Abell
Iskusan
- Poruka
- 5.757
Pisala samo jednom i to kad sam imala za domaći... Inače, mrzi me da živim, a kamoli još i da pišem dneevnik...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad budem zivjela sama,e onda cu pisat dnevnike. Too dangerous right now![]()
"Covek je uvek ucio iz proslosti!"ne gledam u proslost, ne interesuje me sta sam radio pre, niti o cemu sam razmisljao, i ne mislim da to moze necemu da mi koristi...
"Covek je uvek ucio iz proslosti!"
- Arhimed, Mac u kamenu
...Naravno, to je scena kad Merlin pokusava da objasni Vortu da je Zemlja okrugla, a ovaj misli da je ravna i da ce biti okrugla u buducnosti, i onda Arhimede ulece (bukvalno) i pocne da se dere.
Hm. Nemam pojma zasto sam imala potrebu da to napisem. :/
Sto se tice dnevnika ovih, pisem i pisem i pisem i pisem... Ali ne preterano uredno. Delovi dnevnika su mi u skolskim sveskama, ima gluposti kojekakvih u udzbenicima i knjigama, i, naravno, imam svesku koja se zove dnevnik. Ima vrlo blamirajucih scena, tako da uglavnom pazim kome dajem stvari, nikad ne znam gde sta moze da se nadje.
I ja sam citala mamin "Saskin dnevnik", koji je ona pisala za mene, ali nije bio zanimljiv. :/ Uglavnom se sastojao od spiskova poklona koje sam dobijala za rodjendane i mojih bebecih provala.
I ja sam o tome razmisljala pre koji dan ... Ali u mojim snovima se pojavljuju takva stvorenja,mesta ma sve da ne bih znala kako da ih nazovemRazmišljam se da li da počnem da pišem dnevnik svojih snova(barem onih za koje smatram da vrede išta)
Umeju da budu jako originalni, da se jednostavno začudim kako sam umeo sve to da "zamislim"
A i bilo bi kul voditi evidenciju o takvim stvarima![]()
Morala sam da stanem da razmislim da li da ga tresnem ili..., ili oba, u nekom perverzno-sadistickom pohodu na muski svet. Onaj Glas je rekao: "Sapa-skapa, ako jos dugo budes cutala, svi ce shvatiti koliko si glupu-papa". Dok je razumni deo mene bio obuzet gadjenjem zbog cinjenice da se Glas pretvara u neku bizarnu verziju Neda Flandersa, Marko u mojoj glavi je preuzeo stvar, i cula sam sebe kako govorim: "Je li bre, geak, je l tebi ovo lici na glupi tinejdzerski film? Ajde bezi."
O moj Boze u zutom polka dot bikiniju, zasto se konstantno uvaljujem u gluposti, i zasto sam, od celog covecanstva, bas JA zaglavila sa najretardiranijim mozgom na planeti?
ja sam pisala negde u osmom razredu...di pocetka prvog....
i stvarno se ne usudjujem da procitam to xD
Je dosao kod mene da trazi lopatu."A onaj majmun s grtal'com"![]()
Nabasao sam na neki kevin dnevnik iz vremena bombardovanja..
Prelistao ga(znam ruzno je al ******.)i saznao neke zanimljive stvari,uopste covek oseti jedno celo drugo vreme i mentalno stanje osobe u takvim situacijama(u ovom slucaju bombardovanje)...
Da li pisete svoj dnevnik(ja ne)..
i da li ste nekad citali tudji...