proka
Legenda
- Poruka
- 57.098
koja je po vama najgora mesara u srbiji?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.Matijević! Jednom sam svratio sa drugarom i kupio "pileće viršle" imao sam gorušicu dva dana i to da mi je para izlazila na uši
Praška šunka im izgleda kao mozak bledo žućkasta prošarana. Horor živi.

koja je po vama najgora mesara u srbiji?
mesara tesko da moze da pridje na 2 kilometra. kad bi se ovaj narod popravio malo finansijski pa da krene da kupuje od ljudi direktno...al tesko
Matijević! Jednom sam svratio sa drugarom i kupio "pileće viršle" imao sam gorušicu dva dana i to da mi je para izlazila na uši
Praška šunka im izgleda kao mozak bledo žućkasta prošarana. Horor živi.

iskreno i to je sad upitnoKupujte direktno od seljaka. Sada je bar lako da se sa njima povežete
preko interneta.
Oni su prinuđeni da viškove prodaju po smešno malim cenama, a vi
da u mesarama kupujete nešto što je pet puta crklo i ko zna čime je
hranjeno.
to može i danasMi smo pre 20 godina preko mejla poručivali jaja sir i kajmak, čovek za vikend dođe u bg i razveze po adresama![]()
I to je mršavo, moraš da se najaviš pa tek za mesec dana možeš da pokupiš Recimo mi smo uzimali tablu slanine 800 din po kilogramu. Uđeš u mesaru a ona prazna podsetilo me na 90te. Onda mesar izvuče papirče i olovku pa zapiše šta kakoTamo bih otiso po vojvodini gde prave kulen ,pa jednom mesecno nakupovo dimljeno od nekih malih proizvodjaca

Naravno da može ali ovo je bilo pre 20 godina još u srbijito može i danas
na fb postoji mnogo grupa tipa "kupujmo domaće" i sl