SibirskiTigar
Buduća legenda
- Poruka
- 37.417
Sporazum nije odblokiran a Djelic ponovo obecava? Obecava isto samo pomera rokove? Dokle bre covece? Zasto mislis da smo bas toliki idioti i da li se "obecanje" maze na leba?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sporazum nije odblokiran a Djelic ponovo obecava? Obecava isto samo pomera rokove? Dokle bre covece? Zasto mislis da smo bas toliki idioti i da li se "obecanje" maze na leba?
a sta mu preostaje??? ocekujes od njega da ce da bude covek, izadje na TV i javno kaze:"ljudi, ovo vise nema smisla, nek se teraju u sto p. m.!" ?
Naravno da ocekujem,ako je posten covek
a sta mu preostaje??? ocekujes od njega da ce da bude covek, izadje na TV i javno kaze:"ljudi, ovo vise nema smisla, nek se teraju u sto p. m.!" ?
Tako je, srpska diko! Nek se teraju, pa da vidim kako će bez nas!![]()
nisam to mislio, shabane, nego je vreme (odavno) da vidimo kako cemo mi bez njih...
Đelić opet obećava?
Teško... U tome je problem.
Prebacim danas na RTS jedan kad neka emisija o ovom americkom krahu i dolazi Djelic uz malo zakasnjenje i voditeljka ce:
- I evo pridruzio nam se i min. Djelic inace VELIKI STRUCNJAK za ova pitanja.Da li ste vi gospodoine Djelicu ocekivali ovo??
Na to ce Djelic:
-NE !!!
Hahahahaaaaa!!!!
E smejao sam se pola sata. Jos coban zakasnio u emisiju i ovi prikazuju kad je dosao tamo neki mu namesta onaj mikrofon itd . i kako je seo ova mu postavi pitanje i ovaj kaze NE.
Jos ga ova prvo nahvali za nekog vanserijskog strucnjaka a na kraju ispade da ovaj pojma nema
Da sam bio voditelj samo bi mu rekao:" OK ,Slobodni ste sada .Mozete da idete."
Ma to Miki Maus je trula provala