DLAKAVI ILI COSAVI MUSKARCI?

Snezna_kraljica:
“Maljavost je sekundarna polna karakteristika muskaraca”, rece gospodin koji je postavio temu 8) .

E, pa, ona je i sekundarna polna karakteristika zena, zar ne?

Da li vam onda smeta kad se zena depilira, jer time remeti “prirodu”? :? :lol:

***Upravo tako, kako to da je depiliranje predvidjeno i dozvoljeno samo devojkama/zenama??? Zasto bi smetalo ako neki muskarac zeli da ima izdepilirano telo? To se ubraja u predrasude... :!: Ako ste tako opredeljeni u nacinu razmisljanja da se muskarci ne smeju depilirati, mogli bi razmisliti malo o sebi i predrasudama u vasem zivotu uopste... :roll: Neko jednostavno ne voli maljavost, a nekome to odgovara, ali je to samo njihova stvar! 8)

E, stvarno su ove dlakave teme toliko zastupljene da predlazem novi forum sa istim nazivom!
Ako pricamo o higijeni, ubedljivo najvise prljavstine sakupi kosa. Ipak, nisam nesto ptimetila da je u trendu uklanjanje iste...
Da ne bude zabune: naravno da uklanjanje dlaka tamo gde narusavaju estetiku smatram normalnim i da i sama to radim, ali ne mislim da je kolicina dlaka od sustinske vaznosti za kvalitet odnosa!
U tu svrhu, ispricacu sledece... I ja sam od onih koje ne vole "ljubavni tepih". Stavise - odvratno mi je to. Medjutim, jednom prilikom sam upoznala momka koji me je doslovce odusevio: sladak, duhovit, zabavan, zgodan. Proveli smo zajedno popodne i vece, nakon toga se videli jos par puta, ali s obzirom da je bila zima, a covek nosio dukseve, nisam imala priliku da vidim sta ima "ispod"... Kad je doslo do skidanja, samo sam primetila da je dlakaviji nego sto sam ocekivala, zapravo da to prelazi granicu mog ukusa, no, kod njega mi to ni malo nije smetalo!
Dakle, iako je sve stvar ukusa, ljude obicno ne volimo manje zato sto imaju vise dlaka...
Nesto ni ja ne gotivim izdepilirane... mozda sam staromodna, ali je tako...

Svasta, pa takvi smo kakvi smo, i ako je neko preterano maljav (n.pr. po nogama) ne postoji mnogo stvari koje moze da uradi povodom toga.Jedna od opcija je da uvek nosi dugacke pantalone :?:
Ima devojaka koje depiliraju i ruke, sto mi je krajnje glupo, posebno ako ih briju. Mislim, ako neko ima stvaaaarno JAKE DLAKE - OK, ali, cemu to?
Umesto da se muskarci zamajavaju depiliranjem mogle bi zene da porazmisle o sopstvenom preteranom depiliranju... Svake nedelje (u najmanju ruku) moraju provesti ceo dan cupkajuci dlacice... smesno.

Back