Ђинђић добија споменик у Београду

Да ли треба овај споменик у Београду

• ДА

• НЕ

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Прво треба схватити, да су творци новог светског поретка ангажовали стручне, учене људе, и да се ради о тимовима, на највишем - научном нивоу.

Управо стога је тешко и паметним, ученим људима да одмах схвате о чему се ради, и до ког је степена доведена манипулација.

Тако и неки наизглед патриоти, у ствари раде против интереса сопственог народа. Неки свесно, а неки су и сами изманипулисани, уверени да раде за, у ствари раде против.

Но, ничег мистичног нема у томе, како би опет неки да представе, исто само у циљу даље манипулације, ради се само о игри моћи.

Конкретно, о очувању (капиталистичког) поретка.

Драга Милунка, са ставом неостварене професорке.. ;)

Нису то никакви "учени људи"! То су морално дефектни скотови у људској популацији и научној
заједници који су само тешко злоупотребили одређена знања о начинима манипулације људском
свешћу, а за интерес бескрупулозних западних корпоративних МОНСТРУМА, а све то за неку
надницу...

НА "ДРУГОЈ СТРАНИ", рецимо у медијима у Србији, УЧЕНИМА који разумеју механизам манипулације,
унапред инсталирани ПОЛИТИЧКИ СКОТОВИ онемугућавају било какво јавно деловање кроз медије!

Зато си ти у пометњи, неуспевајући направити јасну разлику између Квислинга Ђинђића, Милошевића, Пашића...

201h.jpg

Poslednja izmena:
Разумем да и најинтелигентнији човек може бити изманипулисан него, ето, занима ме како је конкретно Борка доприносила?

Кад пишеш ''Југославија'' мислиш на СФРЈ?
Да, СФРЈ, јер је њено рушење било само део тог већег и важнијег "пакета", рушења СССР.

Да би се срушила СФРЈ, било је потребно фабриковати грађански рат, а за то требају материјална средства.

Једна од особа задужена за то била је и Б. В.

Изношење новца на Кипар део је исте приче.

Касније, као део истог пакета, имамо и чувену, такође фабриковану инфлацију, заустављену, исто тако плански, још једним њиховим човеком, Аврамовићем.

После 5. октобра, све је то настављено, само убрзано, јер су им се претходни извођачи радова учинили преспорим, и недовољно одлучним.

Наравно, ово је све поједностављење, за форумске услове, јер, на терену, у пракси, ствари увек иду компликованије, и не увек по плану.

Но, принцип је исти.

Драга Милунка, са ставом неостварене професорке.. ;)

Нису то никакви "учени људи"! То су морално дефектни скотови у људској популацији и научној
заједници који су само тешко злоупотребили одређена знања о начинима манипулације људском
свешћу, а за интерес бескрупулозних западних корпоративних МОНСТРУМА, а све то за неку
надницу...

НА "ДРУГОЈ СТРАНИ", рецимо у медијима у Србији, УЧЕНИМА који разумеју механизам манипулације,
унапред инсталирани ПОЛИТИЧКИ СКОТОВИ онемугућавају било какво јавно деловање кроз медије!

Зато си ти у пометњи, неуспевајући направити јасну разлику између Квислинга Ђинђића, Милошевића, Пашића...

201h.jpg

Ја сам управо врло прецизно и јасно направила разлику између наведених.

Што ти то ниси схватио из мога поста, проблем је твога површног читања.

- - - - - - - - - -

П. С.

Догод неки од вас буду славили бабе, а презирали јунаке, биће нам тако како је.

Да, СФРЈ, јер је њено рушење било само део тог већег и важнијег "пакета", рушења СССР.

Да би се срушила СФРЈ, било је потребно фабриковати грађански рат, а за то требају материјална средства.

Касније, као део истог пакета, имамо и чувену, такође фабриковану инфлацију, заустављену, исто тако плански, још једним њиховим човеком, Аврамовићем.

После 5. октобра, све је то настављено, само убрзано, јер су им се претходни извођачи радова учинили преспорим, и недовољно одлучним.

Наравно, ово је све поједностављење, за форумске услове, јер, на терену, у пракси, ствари увек иду компликованије, и не увек по плану.

Но, принцип је исти.
Да ли је могао да се не деси грађански рат?

Но, принцип је исти.

Види се да се трудиш, али предубеђења замагљују поглед наспрам ЧИЊЕНИЦА.

Ово твоје "елаборирање" личи на онај виц настао на питање "на шта ти личи онај облак?"
.... е, онда се нижу одговори... неко "види" преминулог рођака, неко анђеле, неко сотону..

Тако и теби прича "о изношењу Деньги на Кипар сугерише на онај облак каквим га твоје
предубеђење жели видети, пре свега због дефицита знања о елементарним токовима у тадашњој
привреди Србије. МОНСТРУМИ су ИЗДЕЈСТВОВАЛИ Кипар једом до тада незабележеном одлуком
у финансијским токовима ДА СУ БЛОКИРАЛИ ОТПЛАТУ ТАДА МИНИМАЛНОГ СПОЉНОГ ДУГА,
А ЗАРАЧУНАВАЛИ КАМАТУ НА ГЛАВНИЦУ И КАМАТУ НА КАМАТНУ СТОПУ !!!!

Пишеш јоШ једну непомљиву БРЉОТИНУ, правећи паралелу пре и после 5.октобарског пуча!

ПЕТООКТОБАРСКИ КВИСЛИНЗИ су наследили целокупан привредни систем у технолошком
погледу скоро нетакнут !!!!! ШТА ЈЕ БИЛО ПОСЛЕ ПУЧА, професорко ???

:think:

sibicariv.jpg

Види се да се трудиш, али предубеђења замагљују поглед наспрам ЧИЊЕНИЦА.

Ово твоје "елаборирање" личи на онај виц настао на питање "на шта ти личи онај облак?"
.... е, онда се нижу одговори... неко "види" преминулог рођака, неко анђеле, неко сотону..

Тако и теби прича "о изношењу Деньги на Кипар сугерише на онај облак каквим га твоје
предубеђење жели видети, пре свега због дефицита знања о елементарним токовима у тадашњој
привреди Србије. МОНСТРУМИ су ИЗДЕЈСТВОВАЛИ Кипар једом до тада незабележеном одлуком
у финансијским токовима ДА СУ БЛОКИРАЛИ ОТПЛАТУ ТАДА МИНИМАЛНОГ СПОЉНОГ ДУГА,
А ЗАРАЧУНАВАЛИ КАМАТУ НА ГЛАВНИЦУ И КАМАТУ НА КАМАТНУ СТОПУ !!!!

Пишеш јоШ једну непомљиву БРЉОТИНУ, правећи паралелу пре и после 5.октобарског пуча!

ПЕТООКТОБАРСКИ КВИСЛИНЗИ су наследили целокупан привредни систем у технолошком
погледу скоро нетакнут !!!!! ШТА ЈЕ БИЛО ПОСЛЕ ПУЧА, професорко ???

:think:

sibicariv.jpg
Овом фотографијом си баш лепо илустровао начин на који пишеш овде.

Или стварно не разумеш шта ја пишем?

On nije pobegao zbog bombi, već zbog Miloševićevih pretnji.

Кукавица ће увек да нађе неки изговор.Ако је побегао због Милошевића како то да се након окончања агресије вратио у земљу иако је Милошевић и даље био на власти ?
Јел су након окончања агресије Милошевићеве претње престале да важе ?

Кукавица ће увек да нађе неки изговор.Ако је побегао због Милошевића како то да се након окончања агресије вратио у земљу иако је Милошевић и даље био на власти ?
Јел су након окончања агресије Милошевићеве претње престале да важе ?

Ne, nego je 1000 puta lakse da ubijes coveka kada je ratno stanje, nego kada nije ratno stanje.

Ne, nego je 1000 puta lakse da ubijes coveka kada je ratno stanje, nego kada nije ratno stanje.

Не него је 1000 пута лакше побећи код непријатеља и заговарати га да убија твој народ а после том истом народу продавати јефтине приче о демократији.

Овом фотографијом си баш лепо илустровао начин на који пишеш овде.

Или стварно не разумеш шта ја пишем?
Или ти, због терета предрасуда, не разумеш о чему пишеш? :think:

Хајде да се присетимо директиве Алана Деплеса, тзв., „Доктрина америчке борбе против истока“,
директора ЦИА-е састављена још 1945 године.

И, шта у њој пише:
„Рат је завршен, полако ћемо све изградити, и ми ћемо дати све што имамо, све злато, сву материјалну моћ на
магарчење и залуђивање људи. Човечији мозак, свест људи склони су променама. Посејемо ли тамо хаос ми
ћемо неприметно да им подментемо лажне вредности и примораћемо их да те вредности и прихвате. Како?
Ми ћемо наћи истомишљенике, своје савезнике и помоћнике у њиховој домовини. Мало по мало, ми ћемо одиграти
грандиозну по свом обиму трагедију погибије православних словена, и коначно неповратно ћемо угасити њихову
националну свест. Литература, биоскоп, позориште ће престављати и прослављати најнижа човекова осећања.
Ми ћемо на сваки начин подржавати оне који буду усађивали у човеков разум култ секса, насиља, садизма,
издаје – једном речју сваке неморалности. У управљању државом ми ћемо изазивати хаос и неред. Неприметно,
но активно и постојано, помагаћемо деспотизам чиновника, корупцију и непринципијелност. Честитост и праведност
биће исмевани, никоме неће бити нужни и биће сматрани остатком прошлости. Грубост и наглост, лаж и обмана,
пијанство, наркоманија, издајништво, шовинизам и непријатељство међу народима – све ћемо то култивисати у
свести људи. И мали број, веома мали број људи, ће схватити о чему се ради. Али, такве ћемо људе ставити у
беспомоћан положај, исмевати се са њима, оклеветати их и прогласити отпадницима друштва. Ми ћемо рушити
духовне вредности, вулгаризовати и уништавати основе народне моралности. На такав начин ћемо расклимати
поколење за поколењем, ловићемо људе у детињству и младалачком добу, увек ћемо главну ставку да бацамо
на омладину, деморалисати, разврашћивати и обесчашћивати је.
ТАКО ћемо ми то да урадимо!"

flag460X276.jpg

. . .

Poslednja izmena od moderatora:
Niko nije zagovarao da se ubija narod.

Nisu nikakve jeftine price, nego istina.

Srbiju je naravno, trebalo bombardovati, samo sto Djindjic taj stav nikada nije zagovarao. A trerbalo nam je bacati H- bombe,

Исти ти који су бомбардовали ову земљу и убијали њен народ су и довели Ђинђића на власт.О томе су чак и њихове новине писале.Нико није ни заговарао да се убије Ђинђић него је то сам Ђинђић измислио како би имао оправдање да као последња кукавица побегне из земље како би из сигурности коју је уживао у страној држави могао да агитује да се настави убијање његовог народа и разара његова земља.

Back