tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
jer u 41. je jednom nogom u grobumislim da je 40. godina krajnji rok.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jer u 41. je jednom nogom u grobumislim da je 40. godina krajnji rok.
bas tako. trebala bi da razmislja o cenama parceli na groblju.jer u 41. je jednom nogom u grobu
pa ako cemo pravo ne samo da razmislja nego da pocne da steka pare polako za istubas tako. trebala bi da razmislja o cenama parceli na groblju.
treba to organizovati rezervisati orkestar za taj dan.pa ako cemo pravo ne samo da razmislja nego da pocne da steka pare polako za istu
Da,sestra sada ima 17 godina.Ako je mama sad sestru rodila u 41 godini a tebe u 26oj... to znaci da imas 15 godina a pise ti koliko? 32? Nije bitno, nego matematika mi se ne slaze.![]()
Starija sam 15 godina od sestre.Ako je mama sad sestru rodila u 41 godini a tebe u 26oj... to znaci da imas 15 godina a pise ti koliko? 32? Nije bitno, nego matematika mi se ne slaze.![]()
Ima i ona fora...
Zena u selu ima 40 godina ali izgleda kao da ima 20.
Devojka u gradu ima 20 godina ali izgleda kao da ima 40.
Ne treba generalizovati. Genetika igra ulogu, nacin zivota, stres, finansijska situacija...
(U svakom slucaju neki smo lepi jos uvek a neki ste vec propali )![]()
Šokci, koji zive u mestu odakle su moji baba i deda govore SVI DO JEDNOG Ikavicu! I samo ikavicu!Aman Čičkava,
Bunjevci su došli iz Dalmacije i zato govore ikavicom.
Šokci su domaći i govore ekavicu.
E sad jedino ako ste Šokci kojima se svidelo kako Bunjevci pričaju, pa ste i vi preuzeli ikavicu.
Ali i u tom slučaju si ili Bunjevka ili Šokica.
dok je sposobna da zatrudni i iznese trudnoću (:Pozz.Do koliko godina zena moze imati djecu?
Da,kad u gradu stave kilo pudera i sjebu lice.Ima i ona fora...
Zena u selu ima 40 godina ali izgleda kao da ima 20.
Devojka u gradu ima 20 godina ali izgleda kao da ima 40.
Ne treba generalizovati. Genetika igra ulogu, nacin zivota, stres, finansijska situacija...
(U svakom slucaju neki smo lepi jos uvek a neki ste vec propali )![]()
Sta ce reci ljudi od 70bas tako. trebala bi da razmislja o cenama parceli na groblju.
Pa šta?Nismo baš svi iz Bosne nepismeni. :-)Iz Bosne sam
Hoces reci da sam nepismena?Pa šta?Nismo baš svi iz Bosne nepismeni. :-)
Zar to nije očigledno? ☺Hoces reci da sam nepismena?
Pa šta?Nismo baš svi iz Bosne nepismeni. :-)
Koga zanima tvoje misljenje?Izvini,ko si ti?Zar to nije očigledno? ☺
Hoces reci da sam nepismena?
Tebe valjdaKoga zanima tvoje misljenje?Izvini,ko si ti?
Mene neTebe valjda![]()
Ko si ti da ja tebi odgovaram ko sam ja?Koga zanima tvoje misljenje?Izvini,ko si ti?
LimunadaKo si ti da ja tebi odgovaram ko sam ja?![]()