojim snovima se pojavljuju takva stvorenja,mesta ma sve da ne bih znala kako da ih nazovem :roll:

A dnevnik .. Pisala sam od 4. osnovne do 7. ne svaki dan, ono kad se desi nesto vaznije, smesno, tuzno ... Smatram da je korisno. U smislu osecas se lakse kad sve to napises i kad posle nekog vremena uzmes da citas to je pisancija. :rotf: A pre koji dan sam nasla iz 3. osnovne. Vristala sam :rotf::rotf::rotf: Ali sam se isto tako i zacudila kako se nicega od toga ne secam .. :think:

Nisam imala pametna posla sinoc, pa rekoh daj da prekratim dosadu, uzela onu svesku, i kao da vidim sta sam pisala 2009. :lol:

Kakve budalastine, majko moja, da se ne secam tacno da sam to pisala zbog toga i toga, pomislila bih da mi je neko podvalio. :lol:

Morala sam da stanem da razmislim da li da ga tresnem ili..., ili oba, u nekom perverzno-sadistickom pohodu na muski svet. Onaj Glas je rekao: "Sapa-skapa, ako jos dugo budes cutala, svi ce shvatiti koliko si glupu-papa". Dok je razumni deo mene bio obuzet gadjenjem zbog cinjenice da se Glas pretvara u neku bizarnu verziju Neda Flandersa, Marko u mojoj glavi je preuzeo stvar, i cula sam sebe kako govorim: "Je li bre, geak, je l tebi ovo lici na glupi tinejdzerski film? Ajde bezi."
O moj Boze u zutom polka dot bikiniju, zasto se konstantno uvaljujem u gluposti, i zasto sam, od celog covecanstva, bas JA zaglavila sa najretardiranijim mozgom na planeti?

Divim se svojim sposobnostima za lupetanje idiotluka, majke mi. Bar sam se nasmejala posteno. :mrgreen:

Meni je krivo sto nisam nikad pisao dnevnik,ili bar opisivao neke dogadjaje,dozivljaje i slicna srranja jer mi se cini da sam dobar deo zaboravio,a posto su mi uvek draze memorije od sadasnjosti ili proklete nepoznate buducnosti,zaebo sam se
hevi

Back