Đoković bez titule! Sinerov het-trik: "Novak ne daje mnogo šansi"

Novak: Divno je biti ovde​

"Pre svega moram da izrazim zahvalnost na podršci. Navijači su neverovatni, među najstrastvenijim, zadovoljstvo je biti ovde. Čekaju nas ispred hotela, daju bam mnogo poklona, ljubavi. Lepo je biti opet ovde. Imao sam prethodno mnogo uspeha u Kini, nisam igrao ovde pet godina. Srećan sam zbog povratka. Igrao sam dobar tenis. Čestitam Janik, igrao si sjajno, zaslužio si ovo", kaže Novak.

"Legende su oko mene"​

"Novak je već rekao sve o publici. Tri legende su tu na tribinama, protiv jedne sam igrao. Oko mene su sve legende, pokušavam da držim korak sa njima! Podrška je bila sjajna cele nedelje, svaki igrač je srećan što dolazi ovde. Osećamo se kao kod kuće, stadion, kompleks, sve je izvanredno. Svi jedva čekamo da se vratimo ovde. Hvala još jednom, vidimo se sledeće godine", završio je Siner pobednički govor.

Dobro došli​

Polako privodite jutarnje obaveze kraju, od 10.30 gledamo Novaka i Janika u finalu Šangaja!

..................

Šta se desilo u polufinalima?​

* Sinerovo stop "razmahanom" Mahaču, ima finale u Šangaju i mesto broj jedan za kraj godine
* Dobre stvari ne treba menjati – Novak deseti put bolji od Frica za finale Šangaja

.....................

H2H​

Đoković vodi protiv Sinera sa 4-3, ali je Italijan trijumfovao u poslednja dva meča – u polufinalu Dejvis kupa prošle godine i u polufinalu Australijan opena na početku ove.

...................

Izjave​

"Jedan od najvećih izazova koje imamo u našem sportu", kaže Siner.
"Boriću se protiv najboljeg igrača na svetu, pa da vidimo", jasan je Đoković.

......................

Novak juri #100​

Đoković igra svoje 147. finale, odnosno 100. titulu. Ispred njega su samo Konors sa 109 i Federer sa 103.
Ovo bi bila prva titula u sezoni za Novaka, ne računajući Olimpijske igre.
Takođe, juri 41. Masters titulu iz 59. pokušaja, gde je već rekorder po broju trofeja.

Doping boy

...

Back