- Poruka
- 41.452
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trener mu daje napitak a?
Znaci i tenis vec postao besmislen a nekad sam pored fudbala bas voleo.
Sinerov novi fizio Ulises Badio spremio mu je neki napitak
Doping enigmaTreća uzastopna pobeda
Siner postaje prava enigma za Novaka.
Treća uzastopna pobeda Italijana, a druga u ovoj godini.
Pobedio ga je u januaru u Melburnu, i sada u Šangaju.
On je dosta osvojio ... ovo je sada samo privilegija gledati ga kako i dalje igra i bori se sa mnogo mlađima.Tesko da ce Nolo u 2025 nesto osvojiti od Sinera i Carlosa...Ovaj na betonu ubija a Carlito na sljaci.
Nije dobro!
Nažalost je danas takoProtiv nagudriranih tenisera je uvek teško igrati. Umeće je bitno ali ne dovoljno da se pobedi hemija![]()
Dobro došli
Polako privodite jutarnje obaveze kraju, od 10.30 gledamo Novaka i Janika u finalu Šangaja!
..................
Šta se desilo u polufinalima?
* Sinerovo stop "razmahanom" Mahaču, ima finale u Šangaju i mesto broj jedan za kraj godine
* Dobre stvari ne treba menjati – Novak deseti put bolji od Frica za finale Šangaja
.....................
H2H
Đoković vodi protiv Sinera sa 4-3, ali je Italijan trijumfovao u poslednja dva meča – u polufinalu Dejvis kupa prošle godine i u polufinalu Australijan opena na početku ove.
...................
Izjave
"Jedan od najvećih izazova koje imamo u našem sportu", kaže Siner.
"Boriću se protiv najboljeg igrača na svetu, pa da vidimo", jasan je Đoković.
......................
Novak juri #100
Đoković igra svoje 147. finale, odnosno 100. titulu. Ispred njega su samo Konors sa 109 i Federer sa 103.
Ovo bi bila prva titula u sezoni za Novaka, ne računajući Olimpijske igre.
Takođe, juri 41. Masters titulu iz 59. pokušaja, gde je već rekorder po broju trofeja.
... koji je nažalost pobedio i očigledno da ima neku debelu vezu u ATPu čim ne rade ništa povodom toga da ga odstrane sa turnira zbog istogDoping boy
...
ovde se jasno vidi da je drogirao"Ne daje vam mnogo šansi"
"Novak nema slabosti. Morte d akoristite mali broj prilika. Tokom meča mi nije dao mnogo šansi. Verovao sam u sebe. On je legenda ovog sporta, veoma je teško igrati protiv njega. Srećan sam zbog pobede", rekao je Siner.
.. ali nažalost niko to da kazniovde se jasno vidi da je drogirao