Ђинђић добија споменик у Београду

Да ли треба овај споменик у Београду

• ДА

• НЕ

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Vidi ovako-Kostunica tj DOS je prosao na tim izborima samo zato sto je narodu dojadila tiranija Milosevica pa su hteli nekog novog...a Kostunica za koga je malo ko i cuo bio-je bio IDEALAN-nova figura(relativno) u politickom svetu...A Djindjicev ugled kao sposobnog biznismena, diplomate i sl. je samo bio samo + plus na sve to...U svakom slucaju-prekinulo se beskonacno prodavanje izbora i skinuo jednom konacno s vlasti "heroj srpski" Zlobodan Milosevic...pokoj mu dusi...Tako bi trebalo sa SVAKOM buducom vlasti-nijedni da ne smeju biti vecni, daj im 2,3 godine fore-ako ne POCNU da prave bar nesto bolje, bar da se nasluti u nekim novim idejama, projektima i sl.>MARS i njih s vlasti...pa dok ne dodje neko ko ce radi ono sto je obecao...

Shana majka....:hahaha:

Довођење досманлија на власт, сарадња и служење Западу, смењивање Милошевића (који јесте правио грешке, али није био издајник и борио се за Косово) затим његово срамно хапшење, затим то што је омогућио мафијашима и тајкунима да униште нашу земљу, дивља приватизација, итд.

Довођење досманлија на власт, сарадња и служење Западу, смењивање Милошевића (који јесте правио грешке, али није био издајник и борио се за Косово) затим његово срамно хапшење, затим то што је омогућио мафијашима и тајкунима да униште нашу земљу, дивља приватизација, итд.

А то посебно што се Слоба борио за Косово, е то баш баш посебно, алал му вера.

Samo si ponovio ofucane rečenice iz novina.Suviše je bio kratko na vlasti, da bi mogao da utiče na nepismenu Srbiju.Uostalom, zašto moramo da ubijamo? Dokle više!?

- - - - - - - - - -

Djindjura Djindjura Djindjura

Originalno.

Za smenjivanje Miloševića borilo se više od polovine Srbije. Uništio je Srbiju da se više nikad ne oporavi.DOS je tako brzo pukao, da je to zanemarljivo.Tajkuni su nastali za vreme Miloševića, i ista imena sada vladaju Srbijom.

Има сва деца из целе Србије да долазе на излете да виде споменик.

Свако дете ће да зна ко је и шта је био Покојни Премијер Зоран Ђинђић.

Дираће га ручицама и то ће им донети срећу.

Наравно да хоће.

А онако, кроз благи поветарац, осетиће се мирис липе и свако дете ће чути шапат...Волим и ја вас...волим и ја вас...

Јавља ми се иновативна идеја о споменику-роботу који ће моћи и да се прошета с времена на време.

Које су оптужбе ?

Brojne.

To si napisao sto puta, ne znam kako moderacija toleriše takve kvalifikacije.

Ovo sam zapravo napisao namerno zbog moderacije,Milosevica vredja ovde ko hoce iako je kaznjivo po pravilniku a da bi se uvredio obican kriminalac treba mi sudsko odobrenje uz propratne dokaze.

Cuj ti bezobrazluka...

Него шта.

Бар неће имати ту срећу да сазнају ко и шта је био СМ.

Ne poredjuj kriminalca i djubre sa Milosevic Slobodanom.

Ја сам имао идеју о Зорану-роботу који на сваки сат громогласно каже "АКО СРБИЈА СТАНЕ."

Љубоморни модератори су обрисали јер не могу и сами да се сете нечег тако доброг у част српског спејс шатла. Међутим не вреди им, већ сам контактирао ГО ДС и ствари су узеле свој замах.

japan-lifestyle-024-tetsujin.jpg

Back