Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Kako ovi moji kazu MLIKO?To me oduvek nerviralo. Kako možeš da napises naslov teme DJETE??? Molim zabicu ako ovo čita da menja pod hitno![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako ovi moji kazu MLIKO?To me oduvek nerviralo. Kako možeš da napises naslov teme DJETE??? Molim zabicu ako ovo čita da menja pod hitno![]()
Čičak, to je dijalekt, to nema veze. Djete nikad ne može biti djete, al moze dite, razumeš?Kako ovi moji kazu MLIKO?![]()
Ma znam al nama je jednako da se Odrazim neobicnoČičak, to je dijalekt, to nema veze. Djete nikad ne može biti djete, al moze dite, razumeš?![]()
Nisam u skoli.To me oduvek nerviralo. Kako možeš da napises naslov teme DJETE??? Molim zabicu ako ovo čita da menja pod hitno![]()
Iz Bosne samČičak, to je dijalekt, to nema veze. Djete nikad ne može biti djete, al moze dite, razumeš?![]()
Kakve veze ima sto si izbosne?Iz Bosne sam
Nek mu je sretno uBosni.I Kvinsi je izBosne.
Lijepo.Nebitne su godine,da covjek osjeti tu srecu.Dok sam predavao Engleski jezik studentima sa područja Azije, tamo sam radio sa njima dnevne novosti sa nekog sajta. I bio je članak o ženi koja je rodila dete u osamdesetoj.
Lijepo.Nebitne su godine,da covjek osjeti tu srecu.
Nije nijeI Kvinsi je izBosne.
Tu negde do 28ePozz.Do koliko godina zena moze imati djecu?
dijete se govori u uziceDite Hrvati govore.
Ebace ga neko kad porastea djete ko ebe
Lot
Samo ljubav treba,paznju i razumjevanje.Ebace ga neko kad poraste![]()
A sex nista jel?Lot
Samo ljubav treba,paznju i razumjevanje.
Moja mama je u 41Tu negde do 28e
Kad naraste onda.A sex nista jel?
Nije treb'o ni tebi do pre neku godinu.A sex nista jel?
Zato si tako opicena xixiN
Moja mama je u 41