Đilas: Kad smenimo vlast, slavićemo dan pobede nad fašizmom

stampano_1302_inf-29-03-naslovna-n_l.jpg

:kez:

_nobody_

Djilas je bar u ovom gradu nesto napravio, pocev od dva mosta pa do vrtica,
ako je skidao kajmak neka ga uhapse, bar je nesto uradio.
samo da ne bude kao sa onim cije se ime ne izgovara iz bele knjige koji je na kraju platio kaznu od oko 1000e... a najavljivali su 100 godina robije.

a od dr.mr iz SNSa imamo muzicku fontanu kojoj ne moze da se pridje i muzika se ne cuje od saobracaja, dobra je za pranje automobila kada dune malo vetar.
Smanjenje penzija i plata, povecanje cena infostana, poreza, benzina, ..........svega.

jelku od 80hiljada eura,
Doveli su na glavne pozicije ljude sa kupljenim diplomama koji se ne mesaju u svoj posao previse.

i Beograd na vodi koji za sve ove godine od kada ga prave ima pola zavrsene zgrade i verovatno opranih stotinjak miliona eura.

Jedno 5 godina nije bilo neke debate na tv da se cuje neko drugacije misljenje ili predlog, ideja .

Ovde na netu moze da se napise i koja kritika vlasti, ali zato svaki dnevnik RTS (koji svi placamo) pocinje sa monologom AV , hvalospevom samom sebi
koji traje 15 minuta, posle je na Hepiju a ujutru na Pinku. K*nj* Srbija ne uvodim sankcije Rusima , niko ne sme da nas ponizava, a predao sever kosova albancima za dz. i potpisao sve sporazume sa Natom sem full clanstva.
Vrh je i dosad nevidjena opstrukcija skupstine koju vrsi vlast sa po 300 besmislenih amandmana na svoj predlog zakona.

I to je sve sto imas da kazes, za mostove, vrtice i renoviranje bulevara.
Na poskupljenje infostana i benizina, na neustavno smanjenje penizija...
jelku, novogodisnju rasvetu, medijski mrak idt.
Bravo, care.

Da je Djilas napravio jedino tu fontanu, a sve ostalo upropastio, a nije, i njega bih kritikovao....

Kako napreduje nova autobuska, gde je zeleznicka Beograd nestala?

Jer imas neki video kako napreduje gondola?

Nisam ja rekao ništa, Đilas je pričao. Ja sam samo okačio snimak kao podsetnik. Što ne postavljate komšiji pitanja za svih 50.000 snimaka sa YT koje je postavio ovde?
Medijski mrak... a kad smo imali medijsko svetlo? Kad je Rodić stariji posle pisanja o Dinkiću zaglavio zatvor? Kada je poslanik DS (bivši otporaš) nakon toga postao kolumnista "Kurira"?
Imao bih još štošta da kažem, ali vi sa svojim naučenim pesmicama niste za ozbiljnu raspravu.
Da te ja pitam: da li je poskupljivao infostan, struja, benzin od 2000-2012? Ako jeste, u čemu je razlika?
(mala pomoć: link)
Što se penzija tiče, još jedno pitanje: šta ja kao zaposleni imam od toga što je Krka Prvi ucenjivao DS glasovima u skupštini, pa je DS povećavao prosek plate povećanjem budžetskih plata da bi prikazao povećanu prosečnu zaradu, pa time povećavao penziju bez realnog rasta privrede i zarada u privredi? Ja smatram da su tako otimali iz budžeta i davali sebi i penzionerima. Demantuj me.

Poslednja izmena:
Nisam ja rekao ništa, Đilas je pričao. Ja sam samo okačio snimak kao podsetnik. Što ne postavljate komšiji pitanja za svih 50.000 snimaka sa YT koje je postavio ovde?
Medijski mrak... a kad smo imali medijsko svetlo? Kad je Rodić stariji posle pisanja o Dinkiću zaglavio zatvor? Kada je poslanik DS (bivši otporaš) nakon toga postao kolumnista "Kurira"?
Imao bih još štošta da kažem, ali vi sa svojim naučenim pesmicama niste za ozbiljnu raspravu.
Da te ja pitam: da li je poskupljivao infostan, struja, benzin od 2000-2012? Ako jeste, u čemu je razlika?
Što se penzija tiče, još jedno pitanje: šta ja kao zaposleni imam od toga što je Krka Prvi ucenjivao DS glasovima u skupštini, pa je DS povećavao prosek plate povećanjem budžetskih plata da bi prikazao povećanu prosečnu zaradu, pa time povećavao penziju bez realnog rasta privrede i zarada u privredi? Ja smatram da su tako otimali iz budžeta i davali sebi i penzionerima. Demantuj me.
Da ali ti si botovao za sendvić, stavivši tu glupost

Pokaži ti nama šta je SNS sa bedžom radio lezbejkama 2008

Laike bez bedža nije teško demantovati.

Ti nas ubeđuješ da je Nemati Pare uzvišen cilj, i da je vučić heroj jer je to ostvario.

Back