- Poruka
- 71.134
Dobro dobro. Nacicu mu slabu tacku i onda cu to nacrtati na A1 i okaciti ovde. U koloru. Kupicu bojice.Pa to je Sensei, naravno da je morao?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro dobro. Nacicu mu slabu tacku i onda cu to nacrtati na A1 i okaciti ovde. U koloru. Kupicu bojice.Pa to je Sensei, naravno da je morao?
Gde ta slika da pogledam?Kad je slika bila za oživljavanje upuhujući vazduh u račma što ne bi bila i za ovu temu?![]()
A šta ako je ova dlakava ultra kinki, zabavna i u dodiru sa sobom, koja voli da se grli? M? Šta onda?Dobro dobro. Nacicu mu slabu tacku i onda cu to nacrtati na A1 i okaciti ovde. U koloru. Kupicu bojice.
Nista brate, nek se grli sama i nek ih shasholji.A šta ako je ova dlakava ultra kinki, zabavna i u dodiru sa sobom, koja voli da se grli? M? Šta onda?![]()
Meni je ovde najgadnija brnjica u nosu.
To se u mom kraju stavlja svinjama da ne rovare zemlju.
A to sam zakopala u memoriji kao traumu pa samo ako si kakav psihić i da legnem na kauč pa u sigurnom okruženju zađem u to minsko polje.Gde ta slika da pogledam?
Poredjenja radi...
Ako je samoostvarenost nošenje brnjice, onda super.samoostvarenje žena ne poznaje granice
to je njeno pravo a da li se tebi dopada to njoj recimo nije bitno
![]()
Ne zaebavaj, posalji mi da se i ja frapiram pod cebetom i shlagom.A to sam zakopala u memoriji kao traumu pa samo ako si kakav psihić i da legnem na kauč pa u sigurnom okruženju zađem u to minsko polje.
tebi daAko je samoostvarenost nošenje brnjice, onda super.
Ali izgleda prilično gadno.
moze, ako ne turas nos dole..........inace, ce kijaš.dlakave ruke i pazuhe..
ne ne ne...
samo dlakava pčkica prolazi
Dobro, to je valjda više nego očigledno.tebi da
njoj ne![]()
Evo teme pa gledaj. Samo izgleda da sam sa vremenom razvila toleranciju na ovakve stvari, sad mi se ne čini toliko traumatično? Mada Čvarkovi gifovi su vrh!Ne zaebavaj, posalji mi da se i ja frapiram pod cebetom i shlagom.
Dobro, to je valjda više nego očigledno.
Čim neko stavi to na sebe, znači da mu se dopada, iako izgleda kao prase.
Na primer, i ovoj devojci su lepe njene nove silikonske usne. Ali meni recimo nisu.
Pogledajte prilog 1288802
Haha do jaja tema.Evo teme pa gledaj. Samo izgleda da sam sa vremenom razvila toleranciju na ovakve stvari, sad mi se ne čini toliko traumatično? Mada Čvarkovi gifovi su vrh!
https://forum.krstarica.com/threads...oja-se-koristila-za-reanimaciju-ljudi.949801/
Pa da. S jedne strane mi ih bude zao, sve te dece poznatih koji rastu u senci uspesnih roditelja, a sami nisu ni priblizno sposobni, ni talentovani za bilo sta. I onda daj de se istaknemo bilo kako.Ma ovo Madonina ćerka? Kao mama mi je ultra svjetski poznata a ja ne umijem da pjevam pa daj nek se o meni piše bar o dlakama leleeee![]()
A nije fujcina legnes u krevet i vise dlaka ostane na posteljini od njega nego od tebeKod muškarca mi je ok, a na sebi od dlaka držim samo ove na glavisva ostala mjesta dlakava na ženi su fujčina.
Ma nije mi ih žao da ti budem iskrena. Startna pozicija koju imaju u odnosu na ostalu djecu je nadrealna. Imaju novac, ime, slobodu da prate svoje afinitete. Više mi je žao djece koja su umjetnički talentovana ali vode se stavom da se od umjetnosti ne živi, pa biraju za sebe pozive u kojima se ne pronalaze ali plaćaju račune.Pa da. S jedne strane mi ih bude zao, sve te dece poznatih koji rastu u senci uspesnih roditelja, a sami nisu ni priblizno sposobni, ni talentovani za bilo sta. I onda daj de se istaknemo bilo kako.
Roditelji se ne bave njima, jer su veoma zauzeti i nikada ih ne nauce da ne moraju biti uspesni kao oni i da samo trebaju da nadju neki svoj, drugaciji put.
Slicno je i sa cerkama Demi Mur i Brus Vilisa.
Tako jeA nije fujcina legnes u krevet i vise dlaka ostane na posteljini od njega nego od tebe
Mada ti si Bosanka![]()
To si u pravu. U odnosu na drugu decu su privilegovani i imaju i mogu sve sto pozele.Ma nije mi ih žao da ti budem iskrena. Startna pozicija koju imaju u odnosu na ostalu djecu je nadrealna. Imaju novac, ime, slobodu da prate svoje afinitete. Više mi je žao djece koja su umjetnički talentovana ali vode se stavom da se od umjetnosti ne živi, pa biraju za sebe pozive u kojima se ne pronalaze ali plaćaju račune.