Pumpaj Dinstanović
Zaslužan član
- Poruka
- 105.126
Ja jos trazim taj francuski spis po internetu.
Šta? Di Kanžovu knjigu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja jos trazim taj francuski spis po internetu.
Pa jesi li probao da kopiraš naslov knjige u gugl?
https://www.google.com/search?q="Histoire+de+l'Empire+de+Constantinople"+Du+Cange&oq="Histoire+de+l'Empire+de+Constantinople"+Du+Cange&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUyBggAEEUYOTIHCAEQIRigATIHCAIQIRigATIHCAMQIRigATIHCAQQIRigAdIBBzI3OGowajeoAgCwAgA&sourceid=chrome&ie=UTF-8
https://gallica.bnf.fr/ark:/12148/bpt6k2098282.image
https://gallica.bnf.fr/ark:/12148/bpt6k2098282/f356.item
Нисам мислио буквслно хакер али ја сам тражио нисам нашсо али знам за ту титулумпоставио сам рад о свим титулама Немањићима ,Лазаревићу ,Бранковићу и нема је.Evo, i ovo sam našao preko Gugla.
Pogledajte prilog 1559145
Iz rasprave profesora Đorđa Bubala o titulama Nemanjića.
A nisam haker.
Нисам мислио буквслно хакер али ја сам тражио нисам нашсо али знам за ту титулумпоставио сам рад о свим титулама Немањићима ,Лазаревићу ,Бранковићу и нема је.
Сложио се ти или не ми неке заиста битне ствари ненистичемо третирамо као небитне нису сакривене али требаш да се помучиш да нађеш то је суштина.
Не само у мени већ великој већини која то не нслази и није јој то примарни посао у животу.Ne, definitivno ne moraš.
Problem je u tebi.
Не читаш поруке.Ne, definitivno ne moraš.
Problem je u tebi.
Да не мислиш на ово?!Нисам мислио буквслно хакер али ја сам тражио нисам нашсо али знам за ту титулумпоставио сам рад о свим титулама Немањићима ,Лазаревићу ,Бранковићу и нема је.
Сложио се ти или не ми неке заиста битне ствари ненистичемо третирамо као небитне нису сакривене али требаш да се помучиш да нађеш то је суштина.
Да хвала , ископирао сам већ али у том делу те титуле нема само је напоменуто да је Милутин додао рекс Цроаторум титули.Да не мислиш на ово?!
Pogledajte prilog 1559344
Не само у мени већ великој већини која то не нслази и није јој то примарни посао у животу.
Ако је то једини проблем баш сам срећан с њим.
Пази шта је њему приступачност података имаш код Јеречека ,Ћоровића који су писали пре 150 година ....јеси гледао "dead poet society" @Kole11?![]()
Oni su se sprdali sa tim podatkom, tipa Milutin lažov, lažno se titulisao. Gde on vladao Hrvatskom kada su Hrvati od njega osvajali Hum itd....Пази шта је њему приступачност података имаш код Јеречека ,Ћоровића који су писали пре 150 година ....јеси гледао "dead poet society" @Kole11?![]()
Пази шта је њему приступачност података имаш код Јеречека ,Ћоровића који су писали пре 150 година ....јеси гледао "dead poet society" @Kole11?![]()
Oни су били великашка породица баштинили су хрватство нарочито митолошко за проширење својих територија.Oni su se sprdali sa tim podatkom, tipa Milutin lažov, lažno se titulisao. Gde on vladao Hrvatskom kada su Hrvati od njega osvajali Hum itd....
A ti Hrvati su kao bili Šubići, koji su sa hrvatskom nacionalnom idejom imali dodirnih tačaka koliko i Slaven sa naukom.
Хебо те Бубало избацио си титулу Милутинову од Јеречека. и бај д веј уз сву професионалност требало ти је пар дана да нађеш.Rasprava iz 1961. godine ili Bubalova iz prošle decenije je 'pre 150 godina' po kojim kriterijumima?
Извини молим те то из 61. је већ свеже доста јес' да се ја нисам родио још али баш свеже у цвету Југославије.Rasprava iz 1961. godine ili Bubalova iz prošle decenije je 'pre 150 godina' po kojim kriterijumima?
Сећаш се сећаш се као кад сам ти Ајхарда послао преко пвт' па си преихватио други помен Срба из Паноније и Абодрита.Ne sećam se uopšte toga što pominješ; tvoje je sećanje jako nepouzdano i redovno se ispostavi da se ni ti ne sećaš dobro nečega, tako da ne znam zašto očekuješ da se oslonimo na tvoju memoriju.
Ali, evo, recimo čak i da je tačno to što si napisao, kakve veze to ima da bilo čime? Ja sam puno stvari od Statlera naučio; ne bih se iznenadio ni, eto, da sam prvi put u životu za to čuo od njega.
Хебо те Бубало избацио си титулу Милутинову од Јеречека. и бај д веј уз сву професионалност требало ти је пар дана да нађеш.
Ако тако гледаш приступачност и могућности у праву си за 3 дана бих и ја вероватно нашао преко телегфона.
Извини молим те то из 61. је већ свеже доста јес' да се ја нисам родио још али баш свеже у цвету Југославије
То све свеже 80 година ма ИМА ГДЕ ХОЋЕШSpomenuo sam Jirečeka, između ostalih, da. Da li si se ti samo njega uhvatio iz malocioznih ili nekih drugih razloga (čiste ljudske gluposti?) ostaje nerazjašnjena misterija. Naveo sam i Šišića i Dinića, itd.
Nisam naleteo na Bubalovu raspravu jer sam se zaustavio posle 3-4 primera, računajući da je to više nego dovoljno da te demantuje. Bubalovu raspravu sam kasnije dodao zato što mi je ona zapala za oči u drugom kontekstu.
Nije 3 dana, već 3 minuta, i kao što rekoh već jednom izuzetni je zabrinjavajuće to što si napisao. Ali i mnogo čega objašnjava zašto ti zapravo misliš i piše ovde neke stvari. Primera radi, ti si ovde kaćio jednu raspravu Tibora Živkovića i onda bio šokiran šta u njoj piše kad sam postavljao same stranice iz nje.
Па да приступачно што би објављивали или писали нешто што је неко 1761. је л' тако?To je potpuno nebitno; može biti i iz 1761. godine; ovde postoji pričamo samo o elementarnim sposobnostima pretraživanja stvari po internetu,a ne o tome kad je šta iz koje godine.
Kao i o činjenici da se opet raspravlja o nekakvoj potpuno bezveznoj gluposti; zašto, ne znam da li iko zna, uključujući i tebe.
Сећаш се сећаш се као кад сам ти Ајхарда послао преко пвт' па си преихватио други помен Срба из Паноније и Абодрита.
Онда си кроз годину две питао да ли ја то знам? А ја ти послао преко пвт!
Толико о памћењу!
Ma kakvo hrvatstvo bre, to tada nije postojalo. U vreme Šubića nije se znalo za hrvatsku kraljevinu, nije bilo Porfirogenita.Oни су били великашка породица баштинили су хрватство нарочито митолошко за проширење својих територија.
Тибор Живковић је негде предпоставио да је код Дукњанина црвена Хрватска ушла под утицајем Шубића.
Они су били фабриканти хрватске историхе али не зарад дамох фалсификовања него својих привилегија и територијалних аспирација уз добре односе са папом су покушавали извојевати повластице и ширу власт или облик самоуправе под мађарском круном.
С друге стране ксд поменеш Браниловиће господаре Хума великаше они су тотално небитни нису ни Срби већ нека хумска господа небитна! читај српска!
Не баш сам почео лепо 2 дана и то третираш као слабост и почињеш да бацаш смајлије са церекањем и да подјебаваш!Aha, kapiram.
Ovo su oni dani kad ti je jako dosadno, pa moraš malo da se posvađaš da bi se istresao.
Eno, potraži Skota; možda on bude bio više zainteresovan. Ili neku drugu žrtvu.