Moljac64
Elita
- Poruka
- 16.586
mislim da je 40. godina krajnji rok.Neznam nikog da je rodio iznad 50
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislim da je 40. godina krajnji rok.Neznam nikog da je rodio iznad 50
JastaNije treb'o ni tebi do pre neku godinu.![]()
Pa kad bi se tema zvala "DIJETE" odmah bi forumašice krenule da kače recepte za proteinske šejkove i ostala vegan-megan čudaTo me oduvek nerviralo. Kako možeš da napises naslov teme DJETE??? Molim zabicu ako ovo čita da menja pod hitno![]()
Ti si Bunjevka?Kako ovi moji kazu MLIKO?![]()
Kazem sad da mi je mama rodila u 41 godini.mislim da je 40. godina krajnji rok.
Mene u 26,sestru u 41Zato si tako opicena xixi
S ćaćine straneTi si Bunjevka?
Onda nisi Bunjevka ako si šokica, odluči se.S ćaćine stranešokica
Samobanuj sePozz.Do koliko godina zena moze imati djecu?
Samobanuj se
Ma nemoj?!Onda nisi Bunjevka ako si šokica, odluči se.
Šokci govore ekavski, Bunjevci ikavski
Aman Čičkava,Ma nemoj?!
Mliko i dite govore ovi moji.
Doduse i to ce za par generacija proci jer vec moj otac je rodjen ovde i prica cistu ekavicu.
Cime?Čime se ja bavim, ebali me Zvonko i Bogdan![]()
Ne,stvarno cime?sad me i ti zaebavaj
![]()
i konji vrani i sve!Čime se ja bavim, ebali me Zvonko i Bogdan![]()
Nije rodila sestru sad, nespretno se izrazila, kao kažem vam sad da je mama rodila sestru sa 41. Tako sam ja razumelaAko je mama sad sestru rodila u 41 godini a tebe u 26oj... to znaci da imas 15 godina a pise ti koliko? 32? Nije bitno, nego matematika mi se ne slaze.![]()
U svakom slučaju, ja sam previše vremena potrošila na ovoj temi svakako, još objašnjavam I šta je htela da kažeDobro. U svakom slucaju previse pitam. Bitno da nam se radjaju deca![]()
Sta s njima?Dino Radja i Goran Karan![]()
Mama je rodila mene u .26,moju sestru je u 41 godini rodila.Sestra je mladja od mene 15 godina.Nije rodila sestru sad, nespretno se izrazila, kao kažem vam sad da je mama rodila sestru sa 41. Tako sam ja razumela
Sve je meni jasnoMama je rodila mene u .26,moju sestru je u 41 godini rodila.Sestra je mladja od mene 15 godina.