Ђинђић добија споменик у Београду

Да ли треба овај споменик у Београду

• ДА

• НЕ

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Sramota.Nikakva medijska pažnja, a ni reči o tome ko su, po dosadašnjim saznanjima, izvršioci atentata. U narodu se zna da su Karađorđevići...Samo mesto je neugledno, nema prilaz, samo ako slučajno nabasaš...e, Mihailo, mučeniče.
Овде се барем знају тачно непосредни извршиоци, и нешто шири круг завереника.

Ипак, и истрага и суђење изведени су такође под извесним сумњивим околностима.

Нема чврстих доказа о умешаности Карађорђевића, премда неки конци воде, преко Ненадовића до кнегиње Персиде.

Међу посредне умешане, неки трагови воде до Блазнавца, мада ни ту нема чврстх доказа.

Постављане су и друге теорије, које чак у читаву ствар мешају Ристића и Гарашанина, али то је заиста мало вероватно, и није логично.

А у свему, врло је могуће да је био умешан и спољашњи фактор, пре свега Турска и А/У.

Овде се барем знају тачно непосредни извршиоци, и нешто шири круг завереника.

Ипак, и истрага и суђење изведени су такође под извесним сумњивим околностима.

Нема чврстих доказа о умешаности Карађорђевића, премда неки конци воде, преко Ненадовића до кнегиње Персиде.

Међу посредне умешане, неки трагови воде до Блазнавца, мада ни ту нема чврстх доказа.

Постављане су и друге теорије, које чак у читаву ствар мешају Ристића и Гарашанина, али то је заиста мало вероватно, и није логично.

А у свему, врло је могуће да је био умешан и спољашњи фактор, пре свега Турска и А/У.

Milunka moja baba zivi u ulici Milunke Savic i ja sam tamo cesto u Stepanovicevu, moja baba je znala nju kuca od mene 200 metara sada je zapustena ranije je zivela jedna baba isao sam kao mali tamo

Milunka moja baba zivi u ulici Milunke Savic i ja sam tamo cesto u Stepanovicevu, moja baba je znala nju kuca od mene 200 metara sada je zapustena ranije je zivela jedna baba isao sam kao mali tamo
У тој кући Милункиној сад нико не живи?

Има ли твоја баба неку занимљиву причу о Милунки?

Било би добро да нешто од тога запишеш.

Nije mi jasno sta je tacno uradio ovaj covek da dobija silne ulice, spomenike, trgove itd.

U intervjuu Izraelskom listu Harec 3. 5. 1999. godine Zoran Đinđić je izjavio je da je "potpuno logično da se bombardovanje nastavi, jer se ono pokazalo kao veoma efikasno"

U navedenom izvoru stoji da je za NATO potpuno logično nastavi s bombardovanjem, jer je ono veoma efikasno.

The most logical thing for NATO is to continue the air war, which is very effective.
Like · Reply · 20 hours ago
http://img163.imagevenue.com/img.php?image=02422_djindjic_haaretz_1999_122_509lo.jpeg

Pa naravno da treba da dobije spomenik, normalna stvar.

Demokrate i Velika Srbija - YouTube

► 9:10► 9:10

- - - - - - - - - -

U odeljku o bombardovanju SRJ stoji: Nekoliko dana kasnije, u zajedničkom intervjuu sa Milom Đukanovićem, datom Njujork Tajmsu iznet je stav da bi "prekid bombardovanja izazvao tragediju i nasilje ako Milošević ostane na vlasti". U referentim izvorima koji se navode stoji:

1. If the war ends with a signature on a peace agreement and the same political leadership remains in power, with Slobodan Milosevic at the helm, the tragedy and violence will continue.

2. If the war finishes with signature on peace agreement with the same leadership with Slobodan Milosevic on top, tragedy and violence will continue.

Obe rečenice su prilično slične, a prevod glasi:

Ako se rat završi mirovnim sporazumom, a isto političko vođstvo ostane na vlasti na čelu sa Slobodanom Miloševićem, tragedija i nasilje će se nastaviti.

%C4%90in%C4%91i%C4%87-strani-agent.jpg

A ko nije u vlasti srbije strani agent?
Nemam nista protiv da i njima uskoro dizemo spomenike samo da ih se otarasimoo.
Naravno mislim na spomenike za izdaju zemlje i svog naroda.

Da je sreće, pa da ih i danas slušamo.

Све време причаш против комунизма, а у овом дуелу љубимац ти га брани, брани државно власништво, а Шешељ испао либерал на квадрат.
Е груба грешко, још један доказ да више гледаш него што слушаш. ;)

Nisu, Djindjica je na vlast doveo narod na izborima.
Jeste, sigurno bi Miloseviceva DB javno iznosila planove za ubistvo Djindjica za vreme bombardovanja. A naravno, ubila bi ga kao zeca.
Pa nije to agitovao, iako je trebao. . . .

Е то је највеће лаж. Народ никад није довео Ђинђића на власт. Зато је он послао своје хулигане да спале Скупштину и да запале гласачкле листиће. Велики је то мафијаш био. И лажов.

Ја мислим да не би било лоше да се и Цобе пристојно сахрани са почастима које му припадају.

Био шта је био и радио шта је радио, био је председник Србије, и то човек кога је огромна већина Срба у једном моменту волела и веровала му. Поштовање према њему, не улазећи у његове резултате, је поштовање према Србима који су му дали поверење. Исто је и са Ђинђићем - серањем по њему ми серемо и по свим Србима који су га поштовали, а није их мало. Ако ни ми сами нисмо вољни да дамо било какво поштовање људима који су нас водили - макар и глупо и невешто водили - и људима који су их изгласали, зашто очекујемо да нас било ко други поштује?

Ја мислим да не би било лоше да се и Цобе пристојно сахрани са почастима које му припадају.

Био шта је био и радио шта је радио, био је председник Србије, и то човек кога је огромна већина Срба у једном моменту волела и веровала му. Поштовање према њему, не улазећи у његове резултате, је поштовање према Србима који су му дали поверење. Исто је и са Ђинђићем - серањем по њему ми серемо и по свим Србима који су га поштовали, а није их мало. Ако ни ми сами нисмо вољни да дамо било какво поштовање људима који су нас водили - макар и глупо и невешто водили - и људима који су их изгласали, зашто очекујемо да нас било ко други поштује?

:hahaha:
U tome i jeste poenta i moć poseravanja po nekom lideru.Time se automatski posereš i na sve njegove pristalice,bez da ih tražiš svakog ponaosob.

Знам јер сам и ја то са особитим задовољством овде радио кад је култ личности био у пуном јеку.

И било је врло забавно, није да није, али није неки основ на ком се ствара паметна држава коју сви њени грађани поштују и штите.

Знам јер сам и ја то са особитим задовољством овде радио кад је култ личности био у пуном јеку.

И било је врло забавно, није да није, али није неки основ на ком се ствара паметна држава коју сви њени грађани поштују и штите.
S' obzirom da sam izgubio veru u mogućnost stvaranja takve države,držaću se starog dobrog kenjanja :D .Ako ništa,bar je zabavno.

Све време причаш против комунизма, а у овом дуелу љубимац ти га брани, брани државно власништво, а Шешељ испао либерал на квадрат.
Е груба грешко, још један доказ да више гледаш него што слушаш. ;)

Tako je, to je onaj duel kada je Seselj rekao jedan od najgenijalnijih postulata liberalne ekonomije : 'Bolje bilo kakva privatizacija, nego nikakva privatizacija'. Djindjic levicar je izmedju ostalog trabunjao nesto o jedinstvenim programima na medicinskim fakultetima, i kako drzava treba da se mesa u skolstvo.

- - - - - - - - - -

Е то је највеће лаж. Народ никад није довео Ђинђића на власт. Зато је он послао своје хулигане да спале Скупштину и да запале гласачкле листиће. Велики је то мафијаш био. И лажов.

Ma jok, doveli ga Marsovci, u saradnji sa ljudima-reptilima.

У праву је колега национал-комуниста, Ђинђић никад није победио ни на једним директним изборима. Био је градоначелник гласовима одборника и премијер споразумом у оквиру ДОС-а. У суштини је био десет пута популарнији после смрти него пре, исто као Исус.

To ne znam, nisam ja njegov advokat, ali ne vidim čemu toliko mržnje prema nekome ko je tako kratko bio na vlasti.Ne može on da odgovara za buduće naraštaje DS-a.Uostalom, kukavice nikada ne ginu.

- - - - - - - - - -

Ti veruješ u to!? On imao toliku moć da naredi bombardovanje!? Tužno.

Тужно је то да једна жена која је већ ушла у јесен свог живота не зна да чита.Где сам ја то написао да је Ђинђић наредио бомбардовање ? Следећи пут прво прочитај оно што коментаришеш.Наравно ако знаш

- - - - - - - - - -

Ma jok, doveli ga Marsovci, u saradnji sa ljudima-reptilima.

Извини Ками, али сам Ђинђић је говорио да је свестан да га народ у Србији мрзи. Штосе онда није кандидовао он, него је потурио Коштуницу (који какав год да је, ипак није био толико омражен у народу)? Зашто су досовци спалили гласачке листиће ако су заиста ,,победили"?

Извини Ками, али сам Ђинђић је говорио да је свестан да га народ у Србији мрзи. Штосе онда није кандидовао он, него је потурио Коштуницу (који какав год да је, ипак није био толико омражен у народу)? Зашто су досовци спалили гласачке листиће ако су заиста ,,победили"?

ђинђолина смрдљивко је у зениту своје популарности имао 22-23%подршке у србији;)

Back