- Poruka
- 85.896
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
значи моћићу да блокирам комшиницеAnarhisti i neotitoisti planiraju ispunjavanje baš svih ciljeva svih okolnih nacionalizama a ostali glume njihove korisne idiote, to opravdavaju AV-ovim medijskim nastupima.
Apsolutizam je već zaveo vaš Vučić. I potpunu vlast ste imali.Tito je gradio, a vi rasprodali.
Ko je šupalj i sam zveči.
Ej, ćurka vlaška spominje oluju i to uoči 4. avgusta. Još jedan dokaz da je đitler vučićeva kontrolisana "opozicija".Studentskoj listi ne treba opozicija, pogotovo ne Đilas-Marinika-PSG
Pa nas hoće,...Imam dva pitanja:
Prvo, kako to da ste vi Ličani toliko autohtoni u Vojvodini da toliko hoćete da se otcepljujete
Ne znam da se mi ičega i ikoga plašimo,... To moraš druge da pitaš.(sam si se ovde predstavio, naravno ne nameravam da to ponavljam, ali prezime ti je 100% ličko), drugo , zbog čega se vi autonomaši toliko plašite Orbana?
alo javlja ?BLOKADERSKI ŠAMAR OPOZICIJI! Umesto privremene vlasti – traže punu kontrolu i vlast bez izbora do 2029!!!
Opozicija nasela na trik blokadera: obećali im 16 meseci prelazne vlasti, a sada traže pun mandat od 4 godine. Bez izbora, bez garancija.
Ispostavilo se ono što su mnogi naslućivali – opozicija je još jednom nasamarena i ispala korisni idiot u političkoj igri samozvanih "blokadera". Mesecima je opozicionim partijama servirana slatkorečiva priča: „Vi nemojte da izlazite na izbore, podržite nas, mi ćemo pobediti, sprovesti reforme za 16 meseci – a onda će izbori koje ćete VI da dobijete. Samo da se strpite godinu i po dana, pa je vlast vaša.“
Ali sada – veliki preokret: blokaderi menjaju pravila! U Direktivu su uneli amandman kojim brišu „oročenu“ vlast i zahtevaju pun mandat od ČETIRI GODINE! Više se ne govori o privremenoj vlasti, već o „normalnoj listi“ koja će ostati do 2029. godine! I sve to šalju na usvajanje VSD-u, kao da je to sasvim logično.
Srbija od 2008. nije bila u težoj situaciji
U obrazloženju navode da je „oročena vlast bila iluzija“ i da „nema šanse da se reforme sprovedu za 16 meseci“. I tako – svi koji su poverovali da će izbori brzo stići, sada su suočeni sa stvarnošću: izmanipulisani su.
Ključni razlozi koje navode:
Potrebno je više vremena za „izgradnju poverenja i institucija“
Opozicija je, po njima, previše slaba da preuzme vlast nakon 16 meseci
Nema para za nove izbore, SNS bi se mogao vratiti ako se požure
Ne znaju ni u kakvom je stanju država – „možda je kasa prazna“
Ogromni projekti kao Jadar i EXPO zahtevaju dugotrajan otpor
Nema garancije da će se kandidati povući kad treba – ko će ih naterati?
A najgore – i sami priznaju da je obećanje o ograničenju mandata zapravo bio marketinški trik da se opozicija navuče da odustane od izbora.
Da stvar bude gora, među redovima se oseća da planiraju da na vlast dođu i ostanu – bez izbora, bez odgovornosti, i bez političkog legitimiteta. Dok se opozicija bavi “dijalozima” i “dogovorima”, blokaderi im preotimaju celu priču.
Zato je sada jasno: opozicija je saterana u ćošak sopstvenom naivnošću, a blokaderi ustvari hoće da preuzmu punu vlast na četiri godine, uz sve poluge moći.
https://www.alo.rs/vesti/politika/1...igin=19&ayu_widget=29&ayu_post=17540800954588
Blokaderi bi da vladaju doveka...
Bez izbora, bez odgovornosti
Traze od opozicije da pristane na sopstveno samounistenje
Ej, ćurka vlaška spominje oluju i to uoči 4. avgusta. Još jedan dokaz da je đitler vučićeva kontrolisana "opozicija".
Policija, tužilaštvo i sudstvo nisu reagovali.
https://srbin.info/bolesne-pretnje-...e-spasica-zaklacu-ti-dete/?lang=lat#gsc.tab=0
Videla sam, nemoj misliti da cu ostati duzna odgovora.
Dobro.™Videla sam, nemoj misliti da cu ostati duzna odgovora.
Ako Novoj S nisu nista saopstili, to ne znaci da ga nisu priveli i ispitali, uostalom, ne bi se izvinio zbog toga javno.
Medjutim, pogledaj ispod u ovom linku komentare...oni su podjednako jezivi i bljuvotine kao i njegov. Prema tome, verovatno je u pitanju neka medjuzavisna "banda" koju pretpostavljam da imaju na "pracenju", do daljnjeg.
A to kažu one pouzdane istraživačke agencije?8% podrske gradjana imate a hocete 100% vlasti?
ne moze
A to kažu one pouzdane istraživačke agencije?![]()
Zasto me pravis ludom sa tim "tm" gore?Dobro.™
Tebi su isti onaj što preti silovanjem i klanjem deteta i oni što to gomno psuju? Pa dobro, vredi znati.Zasto me pravis ludom sa tim "tm" gore?
Dakle, poenta je da ne mora sve da "zna" Nova S i njoj neko da se pravda sta radi.
Zar ne vidis da je to neko "drustvance" isto, svi nalik jedan drugome?
Izvini, na linku koji si dao postoje samo 2 snimka, jedan onaj sa parama dok preti valjda tom administratoru (a zasto admin nije pozvao policiju ili VTK, druga je stvar, meni nejasna), a drugi snimak je kako se izvinjava. Ostalih snimaka nema i ne mogu da sudim po "rekla - kazala" (za sada).Tebi su isti onaj što preti silovanjem i klanjem deteta i oni što to gomno psuju? Pa dobro, vredi znati.
8% podrske gradjana imate a hocete 100% vlasti?
ne moze
nemam tamo sta da trazim
niti sam kad glasao za vucica niti cu glasati
Pa prijavio ga je policiji više puta i nisu reagovali, koliko ti treba da shvatiš?Izvini, na linku koji si dao postoje samo 2 snimka, jedan onaj sa parama dok preti valjda tom administratoru (a zasto admin nije pozvao policiju ili VTK, druga je stvar, meni nejasna), a drugi snimak je kako se izvinjava. Ostalih snimaka nema i ne mogu da sudim po "rekla - kazala" (za sada).
I da odgovorim, naravno da nije i ne bi bilo isto, ali takav snimak nisam videla, a sve bljuvotine kojima se preti smrcu, ma kome licu konkretno ili njegovoj porodici, treba kazniti.
Da, nisam videla taj snimak, a ne verujem Novoj S bez dokaza.Pa prijavio ga je policiji više puta i nisu reagovali, koliko ti treba da shvatiš?
Nisi videla snimak, ne preti njegovoj ženi i ćerci?
You're a piece of work.
Pa bukvalno na ovom snimku preti njegovoj ženi i ćerci silovanjem i ubistvom, nisi ogluvela valjda?Da, nisam videla taj snimak, a ne verujem Novoj S bez dokaza.