- Poruka
- 16.622
titov komunista nema naciju.Djilas se izjasnjavao kao srbin ,a formirao naciju crnogoraca ,veoma cudno ?
kad kaze da ima, znaci da oce da se ogrebe, da zloupotrebi, iskoristi, navuce na tanak led.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
titov komunista nema naciju.Djilas se izjasnjavao kao srbin ,a formirao naciju crnogoraca ,veoma cudno ?
U septembru iste godine BRDJANI i Crnogorci potuku Turke na Krusima, uhvate skadarskog vezira i odsjeku mu glavu (bravo!)
Dakle ne crnogorska nacija,vec BRDJANI I CRNOGORCI,2 ravnopravne cjeline sastavljena od raznih srpskih plemena.
................
Znacaj ove pobjede je sto su se Piperi i Bjelopavlovici ujedinili sa Crnom Gorom 1820. Tada su se ujedinila sa Crnom Gorom i plemena MORACE i Rovaca.
DAKLE nema u Moraci nikada Crnogoraca!
..............
... Na narodnoj slkupstini u Dobroti 10.novembra 1813 proglaseno je ujedinjenje Crne Gore sa Bokom Kotorskom i obrazovana je zajednicka uprava (Centralna komisija), ali je na Beckom kongresu 1815 Austrija dobila Dalmaciju sa Dubrovnikom i Boku Kotorsku.
NEMA CRNOGORACA ni u Boki!
DAKLE DRAGI SRBI ILI CRNOGORCI ILI KAKO VAM JE MILO ,KAO STO VIDITE NACIN I ARGUMENTI ZBOG KOJIH SE MI DELIMO SU SULUDI ,ALI AKO NAM JE MILO TAKO DA RADIMO ,MOZEMO SE ZBOG SAVAKE RECI DELITI ,PA STO STATI NA OVOME ,MOZEMO SE PODELITI I NA GRADOVE ,SELA I NAPOSLETKU I ULICE ,JER SAM SIGURAN DA JE NEKO NEKADA OSLOVLJAVAO NAPR. LJUDE IZ KNEZ MIHAJLOVE I SLICNO ,PA JOS I AKO JE GDE ZAPISAO IH ...TO ZBOG CEGA SE MI DLIMO JE CISTA LUDOST ,JA OVDE IZGIBAH DA NADJEM STO VISE INTERESANTNIH STVARI I UKAZEM NA GLUPOST SRPSKOGA NARODA SKLONOG RAZNIM PODELAMA ,AL MI NEUSPEVA ,PA ONDA STO SE NEBI I PODELIL JOS VISE![]()
Wikipediju ne treba uzimati za ozbiljno.
crnogorska nacija je stvorena 1945 ,komunisticka izmisljotina to je cinjenica cista ko suza,glupost je o tome raspravljati
kome jos treba da krece od momenta kad je majmun sisao sa drveta i evoluirao do srbina,crnogorca,hrvata i dr....s
crnogorci? to su jedne bezmude kukavice
nema tamo hrabrog i casnog coveka svecom da ga trazis.
kukavice kao i siptari.
Ljude koji nemaju pametnija posla no da se bave pitanjem da li su Crnogorci Srbi ili ne dozivljavam kao ljude sa krizom identiteta.
potpuno si u pravu,raspravljati dali su crnogorci SRBI je isto ko raspravljati o tome jel 27.maj u maju
Прилично прецизно подаци се тамо налазе.....................треба је узимати за озбиљно.
Mozda mi i jesmo Srbi, ali sigurno ne mozemo biti veci Srbi od ovih iz Srbije.
crnogorci su oduvjek bili najbolji dio Srpstva,ali dosla su teska vremena,globalizacija,potrosacko drustvo i materijalizam napravili su od ljudi bezkicnenjake ,vise nema ni cojstva,ni obraza i casti jedina vrijednost kojoj se svi klanjaju je evro ili dolar,nekada smo uz gusle slusali o cojstvu i junastvu a danas mediji sire propagandu i ispiraju ljudima mozgove
Прилично прецизно подаци се тамо налазе.....................треба је узимати за озбиљно.
Cika Vracarac....
i ovo jeWIKIPEDIA.
Do duse tekst je nesto korigovan u odnosu na tekst koji se mogao procitati prije mjesec dana.
U tekstu je stajalo da se popularnost Esada Plavog moze mjeriti sa popularnoscu Elvis Presley-a te da je prodao preko 20 miliona ploca sa hitom Seherzada.
sto znaci da podatke treba ueti za ozbiljno i zdravo za gotovo.
ne shvatam dokle a icemu sve ovo..??? cemu potreba da se nekom dokazuje ko je i sta je..?? kad je nastao...dokle vise gubiti vreme i energiju na ocite stvari..??? svima je jasno da se srpstvo zloupotrebljava...pa se moze na mnogo primera videti da se neko po potrebi izjasnjva kao srbin a posle kao crnogorac...verovatno je bilo i slucajeva da se isti covek izjasnjavao kao jugosloven...samo i samo da bi izvukao neku korist...
neka se crnogorci ali i svi ostali osecaju kako hoce i izjasnjavaju...isto vazi i za ostale balkance...kome jos treba da krece od momenta kad je majmun sisao sa drveta i evoluirao do srbina,crnogorca,hrvata i dr....svak sad ima svoju drzavu...svoju naciju...pa gospodo izvolite---radite nesto za sebe i svoju naciju...vise se od poitiziranja nacije ne moze ziveti...proizvodnja je pravi put...pa koja zemlja balkana bude prva postala balkanska svedska---kakvi smo poltroni vecina ce se zvati i nacionalno izjasnjavati po toj uspesnoj naciji..
I prije si postavio kako je Esadov brat blizanac rodjen drugi kraj svijeta od mjesta gdje je on rodjen, a nijedan izvodjac sa prostora bivse Jugoslavije nije prodao toliko ploca.
Ovo se sa Esadom neko zesce sprda![]()
Mozda mi i jesmo Srbi, ali sigurno ne mozemo biti veci Srbi od ovih iz Srbije.
Djilas se izjasnjavao kao srbin ,a formirao naciju crnogoraca ,veoma cudno .