- Poruka
- 48.718
Koliko vam smetaju dlake pod pazuhom kod (potencijalnih) partnera?
Razumljivo. Ni meni ne pristaje ženama, osim ako imaju male slatke dlačice na maloj površini koje retko koja imaMeni je grozno da vidim to kod žena. Verovatno bih istrpeo ako se mora i da je sa dobrim razlogom a ja je volim nenormalno.
U normalnim uslovima -њет
ajd ove sitne još i nekako ali ona iznad...
Ona je sirotica imala i sastavljene obrve i brkove. Ako se stvarno tako zalaze za prirodnost onda nije trebala ni te druge dlake skidati.
Pa da, kad se zagrlimo da spavamo samo bi mi falilo da me dlačurdine škakiljaju po nosu. 🤷♀️aha, i to je erogena zona dušu si dalo za lizanje![]()
Pa da, kad se zagrlimo da spavamo samo bi mi falilo da me dlačurdine škakiljaju po nosu. 🤷♀️
Ona je sirotica imala i sastavljene obrve i brkove. Ako se stvarno tako zalaze za prirodnost onda nije trebala ni te druge dlake skidati.![]()
Ma ovo Madonina ćerka? Kao mama mi je ultra svjetski poznata a ja ne umijem da pjevam pa daj nek se o meni piše bar o dlakama leleeee 🤮Ona je sirotica imala i sastavljene obrve i brkove. Ako se stvarno tako zalaze za prirodnost onda nije trebala ni te druge dlake skidati.![]()
Pa to je Sensei, naravno da je morao?
Meni je ovde najgadnija brnjica u nosu.