Велики Комбинатор
Veoma poznat
- Poruka
- 14.716
Потурица гори од Турчина је сасвим прикладноОн је дериште комунизма.
Хоће и има вољу да се ослободи Титоизма.......можда успе да се реши те запоседнутости

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Потурица гори од Турчина је сасвим прикладноОн је дериште комунизма.
Хоће и има вољу да се ослободи Титоизма.......можда успе да се реши те запоседнутости
Треба вратити у школске програме Стаљина.A druga Tita?![]()
Студентима би било најбоље да кандидују Тому Николића.Jako mi je zanimljivo ovo: vlast nema pojma ko će biti na studentskoj listi, pa krenula sve redom da napada
Bukvalno ne znaju gde udaraju, a ironija je sto je sve pucanje u prazno, posto ni ne znaju ko je meta
Kakvo pumpanje, LOL️
️
️
Ne znaci ako je neko blokader, da je istovremeno i "ideolog" studenata, ili verovatno ne svih.IDEOLOG BLOKADERA: Kad mi preuzmemo vlast izbacićemo iz škola i Gračanicu i Svetog Savu
DEJAN Ilić, kolumnista Peščanika i ideolog blokadera, poručio je da kad oni preuzmu vlast izbaciće iz škola i Gračanicu i Svetog Savu.
![]()
Foto: Printskrin
- Meni su moja deca dolazila uplakana iz škole i kažu dobili smo temu zašto najviše volim Svetog Savu i meni je moje dete kaže: Ali ja ne volim Svetog Savu, ne volim ga uopšte. Vi kad to dobijete u školi to je prvi trenutak kada imate problem sa identitetom. Isto iz čitanke "da li se osećaš ponosnim kada čuješ zvona crkve u Gračanici". Čekaj gde da čujem, ko ih čuje, kako me pitaš to uopšte. Zašto bi neko dete koje ne dolazi iz neke verske porodice, zašo bi to bila tema za njegov identitet - rekao je ideolog blokadera.
Pogledajte snimak:
https://www.novosti.rs/vesti/politi...-izbacicemo-skola-gracanicu-svetog-savu-video
Blokaderi udaraju u temelje Srpstva.
Da li i ovo diktira Tonino Picula i njihovi mentori iz Hrvatske ili je ovo njihova licna inicijativa dobro bi bilo da znamo
Titoista, i to titoista osmanlijskog tipa.IDEOLOG BLOKADERA: Kad mi preuzmemo vlast izbacićemo iz škola i Gračanicu i Svetog Savu
DEJAN Ilić, kolumnista Peščanika i ideolog blokadera, poručio je da kad oni preuzmu vlast izbaciće iz škola i Gračanicu i Svetog Savu.
![]()
Foto: Printskrin
- Meni su moja deca dolazila uplakana iz škole i kažu dobili smo temu zašto najviše volim Svetog Savu i meni je moje dete kaže: Ali ja ne volim Svetog Savu, ne volim ga uopšte. Vi kad to dobijete u školi to je prvi trenutak kada imate problem sa identitetom. Isto iz čitanke "da li se osećaš ponosnim kada čuješ zvona crkve u Gračanici". Čekaj gde da čujem, ko ih čuje, kako me pitaš to uopšte. Zašto bi neko dete koje ne dolazi iz neke verske porodice, zašo bi to bila tema za njegov identitet - rekao je ideolog blokadera.
Pogledajte snimak:
https://www.novosti.rs/vesti/politi...-izbacicemo-skola-gracanicu-svetog-savu-video
Blokaderi udaraju u temelje Srpstva.
Da li i ovo diktira Tonino Picula i njihovi mentori iz Hrvatske ili je ovo njihova licna inicijativa dobro bi bilo da znamo
Prvo se suštinski odreći titoizma i čedizma, pa onda.Molim ljude da budu razumni.
Blokaderi ako nešto rsde rade iz potpunog osećaja nemoći pred lopovima i ubicama u vlasti.
Treba razlikovati babe i žabe i ne inatiti se već oterati ove što upropašćavaju sve!
Laž. Provociranje ti samo odmaže.Tihi, naslov i sadržaj videa ti se ne poklapaju![]()
Потурица гори од Турчина је сасвим прикладно![]()
Laž: dotični je izjavio upravo to.Naslov je tipično radikalsko huškanje na mržnju i građanski rat kao jedino i osnovno oružje domaćih izdajnika.
Svi novinari koji to rade će robijati teške robije!![]()
Autoprojekcija.Vi udbaski satanista nemate crkvu samo sektu i kartel
Misliš kao ono kad je Čeda došao na vlast?Određeni procenat ljudi koji podržavaju studentsku listu su agresivni ateisti, to je činjenica. Ima ih malo ali su mnogo glasni, naročito na X i opozicionim medijima. Mahom iz najurbanijih delova zemlje.
No, neće oni ništa da izbacuju. Jedino možemo mi njih da izbacimo, nakon što se oslobodimo ovog zla.
Ženi zaplakati i budali zapjevati - nikakav problem
Jel?Ne treba forsirati religiozne stvari u školi. To se radi u kući, ko u to veruje.
Nego, nisam video u snimku da je rekao da će da izbaci to iz škola, niti pomen "kada on dođe na vlast"
Nije poenta u tome, nego u činjenici da režim laže i obmanjuje narod.Ženi zaplakati i budali zapjevati - nikakav problem