Đilas formira stranku 19. aprila

Strašno.

Ti si gori sendvičar od D.J. Žeksa i putina

Ti nemaš osećaj za stid.

Vidi ti si rekao da je AV demokrata .

Ti imas ozbiljan poremecaj licnosti , dakle ono sto se danas desava ti posmatras kao nesto cool u Srbiji.

Ja sam rekao da je Srbija bila demokratska država 2017. godine, i tu tvrdnju sam potkrepio izveštajem Fridom hausa.
https://freedomhouse.org/sites/default/files/FreedomintheWorld2018COMPLETEBOOK.pdf

Ti imaš ozbiljan poremećaj ličnosti jer obožavaš Tita.

Poslednja izmena:
Leči se. Pod hitno.

tenor.gif

Opsednut si nekim čičom iz 1890.

Uvek ćeš biti niko i ništa, i to ne samo na ovom sajtu nego uopšte.

H2xxMJS.gif

zajedničko za Djilasa i Vučića je to što biju žene tako da biografija ne igra presudnu ulogu

Разлика међу њима је што је АВ своју тукао у "самоодбрани" и то тек кад је Ликана због реномеа који ужива, побег(ао)ла да не буде
сведок "брачне свађе", или недајбоже развода, знајући какви су "радикали" по том питању...?!?

Разлика међу њима је што је АВ своју тукао у "самоодбрани" и то тек кад је Ликана због реномеа који ужива, побег(ао)ла да не буде
сведок "брачне свађе", или недајбоже развода, знајући какви су "радикали" по том питању...?!?
Да Ликана није умрла од сиде, сада би била доктор наука, министар, можда без портфеља али би сигурно имала вилу на Бежанијској коси или зашто да не, на самом Дедињу.

Back