Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
preporucljivo do 35. posle 50 vec dolazi do opasnog rizika da bude problema sa detetom ili majkom. npr da jedno ne prezivi ili oba, ili da dete ima neki poremecaj.Pozz.Do koliko godina zena moze imati djecu?
pa sticice ga odgajit do 20 kolko starijih zena je bilo hraniteljkama i to dobrim bitno da se unese ljubav ta djeca ce bolje proc nego ona u poremeceni brakovi porodicno nasilje i losi modeli funkcionisanja porodice toga je sve vise...dokle god ima ciklus, mada ima slucajeva da su radjale i kad su usle u menopauzu, a koliko je to humano roditi sebi unuce, evo ne znam...
Pa dobro,nekom je sreca da osjeti nesto takvo.može do 40 nešto da radja ali razmisli kako će ti biti da ideš sa 60 godina detetu na roditeljski sastanak
Kojim?Iznad 50?Ako krene mlada da radja, pa zaredja, do 50 ne bi trebalo da bude problem. Mnogo je teže kasnim prvorotkama.
Neznam nikog da je rodio iznad 50preporucljivo do 35. posle 50 vec dolazi do opasnog rizika da bude problema sa detetom ili majkom. npr da jedno ne prezivi ili oba, ili da dete ima neki poremecaj.
Znam,nju samo nakon 50.Ali nakon koliko pokusaja?ima ona iz kursadzija, rodila u 53.
Tacno takoe ebi ga sad, sta ima veze iz koliko pokusaja... sta bi ti, iz prve da dobije
Tako jeМоже и раније и касније, зависи од организма и околности, али да не идемо у екстреме баш... Моје лично мишљење је да је најбоље прво дете родити 20-25. Тада бисмо постајале и млађе баке и доживеле праунучиће али активне, и слутим да би нас то вратило суштини. Деценијама се радило подмукло против тога. И ту смо где смо.
Мада је то лични избор. Када је лични заиста. Када није исфорсирано утицијама са стране.
I ranije ako se zeli i moze. Jer biologija radi svoje, sto mi teramo nasu pricu nju nije briga.Може и раније и касније, зависи од организма и околности, али да не идемо у екстреме баш... Моје лично мишљење је да је најбоље прво дете родити 20-25. Тада бисмо постајале и млађе баке и доживеле праунучиће али активне, и слутим да би нас то вратило суштини. Деценијама се радило подмукло против тога. И ту смо где смо.
Мада је то лични избор. Када је лични заиста. Када није исфорсирано утицијама са стране.
U gadnu babu rastesKako mene nervira kad vidim nepravilno napisanu reč, nema veze da li je ekavica ili ijekavica![]()