Đilas: Nećemo kritikovati vlast do odluke o datumu

Sunmaster

Zainteresovan član
Poruka
453
Đilas: Nećemo kritikovati vlast do odluke o datumu
Tanjug | ponedeljak, 29.04.2013. | 19:58

Lider Demokratske stranke Dragan Đilas poručio je danas da ta stranka neće u naredna dva meseca, do odluke o dodeljivanju datuma Srbiji za početak pregovora sa EU, kritikovati vladajuću koaliciju, jer smatra da su Srbiji neophodni mir i stabilnost kako bi se implementirao sporazum Beograda i Proštine

http://akter.co.rs/25-politika/38846-ilas-ne-emo-kritikovati-vlast-do-odluke-o-datumu.html

За Ђиласа је све добро док може да трпа у своје џепове. Изгледа да је нађен одговор на питање-крађа.

Ти, као жути модератор, то не можеш схватити. Али ћу покушати објаснити-он неће критиковати ако га оставе у Београду иако после избора уђе у власт.
Је ли си сада схватио? Уосталом, каква је то опозциија која не критикује власт или се ти слажеш да је у Србији све супер?

Ти, као жути модератор, то не можеш схватити. Али ћу покушати објаснити-он неће критиковати ако га оставе у Београду иако после избора уђе у власт.
Је ли си сада схватио? Уосталом, каква је то опозциија која не критикује власт или се ти слажеш да је у Србији све супер?
Kakve veze ima sta ja mislim? Inace normalno je da ne kritikuju ono u cemu se slazu, a drugo osporavaju. Samo ti ovo poslednje nisi primetio, a ja necu da trazim za tebe. To ako hoce ovi iz DS, ja se necu mesati.:neutral:

DS je pokazao kolika je marioneta a imaju divnu priliku da se stabilizuju pa čak i na svojoj politici na kojoj su izgubili izbore jer je SNS oteo politiku LDP. ALI Ne smiju da pisnu jer im je neki ambasador zavrnuo uši.
Najjača mi izjva one Jerkov u BL neki dan kad kaže u medijima Srbiji se i ne priča o KiM, totalna cenzura... ko im kaže, dok su oni vladali i hapsili generale sve je "prštalo" od podrške generalima po medijima hehehhe

A kakve veze ima ''trpanje u dzepove'' s tekstom na koji se pozivas i naslovom teme?
Наслов је НАЈБОЉИ ДЕО ТЕМЕ, а одговор би могао бити да је смисао потрошен, "мисија обављена"!
За десет година ДС-овог харања Србијом, потпуно је разорена привреда, енормно увећан спољни дуг,
а од свих новаца који су од 2001. ушли у Србију, по тврдњама економиста од интегритета, са именом и презименом,
"НЕСТАЛО" ЈЕ ИЗМЕЂУ 56 И 60 МИЛИЈАРДИ ЕВРА !!!

goatguardingcabbage-1.jpg

Наслов је НАЈБОЉИ ДЕО ТЕМЕ, а одговор би могао бити да је смисао потрошен, "мисија обављена"!
За десет година ДС-овог харања Србијом, потпуно је разорена привреда, енормно увећан спољни дуг,
а од свих новаца који су од 2001. ушли у Србију, по тврдњама економиста од интегритета, са именом и презименом,
"НЕСТАЛО" ЈЕ ИЗМЕЂУ 56 И 60 МИЛИЈАРДИ ЕВРА !!!

Nisu te pare nestale same od sebe. Najveci deo para koji je dosao u Srbiju od 2000. naovamo (a i 90tih) su bile doznake iz inostranstva rodjacima koji (jos uvek) zive ovde.
Ti ovdasnji rodjaci su sve te pare pojeli, popili ili pretvorili u polovne golfove, nista vise. Mnogo ljudi ovde zivi od tudjeg rada (konstatujem, ne kritikujem unapred).

Eto, tu su te silne pare. A ovo sto vidimo po vestima investicije, to moze lako da se proveri sta je i kako je.

DS je tipicna stranka karakteristicna za kapitalizam. Po uzoru na Demokratsku stranku u USA.Medjutim velika je razlika izmedju kapitalista ili bogatasa u USA i Srbiji. Ovi prvi postuju neka pravila koja su sami doneli a to je da pristojno placaju svoje radnike tj da bi vecina bila zadovoljna .U Srbiji DS se modifikovala u servis bogatih sumnjivih tipova koji naravno nikom nista ne placaju. Zato je Srbija zavrsila sa DS sledecin 20 godina.Dok se ova pocasna garnitura bioloski ne izgubi. Ukratko sami sebe su upropastili jer nisu postovali osnovno pravilo a to je dobrobit cele zajednice.

Одавно више нема разлога за постојање те интересне групације, у животу их држи чиста инерција преосталих педесетак гласача.

Glasaci DS su navikli na sve i svasta. Ja bih se pre zabrinuo za glasace SNS, da li ce da izadju na izbore ili ne, posle svega ovoga (a nije jos kraj).

Glasaci DS su navikli na sve i svasta. Ja bih se pre zabrinuo za glasace SNS, da li ce da izadju na izbore ili ne, posle svega ovoga (a nije jos kraj).

Не бих знала рећи шта ће бити са гласачима СНС-а, будући да не припадам том цењеном корпусу. Стичем утисак да су и они поприлично отпорни на нагла скретања у политичкој вожњи.

Back