Ђинђић добија споменик у Београду

Да ли треба овај споменик у Београду

• ДА

• НЕ

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Исти ти који су бомбардовали ову земљу и убијали њен народ су и довели Ђинђића на власт.О томе су чак и њихове новине писале.Нико није ни заговарао да се убије Ђинђић него је то сам Ђинђић измислио како би имао оправдање да као последња кукавица побегне из земље како би из сигурности коју је уживао у страној држави могао да агитује да се настави убијање његовог народа и разара његова земља.

Nisu, Djindjica je na vlast doveo narod na izborima.
Jeste, sigurno bi Miloseviceva DB javno iznosila planove za ubistvo Djindjica za vreme bombardovanja. A naravno, ubila bi ga kao zeca.
Pa nije to agitovao, iako je trebao. . . .

Poslednja izmena od moderatora:
Jeste, sigurno bi Miloseviceva DB javno iznosila planove za ubistvo Djindjica za vreme bombardovanja. A naravno, ubila bi ga kao zeca.
Pa nije to agitovao, iako je trebao. Ovaj narod i ovu drzavu treba slistiti sa lica zemnlje. Stoka i olos.
Зашто ти народ личи на оно како СЕБЕ ВИДИШ? :hahaha:

Кукавица ће увек да нађе неки изговор.Ако је побегао због Милошевића како то да се након окончања агресије вратио у земљу иако је Милошевић и даље био на власти ?
Јел су након окончања агресије Милошевићеве претње престале да важе ?

To ne znam, nisam ja njegov advokat, ali ne vidim čemu toliko mržnje prema nekome ko je tako kratko bio na vlasti.Ne može on da odgovara za buduće naraštaje DS-a.Uostalom, kukavice nikada ne ginu.

- - - - - - - - - -

Исти ти који су бомбардовали ову земљу и убијали њен народ су и довели Ђинђића на власт.О томе су чак и њихове новине писале.Нико није ни заговарао да се убије Ђинђић него је то сам Ђинђић измислио како би имао оправдање да као последња кукавица побегне из земље како би из сигурности коју је уживао у страној држави могао да агитује да се настави убијање његовог народа и разара његова земља.

Ti veruješ u to!? On imao toliku moć da naredi bombardovanje!? Tužno.

Или ти, због терета предрасуда, не разумеш о чему пишеш? :think:

Хајде да се присетимо директиве Алана Деплеса, тзв., „Доктрина америчке борбе против истока“,
директора ЦИА-е састављена још 1945 године.

И, шта у њој пише:
„Рат је завршен, полако ћемо све изградити, и ми ћемо дати све што имамо, све злато, сву материјалну моћ на
магарчење и залуђивање људи. Човечији мозак, свест људи склони су променама. Посејемо ли тамо хаос ми
ћемо неприметно да им подментемо лажне вредности и примораћемо их да те вредности и прихвате. Како?
Ми ћемо наћи истомишљенике, своје савезнике и помоћнике у њиховој домовини. Мало по мало, ми ћемо одиграти
грандиозну по свом обиму трагедију погибије православних словена, и коначно неповратно ћемо угасити њихову
националну свест. Литература, биоскоп, позориште ће престављати и прослављати најнижа човекова осећања.
Ми ћемо на сваки начин подржавати оне који буду усађивали у човеков разум култ секса, насиља, садизма,
издаје – једном речју сваке неморалности. У управљању државом ми ћемо изазивати хаос и неред. Неприметно,
но активно и постојано, помагаћемо деспотизам чиновника, корупцију и непринципијелност. Честитост и праведност
биће исмевани, никоме неће бити нужни и биће сматрани остатком прошлости. Грубост и наглост, лаж и обмана,
пијанство, наркоманија, издајништво, шовинизам и непријатељство међу народима – све ћемо то култивисати у
свести људи. И мали број, веома мали број људи, ће схватити о чему се ради. Али, такве ћемо људе ставити у
беспомоћан положај, исмевати се са њима, оклеветати их и прогласити отпадницима друштва. Ми ћемо рушити
духовне вредности, вулгаризовати и уништавати основе народне моралности. На такав начин ћемо расклимати
поколење за поколењем, ловићемо људе у детињству и младалачком добу, увек ћемо главну ставку да бацамо
на омладину, деморалисати, разврашћивати и обесчашћивати је.
ТАКО ћемо ми то да урадимо!"

flag460X276.jpg

. . .

Šta ti znaš o tome u Minsku!?

- - - - - - - - - -

Pa nije to agitovao, iako je trebao. Ovaj narod i ovu drzavu treba slistiti sa lica zemnlje. Stoka i olos.

Interesantno, tada je došao na vlast Koštunica, njega niko ne pominje.

Poslednja izmena od moderatora:
To ne znam, nisam ja njegov advokat, ali ne vidim čemu toliko mržnje prema nekome
ko je tako kratko bio na vlasti.
Ne može on da odgovara za buduće naraštaje DS-a.Uostalom, kukavice nikada ne ginu.
ЗАШТО доживљаваш раскринкавање КВИСЛИНГА као мржњу???

БНД-миш, да је знао да ће погинути, ипак би се у својој "Прагматичности" склонио у неку мишју рупу.
Међутим, "оног пролећа не имаде среће" и скембаше га ОРТАЦИ ИЗ ШЕЛЕРОВЕ! :confused:

БНД-миш, да је знао да ће погинути, ипак би се у својој "Прагматичности" склонио у неку мишју рупу.
Међутим, "оног пролећа не имаде среће" и скембаше га ОРТАЦИ ИЗ ШЕЛЕРОВЕ! :confused:

Хеклер-унд-Кох чини чуда... :lol:

Šta ti znaš o tome u Minsku!?.

Ако је мерити по теби, заблуда и глупост у просторном и временском смислу,
немају никаква ограничења!

Јел' теби помогла близина ВОЗАРЕВОГ КРСТА? Очигледно није! ;)

Ne znam koga je izdao.Niko iz Šilerove njega nije ubio.

Ако је мерити по теби, заблуда и глупост у просторном и временском смислу,
немају никаква ограничења!

Јел' теби помогла близина ВОЗАРЕВОГ КРСТА? Очигледно није! ;)

Svašta.Samo za tebe

И какве везе ћопави Броз има са овом темом?

Ako nisi shvatio borbu protiv titoizma, slobizma, onda ništa.Titov grob održavamo pod konac, a nismo u stanju da obeležimo grobove naših Srba.U njih spada i Đinđić.Mi smo proterali Miloša Obrenovića dve godine pred smrt, a ovde se pljujemo oko spomenika Đinđiću.Radite šta hoćete, komunizam vam je isprao mozak.

Ne znam koga je izdao.Niko iz Šilerove njega nije ubio.
Ооооооо...Па ти све знаш? :eek: О'ма да се јавиш јавном тужиоцу и тражиш ревизију за "ВизиЈонара"!!

Објасни му да су га скембали ПОСЛОДАВЦИ, а да су ШИЛЕРОВЦИ само асистирали... ;)

- - - - - - - - - -

Ako nisi shvatio borbu protiv titoizma, slobizma, onda ništa..............
"Наран' бона, кућиће и не дирај дугмиће, Фато.." ;)

Ооооооо...Па ти све знаш? :eek: О'ма да се јавиш јавном тужиоцу и тражиш ревизију за "ВизиЈонара"!!

Објасни му да су га скембали ПОСЛОДАВЦИ, а да су ШИЛЕРОВЦИ само асистирали... ;)

- - - - - - - - - -

"Наран' бона, кућиће и не дирај дугмиће, Фато.." ;)

Komunistički potomak.

- - - - - - - - - -

64% PROTIV ????

sto rece lepo onomad coek "braco srbi........stoko jedna "

Zar si očekivao drugačiji rezultat? Pobili smo i proterali sve svoje, jedino Tita u bašči čuvamo.

Imamo samo jedan život i jednu zemlju.

- - - - - - - - - -

Možda zaista postoji neko ko je u stanju da objasni čime je Zoran Đinđić zadužio Srbiju. Ja takvoga nekoga ni posle ovih silnih godina još nisam sreo. Mada, ne gubim nadu. I dalje se nadam da ću takvog konačno uspeti da sretnem.

Tu sam.Za početak, umeo je da stvori kritičnu masu koja onda može sve.Posle njega, nikome to nije uspelo, narod je apatičan, a nema ko lepu reč da mu kaže.Da ga okuraži.

Back