Djete

• Začetnik teme Začetnik teme Enina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nekako sam upamtio podatak da zeni opada plodnost oko 27e. Svake sledece godine po 10 posto, pa sledece 3 posto, pa 7 posto... u zavisnosti od kolicine stresa nikotina otrova uopste. Za muskarce je granica 35. Ne citirajte me jer nisam siguran za cifre.

...dokle god ima ciklus, mada ima slucajeva da su radjale i kad su usle u menopauzu, a koliko je to humano roditi sebi unuce, evo ne znam...
pa sticice ga odgajit do 20 kolko starijih zena je bilo hraniteljkama i to dobrim bitno da se unese ljubav ta djeca ce bolje proc nego ona u poremeceni brakovi porodicno nasilje i losi modeli funkcionisanja porodice toga je sve vise

Може и раније и касније, зависи од организма и околности, али да не идемо у екстреме баш... Моје лично мишљење је да је најбоље прво дете родити 20-25. Тада бисмо постајале и млађе баке и доживеле праунучиће али активне, и слутим да би нас то вратило суштини. Деценијама се радило подмукло против тога. И ту смо где смо.
Мада је то лични избор. Када је лични заиста. Када није исфорсирано утицијама са стране.

Може и раније и касније, зависи од организма и околности, али да не идемо у екстреме баш... Моје лично мишљење је да је најбоље прво дете родити 20-25. Тада бисмо постајале и млађе баке и доживеле праунучиће али активне, и слутим да би нас то вратило суштини. Деценијама се радило подмукло против тога. И ту смо где смо.
Мада је то лични избор. Када је лични заиста. Када није исфорсирано утицијама са стране.
Tako je

I ranije ako se zeli i moze. Jer biologija radi svoje, sto mi teramo nasu pricu nju nije briga.

Back