Dnevnici

Pisala sam ja, nekih godinu i po dana,aktivno..
Ali, onda sam skontala da mi se dani ponavljaju, to jest, bila sam neki peti-sesti razred osnovne, tako da je bio neki dosadan period, i onda sam prestala...

ja sam skoro skinula neki dnevnik na telefonu...ima i sifru, niko ne moze da procita nista :D
tako mogu da zapisem nki zanimljiv trenutak, posto je telefon, jelte, u najvecem broju slucajeva sa mnom..
a ovako dok ja dodjem kuci...dok ovo, dok ono....posle mi i muka da zapisem...zato sam i prestala :)
inace kad sednem ode mi 2 sata i ne znam gde mi je kraj xD

pocela sam jednom da pisem dnevnik ali mi je brzo dosadilo, jer sam skontala da me zaboli ruka cim malo duze pisem :mrgreen:
a elektronski dnevnici, to mi uopste nije pouzdano, cim ja to ne mogu da sakrijem pod krevet...xD nista.. :lol:

ili na telefonu :lol:

Na telefonu pišem beleške za dnevnik u kompjuteru.

ma imam sifru na kompu,al posto svaki put nesto zaje*em,cale mora da mi popravlja..pa ne bi bilo lepo da naleti na word dokument :lol:

Ne na kompu... Ja nemam lični komp tako da šifra na kompu ne dolazi u obzir nego ima jedan program za pisanje dnevnika na koji možeš staviti šifru. iDialyDiary. :D

Pisao sam dnevnik jos davno u osnovnoj, bas sam ga pronasao i procitao pre nekoliko dana uglavnom sam pisao neke gluposti :roll: ... A tudje dnevnike i kad nadjem nikad ih ne citam , jer verujem da niko ne bi voleo da mu se cita dnevnik :hvala: :D

Jao, ja pisem dnevnike od kad znam da pisem xD ali uvek nesto glupo, secam se kad sam bila mala sadrzaj je bio u fazonu "posvadjala sam se sa Milkom, uf mrzim je" pa jedno hiljadu znaka uzvika :roll: ili "jako sam srecna sto imam novu brac lutku" a danas nemam ni jedan sacuvan, kad pronadjem neki i procitam sve one debiloznosti odma ga bacim.
A tudje dnevnike obozavam da citam samo sto nemam cesto tu priliku. Skoro smo nasle drugarica i ja dnevnik od njene tetke i bilo nam je jaaako zanimljivo :D svasta interesantno smo saznale :DDDDDD

Ja sam još davno pisala veoma bedne dnevnike... U fazonu, "ustala sam u 9, doručkovala to, to i to, onda sam opet oprala zube, pa sam legla da čitam knjigu...... Legla sam u 12" xD
Sad mi pisanje dnevnika mnogo prija. Izbacim sve što nosim na duši, mozgu ili bilo čemu... Ono što ne bih volela bilo kome da kažem ili ne bih volela da dosađujem tim ljudima sa takvim stvarima. :lol:
Kad bi neko pročitao moj dnevnik... Šokirali bi se kao niko! Saznali bi stvari koje gotovo niko ne zna o meni ili eventualno jedna do dve osobe. :D

Pišem po potrebi. Samo kada sam izuzetno frustrirana, i to ga pišem na francuskom, jer ga ukućani ne znaju. Onda prospem na papir sve što me muči, šta mislim, šta osećam.
:/
Ali, to se desi dva puta godišnje. Nemam pravi dnevnik, već je to jedna sveska u kojoj crtam. :/ Btw, da to neko pogleda, ne bi bilo dobro. Sve je jako konfuzno, i zvuči psihotično. XD

Back